Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 23 mar 2009, 19:14

Cukiereczku
Wszystkiego najlepszego, samych slonecznych dni i usmiechu na twarzy :p
100 lat :p :p :p

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 23 mar 2009, 20:08

Londyjka pisze:renusia ale cie dawno nie widzialam,co u ciebie slonko ??
Codziennie was podczytuje tylko ostatnio troszke kiepsko z czasem :| i to moje usprawiedliwienie :oops: ;)

W sobote bylam u nowych znajomych na imprezie 8-) Mialo byc ciasto i kawa a skonczylo sie na tym ,ze wrocilismy do domu kolo 1.00 i cala toalete porzygalam :oops: To pewnie dlatego ,ze pomieszalismy tyle trunkow :| bylo martini, brendy, piwko, spirytusik i winko :roll:
Najgorsze ,ze malo co pamietam z tej impry i teraz glupio jak cholera bo nowi znajomi a ja nawet nie wiem czy czasem nie palnelam jakiegos glupstwa po pijaku :|
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 23 mar 2009, 21:33

cukiereczekPL, [smilie=mylove.gif] Kochana zycze Ci duzo zdrowka, szczescia, zawsze usmiechnietej buzki, sukcesow w realizacji zamierzonych planow, spelnienie marzen, aby Ci sie dzieciatko zdrowo chowalo i zawsze bylo grzeczne, zycia przepelnionego miloscia i namietnoscia i wszystkiego czego sama sobie zyczysz. [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=be mine!.gif]
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 23 mar 2009, 21:35

renusia, No to masz za soba niezapomniane pierwsze spotkanie, zycze Ci szybkiego powrotu do formy po tym nocnym szalenstwie i nie martw sie niczym, jesli szyscy byli wstawieni, to nikt nie bedzie mial do Ciebie pretensji o zaden tekst. :-D
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 23 mar 2009, 21:54

Annetta, Renata1, dzieki sliczne dziewczynki... az milo mi sie czyta zyczonka...
renusia, No to masz za soba niezapomniane pierwsze spotkanie
hihi no wlasnie , renia nie martw sie napewno rozni fajni ludzie byli i zrozumieja...
przede mna pierwsze spotkanko z renatka1 , tyle ze my grzecznie bez alkoholu, z dziecmi tak hihihi wiec raczej bede pamietac to spotkanko...
a swoja droga niemoge sie doczekac az poznam sie z Renia ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 23 mar 2009, 21:56

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... images.jpg
I ja tez sie przylacze... CUKIERECZKU STO LAT I duuuzo szczescia :-D :-D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 23 mar 2009, 22:08

cukiereczekPL, pisalam juz w watku zyczeniowym , ;) ale jeszcze raz STo lat!!!!
renusia pisze:Najgorsze ,ze malo co pamietam z tej impry i teraz glupio jak cholera bo nowi znajomi a ja nawet nie wiem czy czasem nie palnelam jakiegos glupstwa po pijaku
:badgrin: przepraszam ze sie smieje ale przypomniala mi sie moja sobotnia imprezka bo mi tez sie film urwal :oops: :badgrin: ....
Nie przejmuj sie napewno nic glupiego nie palnelas ;) Jak ja np... wiem ze powiedzialam kumplowi ze mam robione cycki bo pol wieczoru mi sie w dekold gapil to nie wytrzymalam i mu powiedzialam ze mam zelki :oops: :badgrin: :badgrin: :badgrin: ale wiecie co nie przejmuje sie tym wcale bo sie nie wstydze ze mialam operacje ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 23 mar 2009, 22:18

misialeczek24, widzisz jakbym wiedziala to inaczej bo tak nie chcialam sama wracac taki kawal sama dziewczyna...wiesz o co chodzi...ja taki boidudek jestem:) to mezus nie pil ze tak wszystkich rozwozil???
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 23 mar 2009, 22:22

sylwiach, moj misiek nie pije wogole od kilku miesiecy 8-) przynajmniej sie przydaje na cos...I mnie pilnuje bo ja mam slaba glowke do alk....Ale tym razem nie za bardzo mnie upilnowal :badgrin: bo sie rozgadalam :badgrin: Ale pewnie wlasnie kogos odwozil :| A co wogole u ciebie malenka?
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 23 mar 2009, 22:37

misialeczek24, bez zmian...ciezko jest...
wrocilam niedawno z tego kursu angielskiego...boze jak mi sie nie chce tam chodzic prosto po pracy...to bardzo meczace...a do tego grupa miala byc na wyzszym poziomie a sie tak nie czuje...najlepsze,ze sa tam same hiszpanki i wloszki i maja taki smieszny angielski co niektore,ze moga do mnie dziesiec razy powtarzac zanim zrozumiem co chce powiedziec...mam na mysli ich wymowe,ze tak przekrecaja slowa,ze to sie w glowie nie miesci... :|
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”