Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 20 mar 2009, 20:02

Kumpela mi dzisiaj powiedziala,ze wszystkie Maje sa niegrzeczne co zna... :roll:
Ja nie znam zadnej,a ze wierze w takie zabobony bylabym gotowa zmienic imie,zeby tylko nie zapeszac... :doubt: co wy na to byscie powiedzialy?? Znacie jakas Maje- poukladana i grzeczna jako dziewczynka? :roll:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 20 mar 2009, 20:12

Renata1, wybaczam ;) I dziekuje bardzooo!!!
karolka69,Londyjka, cukiereczekPL, dziekuje laseczki!!!
sylwiach, co do moich znajomych to nikt nie mieszka kolo mnie kazdy ma do mnie daleko :? pukaja sie w glowe gdzie ja mieszkam a mi tu fajnie i wcale nie tak daleko 8-)
Londyjka, ja mialam przyjaciolke Maje w podstawowce byla bardzo cichutka i bardzo grzeczna 8-) Swietna dziewczyna wogole.
Jedna z moich szefowych ma tak na imie i strasznie jej nie lubie zupelne przeciwienstwo mojej Mai(Maji?-jak to sie pisze :oops: ) ze szkoly,wiec sama widzisz .
Moim zdaniem imie nie ma znaczenia jaka kto jest osoba !
A twoja Maja bedzie wyjatkowa zobaczysz bo twoja ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 20 mar 2009, 21:51

Londyjka pisze:wszystkie Maje sa niegrzeczne co zna... :roll:
kumpela widocznie plecie bzduryyy albo chce ci namecic w glowce....
Londyjka pisze:Znacie jakas Maje- poukladana i grzeczna jako dziewczynka? :roll:
przyjaznilam sie z Maja w PL
fantastyczna dziewczyna!
ambitna, bo zawsze sie uczyla dobrze, kochala zwierzaki jak nikt inny, pierwsze piwo w zyciu wypila jak poznala mnie ... no i wlosy wtedy obciela z czego jej mamcia nie byla zadowolona hihi
ale uwielbiam to dziewczyne!!

a oto co znalazla szperajac co oznacza imie Maja (osobiscie uwazam ze w tych znaczeniach jest ciut prawdy )

Zgodnie z całą wielką tradycją swojego imienia Maje są wrażliwe i uduchowione, choć mogą gorzej sobie radzić w sprawach praktycznych. W życiu mają raczej na względzie cudze dobro niż własne interesy; zresztą zwykle są wolne od egoizmu. Nadmiar obowiązków i trudów może je przerażać; tęsknią do świata, który byłby lepszy i lepiej urządzony niż ten, który jest naprawdę. Często z imieniem tym wiążą się talenty artystyczne, a na pewno takie widzenie świata, jakie charakteryzuje artystów. Marzycielskie i romantyczne Maje rozkwitają na wiosnę, jakby pamiętały o majowym święcie rzymskiej boginki, której imię noszą.
misialeczek24 pisze:twoja Maja bedzie wyjatkowa zobaczysz bo twoja ;)
zgadzam sie z misiem...tzn misia ;)
twoja niunia nawet jak bedzie miala na imie telimenka lub zdzislawa (niemam nic do tych imionek to tylko przyklady bo osobiscie znam zajefajna zdzisie)
to i tak bedzie grzeczna bo ty ja tak wychowasz ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

jawna
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: jawna » 20 mar 2009, 21:56

Hmmm...moja Maja wcale nie jest grzeczniutką dziewczynka:) Tylko spodnie, krótkie włosy, klocki lego, czarny kolor, bron Boze Barbie czy inna lalka - samochodziki, gry komputerowe i gra w piłkę;)
powiĂŞkszenie piersi 15.10.2008- dr. Pastucha - 255g

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 20 mar 2009, 22:23

Londyjka,
misialeczek24 pisze:Moim zdaniem imie nie ma znaczenia jaka kto jest osoba !
A twoja Maja bedzie wyjatkowa zobaczysz bo twoja
Dokladnie i ja tez tak uwazam, mi rowniez mowiono, ze wszystkie Huberty to rozrabiaki, a moj jest mixem aniolka i rozrabiaki zarazem, ale jednak czesciej jest tym moim malym grzecznym aniolkiem, a poza tym jest moj i kocham go najmocniej na swiecie.

Co do puchniecia w ciazy, to sie tym nie przejmuj i pamietaj, ze opuchlizna szybko zejdzie, dzieki czemu w krotkim czasie poczujesz sie o wiele atrakcyjniejsza, uwierz to puchniecie ma tez dobre strony. Zycze Ci kochana rozwiazania przed czasem, lub w terminie, bo wiem dobrze co znaczy przenosic ciaze o 2 tygodnie, to najgorsze co moze spotkac, do terminu czekasz spokojnie, a pozniej kazde zaklucie wydaje ci sie poczatkiem porodu.

A u mnie dzis kolejny dzien wiosny, jednak mimo zamierzen nie skonczylam porzadkow na ogrodzie za domem, mialam dzis lenia i postanowilam sie zrelaxsowac, wzielam dluga kapiel, nalozylam sobie maseczke z bialej glinki i oczywiscie jak to po nocce przespalam prawie caly dzien. najwazniejsze, ze od przodu ogrod posprzatany, to nie musze sie przed sasiadami wstydzic.

A moje cycusie coraz piekniejsze, lewy nadal bardziej opuchniety, ale juz zaczynaja podobnie wygladac i od gory juz sa miekkie, ciekawe jak dlugo musze czekac na miekki dol? Samopoczucie dobre, fakt, ze nadal czuje, ze cos przy biusci majsterkowano, ale ten bol przypomina mi okres karmienia piersia, kiedy to miewalam zbyt duzo mleczka. No i blizny bola, ale to chyba jest normalne 16 dni po operacji.

Cukiereczku to kiedy ta kawka???

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zycze udanego wypoczynku w wolne dni. :-)
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 20 mar 2009, 22:46

Londyjka pisze:umpela mi dzisiaj powiedziala,ze wszystkie Maje sa niegrzeczne co zna.
nie zgadzam sie;>
Moja chrzesnica jest kochanym aniolkiem, skonczyla roczek w styczniu i jest grzeczna dziewczynka z malymi foszkami:D (jak na kobitke przystalo:P)

Nie przejmuj sie tym co ludzie mowią
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 21 mar 2009, 07:55

Renata1 pisze: Cukiereczku to kiedy ta kawka???
no kochana, pogoda sie robi coraz piekniejsza , ty czujesz sie coraz lepiej wiec jak najszybciej hihi
tak sobie mysle ze moze zrobie sobie wagary z pracy ktoregos dnia , tzn tego ktorego bysmy kawkowaly i bym wybrala sie do twojego miasta i bysmy poszly do jakiejs kafejki... czy gdzies na coffee i ciacho ;) /omowimy to na pw kiedy ci pasuje :-D
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 21 mar 2009, 08:58

Misiu ja nie dam rady do Ciebie przyjechac bo to troszke za daleko dla mnie samej,ale jak tylko moze przyjechalibyscie do centrum na baletki to daj znac to biegne szybciutko... 8-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

ja juz od rana spac nie moge bo nie dosc,ze dostalam okres i brzunio boli to jeszcze jestem przeziebiona i mam gardlo zawalone i nosek :|
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 21 mar 2009, 11:17

Dzieki babeczki za odwiedzienie mnie od tego glupiego planu zmienienia imienia bo bym potem zalowala :-)
Jakie dziecko bedzie takie bedzie i zadne imie nie pomoze chocby dano jej imie Maryja :badgrin:

Tak wogole to dzisiaj pierwszy dzien wiosny...
cieszmy sie i radujmy hihi
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ka/15p.gifhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 2_201v.gif
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 21 mar 2009, 12:20

sylwiach, ale mamy dzis piekna pogode co :-D Ja tez mam okres i sie wogole nie fajnie czuje ....

a tu impreza na glowie i musze chatke posprzatac i wszystko przygotowac bo moj mis w pracy :(

Faktycznie mamy 1szy dzien wiosny dzisiaj i prawdziwa wiosne na dworze!!!!Az chce sie zyc :-D Milej soboty dziewczynki!!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”