Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 mar 2009, 21:03

Kwiatuszku a co Ty masz z tymi policzkami?
Dziewczyny a co myślicie Biosteronie?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 12 mar 2009, 22:05

Ja nic nie myślę, bo pierwsze słysze. Wrzuciłam w google i tam pisze, że starszym paniom pomaga na pamięć :badgrin:
Znasz kogoś kto brał/bierze. Pomaga cuś?

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 mar 2009, 22:08

muflon2121 pisze:Znasz kogoś kto brał/bierze. Pomaga cuś?
Fronczewskiemu pomogl!! :badgrin:

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 13 mar 2009, 01:14

Ha! Ha! Jakby Ci zapłacili 100 tyś, to na wszystko by pomógł :p . Znacie już moje zboczenie więc mówię , że szkodzi na wszystko :p .
Wczoraj to poczytałam i powiem za darmo, że pomagają...

http://zawszepiekna.com/zdrowie/buraki.php

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 mar 2009, 10:07

Strasznie mi sie nic nie chce robić i jestem okropnie rozlazła i bez energii.
Zaciekawił mnie ten Biosteron tu jest ciekawy art
http://melatonina.pl/biosteron/index.ph ... 0#historia
i opinia jednej babeczki która to bierze.
"
.....Witaj! Podejrzewam,że nie uzyskasz odpowiedzi. Wytworzylo sie tu "towarzystwo wzajemnej adoracji" i konkretne rady ( np Biosteron) są ignorowane...Wydaje mi się,że tym paniom nie zalezy na poprawie zdrowia, bo nie mialoby o czym rozmawiać. Ja to obserwuję tez u siebie w gabinecie. Od 5-ciu lat stosuję Biosteron 25 mg 1x1 rano i mimo,że mam już prawie 60 lat normalnie funkconuję i nawet mam duzury w Pogotowiu. Gdy stosowałam HTZ , to nie tylko bardzo utyłam ale nadal mialam zlewne poty w nocy, depresje i czułam sie po poprostu staro i nieatrakcyjnie ( nitrzymanie moczu groziło,że będę musiala iść na emeryture) Obecnie czuję się jakbym miała najwyżej 40-tke.
Te osoby, ktore mi uwierzyły i stosuja DHEA, są mi bardzo wdzięczne.
bo zaczeły normalnie funkcjonować."

Kurcze chyba zaczynam przekwitać. Zawsze okres miałam 7 dni,zaczynał sie co do dnia i trawał,co do dnia ,a w tym miesiacu dostałam 5 dni wcześniej i trwa juz 13 dni!!! i nie widać końca!!! Normalnie w glowie mi sie już dzis kreci. :(
Zaznaczam,ze DHEA nie mozna stosowac z HTZ i ważna jest dawka: im starsza kobieta, tym wyzsza dawka(maks. 25mg)
Hmm chyba kupie i wypróbuje prze miesiac.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 13 mar 2009, 10:50

[quote="Sabrina"]Kwiatuszku a co Ty masz z tymi policzkami?

Jak mi sie uda zrobić dobre zdjecie to Ci wyśle ma meila, jak sie uśmiecham nie ma problemu , ale jak mam smutna mine to widać bruzdkę. Muflon wie o czym pisze.

Muflon oczywiscie wypytaj o to Kasprzyka oraz panią doktor dermatolog, jakby najlepiej ten problem rozwiązać,ze tłuszcz to wiem na bank, bo robiła siostra, ale jak bez tłuszczu wypełniaczem. Ta wasza robi sculpre, czytałam w internecie ale nie ma cennika. Lianka robiła ale ona przecierała sciezki i jej jakies promocje dała. Jak poszła sz3pt to juz cena była całkiem inna. Dowiedzcie sie ile kosztuje 1 ampułka i ile trzeba by ampułek zeby byl oczekiwany skutek. To moja prosba do Ciebie.

Tłuszcz okazuje sie,że robi u mnie ten doktorek co robił mi powieki, ale do niego to ja z niczym juz nie pojde. Nie wiem moze go niesłusznie osadzam, ale wydaje mi się,ze z workami za dwa trzy lata polece znowu.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 13 mar 2009, 11:02

Kwiatuszek* pisze: ...ale wydaje mi się,ze z workami za dwa trzy lata polece znowu.
Ja też od paru tygodni widze ze zaczynają rano pojawiać mi sie troszkę worki. Mineło 4 lata od op. Nie ma porównania do tego co było,jakie wory miałam,ale widzę,że rano powstaje takie napompowanie pod oczami. :(

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 13 mar 2009, 12:34

Dziewczyny jestem po rozmowie Pania doktor o wypełnień. Zadzwoniłam do niej i powiedziałam jej, że voluma odpada /ona volumy nie robi, mialam zrobic gdzie indziej/ to powiedziala mi,ze zapisala sie na taki kurs gdzie beda wdrażac nowa metodę otrzymywanego wypelniacza z krwi beda wyodrebniac osocze i tym osoczem bedą otrzykiwać.

Nie bedzie to chyba taka bardzo kosztowna sprawa jak tłuszcz, bo pobiora krew włoza do wirowki wyodrebia osocze i to wstrzyna tak jak tluszcz, gdzie trzeba, policzki i usta napewno.

Powiedziała,że jak trzeba bedzie wziąć ze soba modelke to mnie wezmie . zapytałam czy do jesieni to bedzie realne to powiedziała,że tak.
No jak gdzies daleko to nie bede sie szwedac, ale jakby do Bydgoszczy to chetnie.

To sa najwazniejsze wiadomości i najswieższe.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 13 mar 2009, 17:11

Zobaczcie co znalazłam na temat tego osocza PDF Drukuj Email
Czym jest Regeneris-PRP?

Regeneris PRP (Platelet-rich plasma - osocze bogatopłytkowe) to preparat otrzymywany z własnej krwi. Po krótkiej obróbce pobranej od pacjenta krwi uzyskujemy preparat osocza bogatopłytkowego. Doskonałe efekty rewitalizacji skóry uzyskujemy stosując Regeneris PRP jako mezoterapię, maskę i wypełnianie zmarszczek. Wykorzystujemy tzw. autologiczną odnowę komórkową (ACR – Autologous Cellular Regeneration) wywołującą aktywację czynników wzrostu i komórek macierzystych.
Zabiegi z użyciem Regeneris PRP wywołują : rewitalizację skóry, wygładzenie, ujednolicenie kolorytu, poprawę elastyczności, napięcia i gęstości, remodeling włókien kolagenowych.
Regeneris stosujemy dla pacjentów wymagających:
- rewitalizacji skóry twarzy, szyi, dekoltu, dłoni (mezoterapia)
- korekcji zmarszczek i fałdów (wypełnienie)
- regeneracji skóry twarzy po innych zabiegach
- z ryzykiem wystąpienia reakcji alergicznej

Jest doskonałą alternatywą - potwierdzoną naukowo - dla sztucznych wypełniaczy. Regeneris jest najnowszym osiągnięciem biotechnologii, a jego innowacyjność wynika z wykorzystania naturalnych czynników – otrzymanych z komórek własnego organizmu. Stosowany w najlepszych gabinetach za granicą.
Przeciwwskazania : choroby krwi, nowotwory, ciąża, laktacja, leczenie antykoagulantami (dotyczy zestawu do biostymulacji wolumetrycznej)
Trendy – naturalny, ekologiczny, modny w kosmetologii za granicą.
Naturalny - pobudza do regeneracji siły własnego organizmu.
Biokompatybilny – zgodny z własnym organizmem.
Długi efekt działania – regeneruje a nie wypełnia.

Cennik zabiegów:
Mezoterapia twarzy i szyi Regeneris-PRP Meso 1 - 650 PLN
Mezoterapia twarzy, szyi, dekoltu i rąk Regeneris-PRP Meso 2 - 950 PLN
Wypełnianie zmarszczek Regeneris-PRP Volume -1150 PLN
Maska z Regeneris-PRP Cellular Mask – 490 PLN

http://www.centrumestetyki.pl/index.php ... e&Itemid=1

To jest link do tej stronki. Robia to w Katowicach ale pewnie lawina ruszy, ja dzis usłyszałam pierwszy raz o tym. Moja lekarka to zgłebi i mi powie czy warto, czy nie.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 14 mar 2009, 11:54

Kwiatuszek*, niezastapiony jesteś :-)
Kurczę, brzmi to obiecująco. Tym bardziej, że z własnej krwi. Pobieranie krwi jest przyjaxniejsze niż tłuszczu :-)
Spytam oczywiście swoją lekarkę o tłuszcz, wolumę i to osocze. Jak chcą Cie za testerkę za się zapisuj! Sama bym się zapisała, jakby mi to ktoś zaproponował.
Może by nowy watek na ten temat w temacie "metody bezoperacyjne" czy jakoś tak. Może się więcej znajdzie co słyszeli. Bo tu chyba wąska grupa zagląda.
Ulli, kiedy wyjeżdżasz?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”