Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 11 sie 2005, 20:38

Don Ty chyba masz problemy emocjonalne....
kiczu tam nie widziałam, ale widać Twój kompleks skoro wszystkich tych ludzi nazywasz snobami.....
a spędzam tu czas z tymi których kocham więc spędzam go wspaniale :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 12 sie 2005, 18:06

Wlasie wrocilam z mojego koszmarnego urlopu-padam z wyczerpania...!!!
Jak wakacje to TYLKO NIE NA KRECIE-!!!!!!!!!!!!!
Myslalam,ze sobie odpoczne,zrelaksuje sie troche a czuje sie tak, jakby ktos przejechal po mnie ciezarowka...!!! :evil:

Tak wiec,pare wskazowek dla tych,ktorzy maja zamiar spedzic swoj urlop na Krecie:
1) Hotel TYLKO 5*****!!!!!!!!!!!!
2) Nie bierzcie hotelu w Heraklionie-to koszmarne miasto, ktore przyprawilo mnie o bol glowy...!!!
3)w gory i na plaze tylko samochodem z klima-ZADNYCH JEEPOW!!!!!!!!!!!!

Niestety gdybym wiedziala, nigdy nie zdecydowalabym sie na takie wakacje. Kocham przyrode (uwielbiam lazic po gorach),nie cierpie biedy-dlatego myslalam,ze Grecja,to dobry wybor... :x

Moge smialo napisac,ze nie wybieralam w Hotelach i wzielam najlepszy na Krecie w Heraklionie-po dwoch dniach uciekalam ...
...przenioslam sie do Retyhmno ,gdzie widoki sa naprawde cudowne!!!

Oczywiscie pojechalam w miesiacu,w ktorym bylo najwiecej turystow(cale Wlochy i Francja sie zjechala),wiec na zajeb... plazy, bylo STRAASZNIE tloczno i beznadziejnie-w hotelu tez nie bylo miejsca przy basenach...(!)

Nie wspmne o wietrze ,ktory wieje tak,ze po 40 min. na plazy-musialam rozczesywac moje wlosy 1 godzine!!! :twisted: Aha-wiatr jest straszliwy ale sportu wodnego raczej sie nie uprawia...(!!!)-bez sensu!

No tak,ale jak nie plaza ,to co??? Z nudow mozna bylo zdechnac,wiec objechalam cala wyspe(!!!!!!!!!!!!!)i tak wlasnie spedzilam poraz pierwszy(!) wakacje w samochodzie...
...zarlam i jezdzilam w zajeb...suuuper upal-przywiozlam nie tylko pamiatki z urlopu ale takze 3kg wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :evil:

Aha-nie obeszlo sie bez tragicznych widokow-jak np. pies albo owieczka przywiazane (2metry moze sznurek)do pniaka w najwiekszy upal i pozostawione bez wody i cienia... :roll:

Tutaj wstawiam fotki ...

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20064.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20008.jpg

:evil:

ulsy27
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Azja

Post autor: ulsy27 » 17 gru 2005, 17:20

Uwielbiam wyspe Koh Samui w Tajlandii i japońską Okinawę-bajka !!! Bali jest rownież piękną wyspą, szczególnie miejscowość Nusa Dua. Jeżeli chodzi o Europe to Paryż.
Marzę o wyjezdzie na Hawaje i do Australii. Był tam ktoś ? Napiszcie prosze, jeżeli macie jakieś sprawdzone miejsca i hotele.

Pozdrawiam i życze Wesołych Świąt !!!

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 17 gru 2005, 17:38

jak ktos ma ochote to wyszperalam cos takiego w biurze podrozy mojej kolezanki...

http://www.bluepalace.gr/bluepalace.html
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 17 gru 2005, 18:41

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 18 gru 2005, 00:54

Sprawdzałam temperature na Dominikanie teraz jest 28stopni. tak w sam raz. Zdam relacje po powrocie.
Brpiczy ten ślub jest ważny "all around"??? czy tylko taka zabawa na karaibach?? musi być pięknie i nietuzinkowo. :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 gru 2005, 16:36

GAGA pisze: Brpiczy ten ślub jest ważny "all around"??? czy tylko taka zabawa na karaibach?? musi być pięknie i nietuzinkowo. :wink:
Nie wiem,jak na Karaibach ale na Mauritsius taki slub ,to tylko zabawa-jak w Las Vegas... :)
Biuro podrozy organiuzje taki slub a na miejscu traktuja Cie jak ksiezniczke(i Twojego maza tez oczywiscie 8) ) ... Jest baaardzo przyjemniehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ieszek.gif i wiele atrakcji dla nowozencow...

Hajtasz sie ale slub nie jest do konca wazny w kraju w ktorym mieszkasz...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... zyczek.gif

(mam nadzije,ze milo spedzisz czas na Dominikanie,Gaga- mnie sie podobalo... :wink: )

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”