Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 04 kwie 2009, 17:10

Dzięki Kwiatuszku za miłe powitanie. Jestem po liftingu u doktora Kasprzyka. M.in. dzięki Tobie zdecydowałam się na operację. Była w środę. Czytałam pilnie temat o liftingu, a stosunkowo niedawno odkryłam ten wątek, jest super! To jest to! Jak dojdę bardziej do siebie to napiszę więcej.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 04 kwie 2009, 17:32

Bardzo fajnie Derek ze dolaczylas ,i postanowilas sie odezwac.Muflon pewnie szczegolnie ucieszy sie ;) bo jej Doktorka wybralas.
Pisz wszytsko , na liftach i jak sie czujesz jak przechodzisz okres pooperacyjny.Nie taki diabel straszny ten lifting ..chwila moment i bedziesz smigac odmlodzona ,z przyjemnoscia patrzec w lustro i na swiat.

Dana tez jest juz po zabiegu,miala znieczulenie miejscowe ,wiec wszytsko slyszala i widziala.
Mowi ze Doktor szyje jej az za uszami wyssal,tak dokladnie :-D i szyjka wyglada ponoc teraz super.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 kwie 2009, 18:58

O fajnie,będą nowe Laseczki i nowe foteczki 8-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 04 kwie 2009, 20:09

derek123, no to miło, że 50+ tak bez obciachu się na operację decydują :-)
Też robiłam u Kasprzyka. Lift+szyja (szyja przecinana pod brodą). Ulli mówi, że sie ucieszę. No ja wiem? każdy lekarz jest dobry, który nas zadowoli. Ja jak na razie z Kasprzyka jestem zadowolona. Napisz czy szyję też miałaś, czy ciął POD uszami. Bo ja POD uszami nie mam cięcia. Mam przed, mam za, ale pod nie mam. A dziewczyny od Brzuchańskiego mają pod. Każdy ma swoje metody, ale może one są od danej twarzy też uzależnione?
Jeszcze się przymierzam do dolnych powiek, więc wszystko co tyczy twarzy i kasprzykowych metod mnie interesuje. No i foty, foty :-)oczywiście wykadrowane :-)

derek123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: derek123 » 04 kwie 2009, 20:54

Muflon, nie miałam cietej brody, z przodu u nasady włosów a potem w uchu ( nie wzdłuż ucha ale schowane w uchu}, a potem kawałeczek na zewnątrz do opuszki ucha. Pod uchem nie mam Z tyłu za uszami wzdłuż nasady włosów, tak jak idą włosy z tyłu, wzdłuż ucha z tyłu nic nie ma.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 04 kwie 2009, 21:28

Grupa sie powieksza , fajnie i wszystkie po "wygladzaniu" tylko ja zostalam ze zwisami hihihi
Witaj Derku !
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 04 kwie 2009, 21:34

derek123, no kurczę, ja chyba z reklamacją pójdę. Czemu ja nie mam w uchu? Już tu któraś (Sabrina chyba) miała w uchu (ale u innego lekarza) i wszystkim się podobało. Znaczy różnie różnym robi.
A szyję masz ładną, nie potrzebujesz, czy nie chciałaś ciąć? czy załatwił przez podciągnięcie skóry?
Przepraszam za bezobciachowe pytanie, tak wprost ale tych szyi to prawie nie ma. My tu się raczej w opisach wyreparowanych tkanek nie krepujemy :-) W końcu to net

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 05 kwie 2009, 13:09

Dziewczyny ciagle zastanawiam sie nad tymi moimi uszami, mam termin na 20.08.2009 r. robic czy nie robić. U mnie w miescie jest takie centrum chirurgi i lekarz chirurg ale nie plastyk robi uszy i powieki, przyuczyl sie przy chirurgach plastykach, ktorzy tam kiedys przyjmowali, kilka lat dr Szczyt potem Skupin, teraz sam robi. Kosztuje 2000 tys bez jezdzenia po Czechach. Tylko boje sie żebym nie żałowała jak z tymi powiekami, poszłam na miejscu ale nie do niego tylko jeszcze do innego a teraz żałuje. Ale uszy to znowu nie taka skomplikowana opercja.

Napiszcie czy byscie na moim miejscu robiły czy nie.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 05 kwie 2009, 13:20

Kwiatuszek*, mi sie wydaje,że to jest wyrzucenie pieniędzy. Uszu Ci i tak nie widać,bo takie fryzurki nosisz. Rób to co widać :-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 05 kwie 2009, 14:40

Kwiatuszek*, uszko zdeczka odstaje,nie ma co zaprzeczać,ale i tak nosisz włosy NA uszach,chyba,ze sie myle?
Co do szyi. Zdjecie tej Twojej znajomej nie wyrazne i lepsze by było z profilu. Kwiatuszku wiesz jak to z nami kobietami jest. Każda z nas ma inny punkt widzenia i patrzenia. Co dla mnie może byc duże i obwisłe,dla kogoś może byc normalne. Ty widzisz u siebie nierówności pod okiem a ja ich nie widze. Mulfon widzi u siebie zarys miesnia po lifcie,a ja go zobaczyłam dopiero po bardzo długim patrzeniu,bo ledwie jest widoczny. Moja szyja mi przeszkadza,chociaz jest maleńki zwis,a ktos inny powie,że wydziwiam,bo szyje mam ładną.
Tako to juz z nami jest.
Myślę ,że Derek ma ładna szyje i może dla tego lekarz nie robił? Kasprzyk jest super fachowcem i wie co ma robic,a co nie i podjął pewnie słuszna decyzje.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”