Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 13 sie 2005, 13:14

bbpp77 pisze:Omega nie widzę najmniejszego problemu. Dziś wyjeżdzam i wracam za niespełna 2 tygodnie. Pod koniec miesiąca możemy się umówić!
Pozdrawiam
Super :D To czekam na Ciebie aż wrócisz :D Dziękuje :!:

Awatar użytkownika
Marjorie
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: Marjorie » 14 sie 2005, 01:11

Byłam raz u wróżki i bardzo dobrze wspominam tą wizytę. Wszystko się spełniło :)
Let the music be your only god.

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 14 sie 2005, 18:21

Ja nigdy nie byłam specjalnie u wróżki, raczej boje sie tych pań i tego co mi powiedzą. Wole nie wiedzieć pewnych rzeczy bo po co mam sie stresować i odliczać dni i godziny aż to coś sie wydarzy :?: :?

Jednak raz była u nas w domu wróżka Vala, była to rosjanka- znajoma mojej ciotki, ja miałam wtedy może z 15 lat, powiedziała mi wtedy że mam iść do LO z profilem biol-chem bo mam duże predyspozycje na lekarza i mam iść koniecznie na medycyne, powiedziała że nie mam sie zniechęcać jak mi nie wyjdzie za pierwszym podejściem, ja sie chyba jednak zniechęciłam i nie starowałam drugi raz, to właśnie uważam za moją największa porażke :!: :evil:

Moja mama rok temu była u wróżki i ta powiedziała jej że nie będe z chlopakiem z ktorym bylam wtedy i że moja prawdziwą miłościa bedzie wysoki czarny męzczyzna. Wtedy nie wierzyłam w to i bylam wściekla na mame ze sie o mnie pytała, nie widzialam świata poza moim chlopakiem i wierzyłam w to że będziemy ze sobą do końca zycia...los chciał inaczej... juz od tygodnia nie jesteśmy razem...
tak więc czekam na tego wysokiego bruneta :!:

Zobaczymy czy cos z tego bedzie... :roll:

a i mówiła ze bede mieć dziecko na studiach...od pazdziernika będe juz na 4 roku...więc duzo czasu na to dziecko mi nie zostało :roll: :D
no chyba że jeszcze wystartuje na tą upragnioną medycyne :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 14 sie 2005, 19:10

oj, oj, tak to jest z wrózkami, ja bardzo bym chciała teraz iśc, ale sie boję,
mi zawsze prawda wychodzi, tak czy inaczej jak znam siebie to i tak pójdę...... :lol:

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 14 sie 2005, 19:12

zapomniałam dodac...
wiel lat temu. ok.11 zaczepiła mnie na ulicy cyganka i powiedziała, że niedługo wyjde za mąż i będe miała synka...... zaczęłam sie śmiac i poszlam dalej.... zapomniałam o tej wróżbie, kiedy nastapiły te wydarzenia w przeciągu roku - nie mogłam uwierzyc, ze miała rację

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 14 sie 2005, 19:14

wtedy miałam 17 lat....
kto by myslał w tym wieku o małżeństwie, a jednak

Awatar użytkownika
Bogna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Bogna » 14 sie 2005, 19:36

Ja też byłam u wróżki rok temu.
Wróżki nie przypomina, to bardzo miła, "ułożona kobieta". Poszłam do niej tak z ciekawości, nie bardzo wierzyłam w przepowiadanie przyszłości.
Co mnie bardzo zaskoczyło. Musiałam wyciągnąć ręce przed siebie. Wróżka swoje ręce ułożyła nad moimi i mimo, że moich nie dotykała, poczułam ciepło, nawet nie ciepło - gorąco.
Troszkę się przestraszyłam, ale też przekonałam, że może w tym wszystkim coś jest.
Ta pani bardzo dobrze opisała stan w jakim jestem, moją przeszłość i ludzi mi bliskich. To było niewiarygodne.
Co do przyszłości nie jestem pewna. Kilka rzeczy się sprawdziło, ale nie wszystko. Z realcji moich znajomym wiem, że w 99% przepowiednie się sprawdzają, tylko nie zawsze natychmiast.

Jedno jest pewne, ta wizyta była czymś niesamowitym.
A co najważniejsze, człowiek przez kilka tygodni jest naprawdę podbudowany, optymistycznie nastawiony.
Wydaje mi się, że ta pani jest nie tylko osobą mogącą wskazać drogę (choć jej zdaniem ona tylko przekazuje to co mówią karty), ale przede wszystkim bardzo dobrym psychologiem.
350cc, po operacji:70C/75B (w biu¶cie 87 cm)

Awatar użytkownika
BARBIE
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: BARBIE » 08 kwie 2006, 22:53

a czy słyszałyście coś na temat Niny :roll:
BARBIE - 10.03.2006r. dr.ÂŁÂątkowski - 350 okrÂągÂłe Âśredni profil pod gruczoÂł, ciĂŞcie pod piersiÂą, drugie 04.12.08r. - 450 okrÂągÂłe Âśredni profil pod gruczoÂł

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 08 kwie 2006, 22:56

nie bylam nigdy u wrozki i chyba nie zdecyduje sie na to, balabym sie co mi powie :?
moja siostra byla i 99 % sprawdzilo sie :roll:

Awatar użytkownika
BARBIE
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: BARBIE » 08 kwie 2006, 23:17

ja byłam u Niny w tym tygodniu to co mówiła ma się wydarzyć do trzech lat
BARBIE - 10.03.2006r. dr.ÂŁÂątkowski - 350 okrÂągÂłe Âśredni profil pod gruczoÂł, ciĂŞcie pod piersiÂą, drugie 04.12.08r. - 450 okrÂągÂłe Âśredni profil pod gruczoÂł

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”