jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
magdaj
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: magdaj » 27 lut 2009, 22:03

Tak sobie myślę, że takie słowa otuchy i zrozumienia niezwykle się przydają. Przecież nie powinno Was to wogóle obchodzić, no bo niby dlaczego ma być Wam przykro?! Przecież to moja sprawa i powinnam sobie z tym smutkiem poradzić. Ale napisałyście rzeczy, ktore dały mi wsparcie i poczucie, że jednak nie jestem sama.
Za to Wam bardzo dziękuję. PDT_Love_07
18.09.08 mentor plus profil 250cc i 225cc
14.06.10 mentor 275hp i 225hp
15.11.10 korekcja otoczek

dr Checinski

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 01 mar 2009, 20:09

magdaj, kurcze nie znajduje slow by cie pocieszyc...bo takich tez nie ma...Ale wierze ze E wiedzial ze byl twoim calym swiatem i ze go kochalas!Wspolczuje ci z calego serca i sciskam ogromnie!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 02 mar 2009, 00:24

magdaj, on pewnie wiedzial i Ty wiedzialas...przykro mi,nasówa mi sie jedynie anegdota...''spieszmy sie kochac ludzi , tak szybko odchodza''.. :cry:

ehhh,ja dzisiaj tez mam zly dzien, dostalam okres, powalily mi sie sprawy mieszkaniowe, wciaz nie mam pracy... :evil:
na dodatek bylam z moim Roertem na imprezie ,a po imprezie szlismy i sobie rozmawialismy o zyciu...a on podczas rozmowy wypalil ,ze on nie chce zadnego slubu,ze co najwyzej cywilny, bo on nie jest religiny i tp,wiec nie bedzie udawal.. :cry: :cry: ,a ja zawsze marzylam o bialej sukni...
do tego powiedzial,ze co najmniej do 35 roku zycia zamierza , jezdzic zwiedzac swiat,i tp.. :( :( :( :( ,szczeze chce mi sie ryczec:(((
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
dziewczynka1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: dziewczynka1 » 02 mar 2009, 00:35

nikolettkaa- jezeli twoj robert wie ile dla ciebie znaczy slub i cie kocha to mysle ze kiedys zrobi to dla ciebie. moze jeszcze za wczesnie dla niego na powazne decyzje. a z podrozowaniem to ja tez tak mam :) i nie musi byc w tym nic zlego. tez chce przed zalozeniem rodziny wykorzystac to ze nie mam dziecka, nie ejstem za nikogo odpowiedzialna bo potem to juz nie wroci. wiem ze i z dzieckiem mozna podrozowac ale to juz jest inny etap w zyciu, ja nie chce sie spieszyc zeby potem sie nie obudzic ktoregos dnia i nie stwierdzic ze cos stracilam.
magdaj- strasznie mi przykro. niestety, ale rozumiem cie.... jedynym pocieszeniem moze byc to ze z czasem rany sie goja i bedziesz juz patrzyla inaczej na ta sytuacje. poza tym postaraj sie byc teraz z ludzmi ktorych kochasz i ktorzy cie kochaja. smierc bliskiej osoby to jest najtrudniejsza rzecz jaka nas wszystkich predzej czy pozniej spotka. szkoda ze w tv zamiast glupich big brotherow nie ma od czasu do czasu takiej madrej audycji z psychologami na tematy powazne takie jak np. jak radzic sobie ze smiercia bliskiej osoby.
juz ponad roczek od obciecia nochala :D super happy (dr Broma)

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 02 mar 2009, 03:08

magdaj, bardzo przykra sprawa...smutne...szkoda mi Ciebie.

u mnie tez sie wszystko wali po kolei.sama jestem sobie winna, bo przywiazuje sie do nieodpowiednich ludzi, ale jest mi tak jakos wyjatkowo smutno dzisiaj...
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Bouncy
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Bouncy » 02 mar 2009, 11:39

ewelinatroll pisze:u mnie tez sie wszystko wali po kolei.sama jestem sobie winna, bo przywiazuje sie do nieodpowiednich ludzi, ale jest mi tak jakos wyjatkowo smutno dzisiaj...
mów mi "siostro" :(
Seks jest jednym z dziewiêciu argumentów za reinkarnacj¹. Pozosta³e osiem mo¿na pomin¹Ì.

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 03 mar 2009, 01:37

Bouncy, ok siostro :-)
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 03 mar 2009, 14:29

A ja załapałam dziwny stan, choć chyba nie jest on spowodowany zmianą klimatu --choć lepiej by było gdyby był :roll:

Tylko bym płakała, nie mam na nic ochoty, nawet wyjść, uciekam od ludzi
Jestem taka samotna, przybita całym życiem, nie mam na kogo liczyć :roll:

Więc jak tak ma wygladać życie to ja nie chcę w takim żyć
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 11 mar 2009, 12:50

ehh ja wczoraj spotkalam mojego oprawce...znów wszystko wrocilo:((
poza tym nadal nie mam pracy,dostalam smieszna wyplate nawet mi na mieszkanie nie starczylo:-/,ehhhh-poza tym wyprowadza sie moj najlepszy kumpel i kumpela :-/...ehhhh :evil: :evil: :evil: :cry:
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 26 mar 2009, 13:20

jest mi bardzo smutno dzisiaj :(
Moja najlepsza koleżanka straciła pracę, i zostaję sama w tej paszczy lwa :cry:

Zresztą nie o to już chodzi, tak się zżyłyśmy, gadałyśmy dosłowanie o wszystkim, nie było tematu tabu, i nagle... Że już jej nie będzie ze mną w pokoiku, ani w ogóle tutaj :cry:

Jak mi o tym powiedziała, to aż sie rozpłakałam :cry: Głupie? Naiwne? Dziecięce? Nawet jeśli, nie zmienia to faktu że jest mi potwornie smutno :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”