karolka69 pisze:"Nawet kiedy wychodze w dresie, niepomalowana to i tak WSZYSCY się za mna ogladaja, bo Angielki sa grube i brzydkie''
...o matko mi ona wogole nie pasuje :?cukiereczekPL pisze:szykuje sie by zostac dziewczyna bondaa
Moderator: Zespół I

karolka69 pisze:"Nawet kiedy wychodze w dresie, niepomalowana to i tak WSZYSCY się za mna ogladaja, bo Angielki sa grube i brzydkie''
...o matko mi ona wogole nie pasuje :?cukiereczekPL pisze:szykuje sie by zostac dziewczyna bondaa

zgadzam się z tym, mieszkałam przez rok w Londynie i zgadzam sie ze Angielki są grube i brzydkie, wiadomo ze są wyjątki (tak jak mówi sie ze Polki są ładne to tez przeciez nie wszystkie ale ogólnie wiekszość)cukiereczekPL pisze:no ale cuz...niewiem gdzie mieszkaja niektore polki bo spotkalam sie juz z takimi opiniami
+ polki tutaj to wielkie gwiazdy sa
w polsce jedne z wielu malo zauwazalne a w UK wielkie gwiazdy ....

ja tez sie zdziwilam ze to polka..... buzia ladna, figurka tez choc jak na moj gust nogi ma za chude, zgrabne ale chuuude za bardzo...ladykate pisze:bo to Polka Magdalena Frąckowiak.......jakos tak nie myslałam ze jest Polką i sie zdziwiłam