Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 19 mar 2009, 10:41

cześć dziewczyny!!!!
ale dziś mamy ładny słoneczny dzień:)
Londyjka oczywiście że był spuchnięty jak zresztą cała ja byłam jak bomba

naczytałam się sporo skarg na facetów mój też nie jest idealny ale ostatnio nawet się stara jak nigdy dzieciaczki wieczorkami kompie sam robi im kolacyjkę kładzie do łóżeczka , aż jestem w szoku .Wraca z pracy jemy obiadek i idziemy całą czwóreczką na plac zabaw i spacerek normalnie nie poznaję go przeważnie wracał z pracy i narzekał jaki jest zmęczony a teraz haha chyba wiosna tak na niego podziałała :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 19 mar 2009, 11:03

marta2454, to fajnie,ze tak sie zmienil. Moj czasem tez tak ma a potem zapomina az mu dosadnie przypomne ,potem znowu i tak w kolko. ;)
Faktem jest to,ze tez czasami przesadzam z tym "sadzaniem" go,bo nie moge narzekac z drugiej strony; ale tak mam,ze nakrzycze i mi przejdzie
a na zakupy do domu czy polazic ze mna po sklepach chodzi ze mna wszedzie, z tym problemow nigdy nie mialam
nie lubi po prostu kuchni,co mnie czasem do wscieklosci doprowadza. oh(m1
a jak juz pomyje jak mu kaze to tak jak renata napisala, tylko to co w zlewie a dookola nic nie widzi :badgrin: niestety my kobiety jestesmy bardziej dokladne i nigdy nam w tym nie doriwnaja
a sprzatac pomaga mi w domu,choc musze mu powiedziec co ma zrobic bo biedny misio sam nie wie co jest do zrobienia chocby sie potknal ;) :badgrin:
ale ma tez duzo zalet: np dostaje od niego czesto kwiaty i male drobiazgi
no i mowi mi z 5 razy dziennie,ze mnie kocha
okazuje mi uczucia i uwielbia sie do mnie przytulac
mowi mi komlementy
no i nigdy nie musialam pracowac. Chyba ze chcialam ;)
Pomimo niektorych wad,ktory zreszta kazdy czlowiek ma bo nikt idealem nie jest I tak bym go nie oddala choc zdarzaja sie dnie kiedy tak mocno nas wkurzaja,ze tylko kopa zasiac!

marta ja mam popuchniete wszystkie palce u rak,musialam zdjac obraczke,sa ciagle takie suche i grube :doubt:
twarz tez mi jakos dziwnie spuchła,taka jakas okragła jak pilka sie zrobila.

Woczoraj spotkalam sie z midwife i mi pokazywala jak lezy dzieciaczek,gdzie ma plecki,nozki itp glowka jest dawno do dolu. Zapewniala mnie,ze porod bedzie bezproblemowy i bedzie okey...jesoo jak chcialabym jej wierzyc :roll:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 19 mar 2009, 13:22

Misia to jak z urodzinkami?Duzo ludkow bedzie?
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 19 mar 2009, 18:56

Misiu znalazlam Twoja lokalizacje...to strasznie daleko od centrum...jakies 50 euro taksoweczka:) :o

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 19 mar 2009, 20:59

sylwiach, ej no 50 moze nie bo ja kiedys jechalam z lotniska i zaplacilam 60 i jechalam strasznie na okolo ;) A autobusikiem nie da rady?

Wogole to zimno sie strasznie teraz zrobilo :oops: Ide cos zjesc bo umieram z glodu
milego wieczorku laseczki :p
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 19 mar 2009, 21:34

wiesz Misiu a potem jak powrocik?A lepiej moze zebysmy spotkali sie w centrum na baletkach?Ja nie sadze zebym byla w stanie sama wybrac sie tak daleko...a reszta ludzi co bedzie na tej imprezce to tez z twoich okoloc tam?

Ja dzis wrocilam wczesniej z pracy bo mnie chorobka bierze i wymiotkowalam:(

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 19 mar 2009, 23:49

Londyjka, Widzialam Twoja fotke z ubrankami dla dzieciaczka i powiem Ci, ze wygladasz rewelacyjnie. Sliczna jestes w tej ciazy, a co do opuchlizny to ja pod koniec jak balon napuchlam, ale to po porodzie szybko odchodzi i ani sie nie spostrzegniesz jak bedziesz mamcia super laska. Buziaki skarbie.

misialeczek24, Wszystkiego najlepszego z okazju urodzin, cos troszke mi sie termin przegapilo, prosze o wybaczenie i zycze duzo szczescia, milosci i namietnosci, jak rowniez powodzenia w realizacji zamierzonych planow, zawsze usmiechnietej buzi i szampanskiej imprezki urodzinowej. [smilie=mylove.gif]
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 20 mar 2009, 17:29

oj laski laski, nie narzekajcie juz :P

Najwazniejsze, ze juz wiosna za oknami:)
misialeczek24, udanej imprezki urodzinowej!
Moj chlopak tez robi jutro urodzinowe party, wiec poszalejemy z marta:) 8-)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 20 mar 2009, 18:57

Misialeczek24,masz urodziny :?:
To wszystkiego Najlepszego i udanej imprezki :!: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... wyrok3.gif
a najlepiej takiej: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /dj7rn.gif

Renata1 no wlasnie puchniecie pod koniec ciazy to niemila sprawa,wszystko cisnie i czuje sie taka...fat! mam tylko nadzieje,ze dzidzia przyjdzie troche przed lub na czas bo nie chce juz mi sie byc w ciazy ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 20 mar 2009, 19:46

Londyjka pisze:Misialeczek24,masz urodziny :?:
To wszystkiego Najlepszego i udanej imprezki :!: Obrazek
a najlepiej takiej: Obrazek

dolaczam sie do zyczen....
all the best!!!!!

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”