wow brzuszek jak marzenie hihi no i 10 kg przytyla to tez super.A tu moja przyjaciółka, na dwa tygodnie przed rozwiązaniem.
ja niewiem czeu mi przybylo 25 w ciazy, odzywialam sie zdrowo, duuzo chodzilam :|
wow wytrwalosc twoja zostala ci pieknie nagrodzona hhihiRenata1 pisze:swoj wielki brzuch smarowalam balsamem z firmy ROC, to taki na ujedrnianie i modelowanie sylwetki, a w domku i na noc wsmarowywalam w brzuch duzo kremu i zakladalam taki pas, on jesy wykonany z elastycznego materialu, a od srodka ma jakby taka pianke, pod tym pasem brzusio byl bardzo goracy i zazwyczaj mokry od potu, mysle, ze on duzo mi pomogl, zakladalam go od 2 mc po porodzie, a skonczylam stosowac ok 6-7mc. W sumie w tym okresie zuzylam ok 12 puszeczek tego balsamu.
a pas kupowalas w aptece razem z kremem?
ale juz chyba nie dlugo co? i beda piekne nowe i jedrne hihihiRenata1 pisze:cycki oklaply, zmarszczyly sie i sa beznadziejne.
dzieki .... ale chyba wystraszylam wygladem Sam i Londyjke hhihhiicukiereczekPL, bebenek mialas wielki! ALe widac, ze figurka dalej cud;)
dzieki Renata, ja sobie tlumacze ze to dlatego ze mialam cesarke i nic go w kanale rodnym nie "sponiewieralo" bo bylam w szoku jak dali mi takie czyste fajne bobo a bylam przygotowana ze dzidzia po porodzie nie odrazu wyglada slodkoRenata1 pisze:A Twoje malenstwo, po prostu przepiekne, zadko kiedy widzi sie tak ladnego bobaska, rewelacyjny jest, a te wloski jakie mial sliczne