Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 21 mar 2009, 13:10

pogoda ladniutka choc caly tydzien bylo ladniej i sloneczniej niz dzis...misiu zucze milej zabawki i dajcie znac jakbyscie byli w centrum.buziolki
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 21 mar 2009, 13:25

Misialeczek..gdybys nie wspomniala to bym przegapila ten pierwszy dzien wiosny :o ...u nas 15'C i sloneczko...wiec tez super gdybym do pracy nie szla....
Ale przynajmniej humory na Twoim party powinny wszystkim dopisywac :-D Udanej szalenczej zabawy ;)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 21 mar 2009, 16:33

Misialeczek
Wszystkiego najlepszego z okzaji Twoich urodzinek, duzo milosci i szczescia:))

Londyjka, nie zmieniaj imienia i nie wierz w zabobony- Maja to sliczne imie :-D

A ja zapalenie pecherza moczowego i nerek mam-straszny bol, dostalam antybiotyki i sie nimi kuruje :evil:

Tez nie wiedzialam ze dzis pierwszy dzien wiosny-a u nas akurat piekna , sloneczna pogoda :p

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 22 mar 2009, 19:01

Annetta, dziekuj e!Wspolczuje ci strasznie z powodu pecherza i zycze szybkiego powrotu do zdrowia!!!!

Jak wam mija weekend dziewczynki?Ja dzis umieram mam kaca na maxa kurde dawno juz sie tak nie czulam...ale czlowiek zawsze madry po czasie...Imprezka sie udala a nawet bardzo 8-) Imprezowalismy do rana :-D Przyjechalam nawet moja kolezanka z innego miasta i cale szczescie bo dzis mnie rano z lozka wyciagnela gdyby nie ona pewnie caly dzien bym przespala,a taka piekna pogoda!!!Mowie wam domu rano nie poznalam :o masakra.....
Wybralysmy sie dzis na zakupki i wyobrazcie sobie ze ja maniaczka zakupowa wogole nie mialam ochoty na lazenie po sklepach :oops: I wrocilam do domu z niczym :badgrin: Przynajmniej maz bedzie happy ze nie wydalam pieniedzy :badgrin: bo moja kumpela wydala fortune...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 22 mar 2009, 20:21

misialeczek24, super,ze imprezka sie udala...a jak glowa boli to znaczy,ze naprawde bylo fajnie i tak trzymac:)
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 22 mar 2009, 20:35

ehh...ja siedze dzis caly dzien w domku...nudy na maxa..zaraz otworze sobie winko. ;) ...miska super,ze udaly sie urodzinki..ja 2 tyg po imprezie wstalam dopiero o 15 :badgrin: :badgrin: hihi..jutro wskocze na solarium bo juz biala jestem :oops: :oops: ..cale 2 tyg nie bylam..i wygladam jak smierc :badgrin: :badgrin: :evil: :evil: :evil: a dzis z nudow tipsy zrobilam sobie

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 22 mar 2009, 20:48

sylwiach, a bylo bylo szkoda ze nie dalas sie namowic :| moj maz odwozil ludzi do domu wiec i ciebie tez by odwiozl ;)
anne21, na sama mysl o winie zrobilo mi sie zle na zoladku wrrrrr,ale ty sobie wypij pewnie co sobie bediesz zalowac :p ja jestem na odwyku solariowym :badgrin: biala jestem jak sciana ale 3mam sie zdala od solarium 8-)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 23 mar 2009, 13:46

Cukiereczku wszystkiego naj z okazji urodzin [smilie=kiss of love.gif]
Zlozylam Ci zyczonka w temacie urodzinowym ale nie wiem czy tam zagladasz :oops:

A to dla Ciebie :-D
http://www.youtube.com/watch?v=IKffDTu6THA&NR=1

I jeszcze "maly prezencik" ;) http://www.youtube.com/watch?v=JRxoC994 ... re=related
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 23 mar 2009, 15:00

Cukiereczek, teraz ty masz urodzinki? hihi??

To zycze Ci 100 lat 100 lat 100 lat

Wszystkiego najlepszego i wogole co sobie wymarzysz

nie chce ciagle powtarzac emotikonek,dlatego z "Toba wypije" winko ;)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... a/wino.gif
i misio http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ka/199.jpg

renusia ale cie dawno nie widzialam,co u ciebie slonko ??
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 23 mar 2009, 17:27

renusia, dziekuje Renusia za song - sliczna pioseneczka no i za maly prezencik..hihi usmialam sie z tego -nazwijmy to -striptizu :badgrin:

dzieki Londyjka, jak widac miesiac urodzinek jakis czy jak hihi

pozdrawiam
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”