Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 28 mar 2009, 17:04

Ale wiesz, jak u nich wygląda reklamacja!? Dzwonie do serwisu i na drugi dzień przyjeżdża kurier i na ich koszt zabiera do naprawy sprzęt. Za kilka dni dzwonią czy chcę pieniądze czy nowy sprzęt 8-) . Reklamuje jak zaczyna głosniej chodzić, nie jest tak ,że wysiada i nie działa.
Popatrzyłam na tą co Lianka wkleiła - wygląda prawie identycznie i cena atrakcyjna, tylko nie znam firmy.Jeśli tak samo serwisują, to też bym taką kupiła.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 28 mar 2009, 17:34

lianka pisze:
Dana_2 pisze:Chociaz osatni mój zakup (samochód) własnie jest w reklamacji ;)
Pewnie porzadnie nie opilas ten zakup ;)
Ja dzis mam zamiar porzadnie oblac zakup auta, przy swoim nie pilam i ciagle mam problem z kerownica....
hahahah, wcale nie opijałam ;) bo najpierw wpłacałam zaliczke, czekałam az mi takie sciagna do PL, polubiłam jazde nim i........3 tydzien stoi w serwisie ;) ale mam nadzieję, ze po świetach(czyli powrocie do pełni sił z Polanicy) bedzie OK.
Nie mam narazie kiedy opijać, ale odrobię zległosci , to pewne;)

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 29 mar 2009, 17:28

3 tygodnie w serwisie? Rozumiem ze nie auto naprawia sie w polanice ;)
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 29 mar 2009, 18:25

lianka pisze:3 tygodnie w serwisie? Rozumiem ze nie auto naprawia sie w polanice
naprawiac sie bedzie włascicielka auta, i mam nadzieje wrócic na swieta wyremontowana ;)
a auto stoi serwisie bo nie mozna zdiagnozowac usterki......ale podobno juz dokonano identyfikacji uszkodzonego podzespołu (cos z elektroniką).

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 29 mar 2009, 18:46

Dana_2 pisze:naprawiac sie bedzie włascicielka auta, i mam nadzieje wrócic na swieta wyremontowana ;)

swieta za 2 tygodnie, rozumiem ze w przyszlym tygodniu jedziesz na zabieg? Przeoczylam chyba co "remontujesz"
a z elektronika to tak samo mialam, swiecil sie błąd i nie mogli zdiagnozowac o co chodzi w serwisie, az znalazlam takiego mcgawera ktory 2 godziny na dobe bywa trzezwy, wyobraz sobie ze ten facecik naprawil mi usterke :badgrin:

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 29 mar 2009, 19:13

lianka pisze:rozumiem ze w przyszlym tygodniu jedziesz na zabieg? Przeoczylam chyba co "remontujesz"
jade w srode wieczorem, w czwartek o 10:00 prof.Kobus bedzie naprawiał mi podbródek i szyję, zobaczymy czy uda sie cos jeszcze ;) zamówiłam pokój na 7 - 8 dni, powinnam wrócić juz prawie jak nowa ;)

autko dostałam zastepcze tez nowe, jedyna róznica to manualna skrzynia, tak więc specjalnie nie naciskam.

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 30 mar 2009, 01:02

o Dana, wracaj zadowolona, czekam na relacji z "naprawy" temat jak najbardziej mnie interesuje, musze na wszystkie "remonty" przygotowac sie ;)

zazdroszcze Ci automatu.... nie moge przekonac swoich ze manual to nie dla mnie.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 30 mar 2009, 13:02

Dana_2, no to mam nadzieje wrzucisz tu foty. jak dotychczas z "aktywnie się udzielających" tylko ja miałam szyje robioną. U kasprzyka. Przy okazji liftu. Wszystkie jestesmy ciekawe, jak to robią inni.

Kurcze, komp zawirusowany, u machera. Wirusy są b. uparte. :( W robocie było (i jest ) dużo pracy, więc miewam przerwy w zagladaniu tutaj. A ja dostaje nerwosy jak sie mnie od kompa odcina.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 31 mar 2009, 09:19

Tylko mi nie mówcie że porządki świateczne was dopadły :cry:
Rozumiem, że w robocie jest zapieprz, ale na foruma to byście zajrzały. Dajcie se siana z porządkami. 40+ nalezy sie odpoczynek :badgrin:

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 31 mar 2009, 10:11

No widzisz muflon,marazm padl na czterdziechy:)
Za sprzatanie nie chce mi sie brac,wczoraj troche tylko omiotlam, odkurzylam.Na wiecej czekam na natchnienie.Leze i podziwiam swoj brzuch.Taka jestem zadowolona szczupla zgrabna haha ,naprawde podoba mi sie moj brzuch.
samochod mi stanal na drodze pod gorke,chyba z braku paliwa .Dobrze ze jakis facet uprzejmy popchal samochod bo z tym rzoplatanym brzuchem przyszloby mi samej pchac.
I tak siaty przynioslam do domu.
W domu szybko na kanape i patzrec czy brzuch siedzi na miejscu siedzi i sie pieknie goi.
Wiecie jak mnie na rower niesie? taka pogoda piekna robi sie.
Niedlugo ponoc ma byc 20 st.
zebysmy taka mialy w Naleczowie
to co my niby wekend 6 czerwca jestesmy umowione?
A moze 29-30 maj wziac jeszcze pod uwage??

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”