MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

malwinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malwinka » 15 sie 2005, 11:46

Mój jest ode mnie 10 lat starszy, właśnie dziś ma urodziny. Jest kochany. Czasem wydaje mi się, że nie dorósł do końca, jest trochę takim niepoprawnym optymistą. Mimo wszystko nie zamieniłabym go na żadnego innego.

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 15 sie 2005, 12:27

mój mężczyzna jest o 10 lat ode mnie starszy,
poznałam go po okropnym związku, w którym zaznałam wiele cierpienia i bólu, mój ówczesny partner był w moim wieku i nie dojrzał emocjonalnie do związku z kobietą.....
a jak spotkałam mojego obecnego faceta, uznałam, że jest to strzał w dziesiatkę - i właśnie te 10 lat róznicy, było dla mnie jeszcze bardziej przekonywujace, żebyśmy zostali razem.....
nie zamieniłabym go na młodszego, nigdy....

malwinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malwinka » 15 sie 2005, 13:13

To są słowa, których też chciałam użyć. Jak to czytałam to sprawdziłam czy podpis nie jest przypadkiem mój.

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 15 sie 2005, 13:20

:D

Awatar użytkownika
caterina7
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: caterina7 » 15 sie 2005, 13:50

:? nie wiem jakby to napisać ale ... mój mąż jest młodszy ode mnie o 13 lat. Mimo ogromnego zaufania jakim go darzę zawsze towarzyszy mi strach, że kiedyś za rok, może za 5 on pójdzie inną drogą ? Jest cudownym człowiekiem ale ja mam tyle lat ile mam i wiem, ze życie przynosi różne niespodzianki, nie zawsze te upragnione. Miłość naprawdę nie pyta o wiek ale czasem nie pyta również o adres ...
¯ycie cz³owieka ma kolor jego wyobra¼ni - Marek Aureliusz

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 15 sie 2005, 14:33

moj jest strszy o 5 lat, ja mam 23 on 28, jest kochany, troskliwy, czuly i nie zamienilabym go na nikogo innego, pasujemy do siebie idealnie, czasami oczywiscie zdarza mu sie zachowywac nieodpowiedzialnie ale chyba kazdy facet tak ma ;) Pozdr!!!!

iza
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: iza » 15 sie 2005, 19:18

Moj poprzedni partner był 20 lat starszy ode mnie. Wytrwalismy w tym związku 11 lat, uważam, ze o 5 za długo. Mój obecny partnej jest starszy o 4 lata i tak jest idealnie. Mamy te same zainteresowania, robimy wiekszosc rzeczy razem i co najwazniejsze, jestesmy szcześliwi.

Dodam, ze mój partner starszy o 20 lat, odszedł ode mnie do kobiety młodszej od niego 27 lat. To po prostu taki typ...

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 23 sie 2005, 23:25

Między mną a Robertem jest 11 lat różnicy. jak teraz przyznaje bał się tego ze jestem o tyle młodsza, ale teraz tego nie widzimy. Ja nie związałabym się już chyba nigdy z rówieśnikiem lub młodszym od siebie. Dzięki temu że on mocniej stąpa po ziemi a ja niekiedy się kiwam jest mi łatwiej i szybciej łapać równowagę. Niby podobni jesteśmy, równo złaknieni zycia ale jednak on hamuje mnie wtedy kiedy powinnam sama a nie daję rady. Pomaga mi być dojżalszą, bardziej zrównoważoną. Sama niekiedy się poprostu zapominam.

Jest też zły aspekt, a mianowicie taki ze nie wyobrażam sobie zycia bez niego, a najprawdopodobniej to ja zostanę sama. :cry:
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 23 sie 2005, 23:33

A moj Aniolek jest mlodszy odemnie o rok! Rowny rok i trzy dni, mamy podobne charakterki bo obydwoje jestesmy Rybkami. Nie widze miedzy nami tej roznicy wieku - widocznie jest za mala zeby byla dostrzegalna! :D
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 28 sie 2005, 15:59

ja odkad pamietam zawsze lepiej czulam sie ze starszymi facetami, swietnie pasuje mi okreslenie Anety o tym latwiejszym lapaniu rownowagi, gdy zdarza nam sie "kiwac", i teraz, jak tak sobie mysle o przyszlosci, to mam tylko jedna obawe.....ze jesli za kilka, kilkanascie lat zdecydowalabym sie na staly zawiazek z facetem starszym od siebie o 10-15 lat, to czy nasz wspolny czas nie uplynalby zbyt szybko......... :?: :roll: na razie nie histeryzuje :roll: :wink: , ale o ile sie myle, cos o podobnym znaczeniu w jednym z pierwszych post-ow /w tym temacie/ napisala Kamila, wiec chyba nie tylko mnie zdarza sie o tym myslec......... :roll:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”