Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 30 mar 2009, 12:10

Rene1 pisze:To jest tak zwane przesilenie wiosenne, bedziemy teraz ospale, wiecznie zmeczone, rozleniwione, a nawet gorsza cere i wypadanie wlosow mozna do tego zaliczyc. Powinnysmy teraz jesc duzo witaminek, a jak pogoda sie ustabilizuje i nie bedzie sie zima z latem przeplatac, to i nasza kondycja sie poprawi.
mam nadzieje!

Wogole to dziendoberek!!!Ja wlasnie koncze kawke i sniadanko i zaraz jade do taxu...ech cos mi sie moj podatek nie podoba wiec musze sie dowiedziec co i jak :| nie cierpie tam chodzic bo tam zawsze pelno ludzi :evil: ale jak mus to mus :|
Milego poniedzialku dziewczynki(ja nie cierpie poniedzialkow cale szczescie ze mam dzis wolne :-D )
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 30 mar 2009, 16:12

Londyjka, nic nie ćwiczyłam jedynie co to dużo ruchu:)))a co do imienia to są dwa różne imiona ,mam koleżankę która dała córci na imię Mia

zgagę to ja tez miałam masakryczną piłam dużo mleka bo niby pomaga mnie pomagalo na przysłowiową chwilę.Ja też marzę o domku z ogródkiem własnie szukamy jakiegos do wynajęcia ,ale może w przyszłości też będę miała własny.

a co się dzieje z Samanthii jej to już nie ma cho cho
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 30 mar 2009, 17:35

Dzieki dziewczyny,to dla mnie naprawde mile,ze zapytacie sie czy zainteresujecie,wiem,ze sie powtarzam,ale to moze dlatego,ze mam tesciowa,ktora przez cala ciaze nigdy nie napisala,nie zadzwonila do dnia dzisiejszego jak sie czuje miewa dzidz itp...ale to temat na inny watek

Domek z ogrodem jak wspomnialam to moje najwieksze zyciowe marzenie a jednoczesnie najdrozsze, takze jeszcze sobie poczekam na nie... :badgrin:
Dzisiaj bylam na zakupkach i kupilam sliczna sukienke w "Bay'u" jeszcze na mnie nie pasuje ale bedzie 8-)( W koncu cos mi sie spodobalo,bo osttanio kupowlam tylko Mai,ale jako nowa mamusia musze tez ladnie wygladac :p) Zreszta w New look'u bylam i widzialam tez mnostwo super ciuchow. Ten sklep tez lubie, potem River Island.

Marta czy chodzi o duzo ruchu no wiesz... :badgrin: ? Bo jak tak to moze nie bedzie zle 8-) Plus ciagle latanie po sklepach itp,wszyscy sie juz na mnie dziwnie patrza,ze ztakim brzuchemi biegam po centrach :badgrin:

No wlasnie co u samantii??
przerwa przerwą ale zaczynam sie powaznie martwic...
mialysmy "razem" przejsc przez nasze ciaze a tu nic...
Sam jak czytasz to chociaz napisz slowo,ze wszystko jest OK! :!:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 30 mar 2009, 21:52

Londyjka, ten ruch też jest zalecany jak myślimy o tym samym :badgrin: wstaw fotkę w wątku o sukienkach pochwal się nowym łupem w końcu kupiłaś coś dla siebie ,że ty masz jeszcze siłę po sklepach latać hihi to super trzymaj tak dalej :)))) 8-) 8-) 8-)

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 31 mar 2009, 00:52

Londyjka,

Kochanie "kazdy" ruch jest zalecany, a ten wyjatkowo. :-D
Co do aktywnosci fizycznej w ciazy, to ja biegalam po sklepach do ostatniego dnia, nie zapomne jak 05.09. poszlam do polskiego sklepu, a ekspedientka pyta mnie, kiedy ja mam wkoncu termin rozwiazania, bo juz taka gruba jestes, a jeszcze sie kulasz, a ja na to planowany na dzis. :-D
Niestety moj synus leniuszek nie spieszyl sie na swiat i wyciagneli go sila dopiero 19.09 czyli 2 tygodnie po terminie. Do pracy przestalam chodzic od 01.09 czyli 5 dni przed planowanym terminem.
Ja rowniez czekam na foteczke z sukieneczka.

A u Samanthi wszystko ok, odczowa niektore dyskomforty ciazowe, ale poza tym ma sie dobrze. :-)
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 31 mar 2009, 01:13

Londyjka pisze:jak ja marze aby sobie gdzies w Anglii w przyszlosci kupic domek z ogrodkiem....swoj,wlasny... :|
mi tez sie marzy :roll: A wydaje mi sie, ze w Anglii jest to o wiele prostsze jak w PL.
Londyjka pisze:ozmawialam dzisiaj z mama, kiepsko co sie dzieje, wiekszosc prywaciarzy pozamykana...itp
ale w Uk czy w PL?
Oj dzieje sie, dzieje. Nudny juz jest ten kryzys, niech sobie idzie:P :roll:
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 31 mar 2009, 01:23

Londyjka pisze:Dzieki dziewczyny,to dla mnie naprawde mile,ze zapytacie sie czy zainteresujecie,wiem,ze sie powtarzam,ale to moze dlatego,ze mam tesciowa,ktora przez cala ciaze nigdy nie napisala,nie zadzwonila do dnia dzisiejszego jak sie czuje miewa dzidz itp..
.

widze ze mamy podobne tesciowe :evil: moja tez sie nie bardzo nami interesuje..
Pochwal sie sukieneczka ;)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 31 mar 2009, 15:22

Dobrze,to wstawie ta sukienke,specjalnie dla was :-) moze i nic specjalnego ale mi sie bardzo podoba.Nigdy wczesniej nie lubilam takich dekoldow pod szyje ale teraz sa modne i wyglada bardzo elegancko ;) http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 010075.JPG

co porabiacie w taki ladny dzien? Bo ja siedze w chacie i szlifuję jezyk :roll:

Renata oni sie dziwia bo ja sama sie dziwie,ze nikogo znowu w ciazy w tych centrach nie widuje! Jak Boga kocham! :? Widze za to pelno matek z wozeczkami i tak sie zastaanwiam czy sezon ciaze juz byl i jestem do tylu bo teraz same "porodzone" dzieci sa... :-D
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 31 mar 2009, 23:02

Londyjka, bardzo fajna sukieneczka i fajny kolorek 8-) 8-) 8-)

u mnie dzisiaj słoneczka nie było ale ogólnie było cieplutko ,ja zaś jakoś często wpadam na cięzarówy w moim mieście i sezon na ciąże pewnie nigdy się nie zmieni haha .

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 01 kwie 2009, 01:23

Londyjka, Kochanie sezon na ciaze nigdy nie mija, hihih, jak pojedziesz do szpitala to sie sama przekonasz.

Sukieneczka cud, miod pieknie bedziesz w niej wygladac, czekan na fotki z modelka
:-) Zycze Ci wszystkiego naj..., no i juz zostalo tylko 2 tygodnie, a w sumie to juz jestes w odpowiednim terminie do rozwiazania, moze bedzie szybciej? zawsze to mnirj nerwow i oczekiwania. [smilie=heart fill with love.gif]
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”