ostatnio ogladany film....cz2.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
onawszpilkach
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: onawszpilkach » 21 lut 2009, 22:40

virtualia pisze:wlasnie ogladalam film "turysci" z 2006 BARDZO dobry bo jego obejzeniu juz do Brazyli nie pojedziecie...
Oglądałam ten film ... będąc w listopadzie w Brazylii na desce :p

Strachy na lachy ... w wielu (biednych) krajach świata takie akcje są możliwe. Grunt to nie zapuszczać się w podejrzane miejsca. Brazylię (Jericoracoara) oczywiście polecam !

Natomiast NIE polecam filmu, który widziałam 2 dni temu - Babylon AD. Co za niewyobrażalny gniot ! Omijać szerokim łukiem.

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 21 lut 2009, 23:22

Oglądałam przypadek Benjamina Butona i bardzo mi się podobał, choć uważam, ze strasznie się ciągnął jednak jest bardzo ładnym filmem (ładne sceny, ładni ludzie ;) )

Kilka dni temu sięgnęlam po "dzień w którym zatrzymała się ziemia" no i uważam, ze nie jest taki dobry jak się zapowiadał... jak ktoś lubi opowiesci o UFO i ratowaniu ludzkości to może się podobać. Oczywiście na Keanu zawsze chetnie patrzę ale doszłam do wniosku, ze w kazdym filmie gra tak samo :/

Dziś obejrzałam film "Frost/Nixon" i bardzo mnie zaciekawił, opowiada historię wywiadu z Nixonem przeprowadzonego po aferze Watergate. Wciągnął mnie. Polecam
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
Izunka86
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Izunka86 » 21 lut 2009, 23:35

Ja niedawno ogladalam plski film "To nie tak jak myslisz kotku" - polecam!!
Usmialismy sie z narzeczonym, ze hoho zwlaszcza z postaci "Bazyla" jego wypowiedzi i miny jakie przy tym strzela hahah bombowe. :-D
09.04.09 Mentor okragle 300cc dr Kolasinski !!
Juz Po!!

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 21 lut 2009, 23:36

o tak też to widziałam, zakręcony film a Bazyla gra facet z kabaretu Mumio (bardzo ich lubię). Fajny, przyjemny film. Chcoć spodziewalam sie, ze będzie śmieszniejszy ;)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
onawszpilkach
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: onawszpilkach » 22 lut 2009, 00:22

Faktycznie sympatyczna produkcja. Dużo lepsza niż HiWay - również z "Bazylem" w roli głównej.

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 22 lut 2009, 16:14

ja sobie drugi raz obejrzalam "Diabel ubiera sie u Prady" - lubie ten film :-)
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 22 lut 2009, 19:16

virtualia pisze:wlasnie ogladalam film "turysci" z 2006 BARDZO dobry bo jego obejzeniu juz do Brazyli nie pojedziecie...
mi sie srednio podobal :? taki naciągany z leksza.

A ja ogladałam The Changeling z Angelina Jolie....jak dla mnie bomba 8-)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

jolkajabcib
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: jolkajabcib » 22 lut 2009, 22:34

też oglądałam The Changeling,w piątek siedziałam do 2 w nocy przy tym filmie,płakałam jak durna,polecam naprawdę warto

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 23 lut 2009, 00:28

A ja wlasnie wrocilam z filmu "BOLT" i to w 3D... nie dosc ze pierwszy raz 3D ogladalam to jeszcze taaaaakiiii smieszny ten film :-D :-D :-D Bylismy razem z miskiem i kumplem i wszyscy sie usmialismy do lez hihihihh. Polecam :-D 8-) 8-)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 23 lut 2009, 02:39

Wczoraj bylam w kinie na filmie "Zamiana" z Liszowska,Gasowskim,Wolszczak.Lubie polskie komedie wiec nawet mi sie podobal,chociaz spodziewalam sie czegos wiecej.Ale najlepsze bylo po filmie, bo przez cala noc mialam koszmary,ze zamieniam sie w mezczyzne a Janusz w kobiete i wyrosl mi fiutek to bylo OKROPNE-miec fiuta.Dziwny sen bo ciagle sie budzilam i zasypialam, i ten koszmar caly czas mi sie snił.Jak serial w odcinkach.W koncu o 7 rano Janusz zlitowal sie i dal mi dormicum i pospalam sobie do 13 bez zadnych snow.A tak btw to najpiekniejsze sny mialam po:1)"Przyczajony tygrys,ukryty smok"-chodzilam w powietrzu a raczej fruwalam w lesie bambusowym;2)"Troja"-bylam sam na sam z Achillesem-Bradem Pittem i ...juz bylam w ogrodku-witalam sie z gąską(jesli wiecie co mam na mysli [smilie=hot over you.gif]) ,kiedy obudzil mnie telefon od ukochanego.Janusz to ma wyczucie sytuacji :badgrin:

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”