Londyjka pisze:to dobrze,ze jednak jest wiecej takich bo juz myslalam,ze moj to jakas iluzja i ze jestem sciemniana...
ja tez tak myślałam. Nieraz go zagadywałam, czy nie chciałby pooglądać jakiś gołych babek, ale mówił, ze go to nie kreci i ze woli popatrzeć na mnie. Jakby był takim typem faceta, co ślini sie na widok każdych gołych piersi, to nie bylibyśmy razem, bo bym go chyba zabiła w przypływie złości

Mam kompleks na punkcie małych piersi i nie wytrzymałabym, jakby miał "podziwiać" inne kobiety; Pytanie: po co sobie brał (jak ja to nazywam) wywlokę, jak mógł sobie wziąć jakąś laskę (zawsze po takim stwierdzeniu obrywa mi się słownie od niego...bo on uważa, ze ja właśnie jestem laska-tego nie skomentuje)
czarnulka21 pisze:Chociaz to nie znaczy, ze jak widzi jakas atrakcyjna dziewczyne ,modelke czy film na ktorym sa milosne sceny to ma zamykac oczy. Kazdy facet widzi ladne kobiety tylko niektorzy zachowaja to dla siebie a inni bez sensu komentuja.
dokładnie! Tylko, ze teraz dopiero na to tak patrze, bo mam świadomość tego, ze ja tez będę miała piersi, jakie są w TV, a nawet i lepsze. Jak oglądamy film, to sama zwracam uwagę na ich piersi i je komentuje. Kiedyś to było mi żal i wstydziłam się później, jak "coś" robiliśmy. Na szczęście mam to już za sobą
Musze chyba zacząć się cieszyć i dziękować Bogu za takiego faceta
Mój szwagier jest jego odwrotnością. Gdzie się da, to ma zdjęcia gołych babek (tel, komp,itp.) Lubi kobiety z dużym biustem, a jednak teraz ma dziewczynę (zamierza się oświadczyć), która jest jak wieszak. Albo ona nie ma nic przeciwko temu, albo zarazie to ukrywa...nie mam pojęcia... Nie wyobrażam sobie, jak mówi, ze ja kocha a za chwilkę ogląda gole ciałka...no ale to nie moja sprawa.