Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sarka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Sarka » 10 sie 2005, 13:43

Omega o jakiej wrozce mowicie w szczecinie? bede tam za miesiac......

Bylam tak jak psialma dzis u wroza..i smutno mi buuuuuuuuuuu

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 10 sie 2005, 13:50

Sarka pisze:Omega o jakiej wrozce mowicie w szczecinie? bede tam za miesiac......

Sarka, ja nie znam tej wróżki :roll: , ale bbpp77 ją poleca dlatego chcialabym się do niej wybrać. :) Tylko, że ta wróżka przyjmuje z polecenia także będę wdzięczna bbpp77 za pomoc aby się do niej dostać :P

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 10 sie 2005, 14:01

Sarka pisze:Omega o jakiej wrozce mowicie w szczecinie? bede tam za miesiac......

a czemu Ci smutno ? Powiedziala Ci coś strasznego ?
Dzisiaj spytalam Tate co sądzi o pójściu do wróżki i w ogóle jakie ma do tego podejście. Powiedzial, że uważa, że wróżki to dobre pszycholożki :wink: i, że widzą w oczach co nas interesuje 8) :D ale nie wiem ile w tym prawdy.. Powiedzial także, że niby jest tyle ludzi na świecie, ale każdy ma w jakiś stopniu takie same przeżycia i problemy, dlatego wróżką latwo jest wymienić pare rzeczy z przeszlosci ktore sie zgadzaja, oraz pare rzeczy z przyszlosci ktore mają się nam przytrafic... co o tym myslicie ? :roll:

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 10 sie 2005, 21:02

OMEGA wiesz ze moja wrozka przepowiedziala mi rozstanie z moim ex i podala nawet jak to bedzie i dlaczego, ja sie wtedy rozplakalam i nie uwierzylam po 2 latach sie sprawdzilo co do joty i jak poszlam do niej ostatnim razem to powiedziala ze wkrotce spotkam faceta ktory bedzie moim mezem ze sie bardzo zakocham i od pierwszego spotkania bede wiedziala ze to on. Opisala go podala mniej wiecej termin a ja zaczelam sie smiac bo powiedzialam ze milosc mi nie w glowie po moich przejsciach a juz napewno nie wyjde za maz bo skoro przez 7 lat milosci nie bylo slubu z ex to juz napewno z nikim nowym i to w ciagu roku od poznania. No i nie minal miesiac jak sie poznalismy z moim Aniolkiem i po 3 tyg ze soba mieszkalismy no a slub jest 3 czerwca przyszlego roku!!! Dlatego mowilam ze glowa do gory bo co Ci jest pisane to bedzie!!!!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

malwinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malwinka » 10 sie 2005, 22:17

Kiedyś byłam u wróżki ale nic się nie sprawdziło. Tak się składa, że pode mną (piętr niżej) mieszka kobieta, która zajmuje się numerologią i tymi wszystkimi rzeczami. Mi wróżyć nie chce, bo za długo mnie zna, wybrała za to drugie imię dla mojej córki, z tych wszystkich numerków. Ma ją to chronić przed chorobami. I wiecie co? To działa.

Awatar użytkownika
Sarka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Sarka » 10 sie 2005, 23:53

Mysle,ze zawsze mozna sceptycznie pomyslec,ze "wtozka jets dobrym psychologiem". i kazdy czlowiek powiela jakis schemta,ale jak wytlumaczyc rzeczy o ktorych mowi z najdrobniejszymi detalami??

Jest mi cholernie smutnoooo, bo bylam u wroza tak jak pisalam, wiedzial o mnie tyle rzeczy....z przeszlosci...moj charakter, obawy...dylematy.....plany....to co dzieje sie teraz, takie bardzo specyficzne sprawy...i co mi powiedział?-ze pod wzgledem zawodowym bede bardzo spełniona, osiagne niewairygodny sukces (ukłądał az dwa razy karty, aby sie upewnic),ze za rok wroce do USA -tam moja kariera sie rozwinie przy pomocy zyczliwego czlowieka.Mam 26 lat do 40 bede "bajkowo bogata"-ale NIGDY NIE SPOTKAM PRAWDZIWEJ MILOSCI:-(((((((((((,za to bede miala wiele fascynujacych romansow.....Smutne parwda?

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 11 sie 2005, 01:04

Sarka, nie smuć się! Można na tą sytuacje spojżeć z innej strony.. :roll: moze pomylil sie w kwestii milosci, nie można ślepo wierzyć w każde slowo :wink: Nie martw się na zapas! A może..hmm a może będziesz taka spelniona zawodowo i bogata, że nie będziesz miala kiedys ochoty na staly zwiazek tylko romanse bedą Ci chodzić po glowie 8) :lol: (oczywiscie żartuje!) Nie smuć się, wróżka może troche określa co nas spotka, ale to także my kierujemy wlasnym losem i w sumie nigdy nie wiadomo co może się stać.

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 11 sie 2005, 01:15

Shilo, zaskakujące jest to co piszesz, to tak jakby przeznaczenie naprawde istnialo.. :roll: Tez mam zamiar wybrać się do wróżki, napewno w najblizszym czasie (najpóźniej za miesiąc).
Kolejny raz mnie pocieszylas :D ,takze Twoje wypowiedzi w wątku jaki zalożylam ostatnio (o tym, że rozstalam się z chlopakiem) też podtrzymywaly mnie na duchu! Dziekuje!
Shilo, a co do mojego rozstania z chlopakiem to zdam się na przeznaczenie, jeżeli jesteśmy sobie pisani to może kiedyś coś z tego jeszcze będzie, narazie staram się nie zadręczać za mocno.
Ciesze się bardzo, że masz swojego ''Aniolka'' :D i życze Wam jak najlepiej!

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 11 sie 2005, 16:51

Omega nie narzucaj sie nawet telefonami swojemu facetowi bo oni tego nie znosza, moze przemysli sprawe, zateskni i sam bedzie dzwonil. Ciesze sie ze moge choc troszke Cie pocieszyc, wiem jakie to wazne w takiej sytuacji, ja pisalam po tym rozstaniu pamietnik i jak teraz wracam do tego co pisalam wtedy to widze wielka metamorfoze jaka przeszlam, krok po kroku wychodzilam z rozpaczy, kazdy dzien stawal sie piekniejszy i pelen nadziei na lepsze zycie, tak sie stalo, choc czasem zaboli serduszko na wspomnienie tamtych dni to wiem ze widocznie tak mialo byc! :D
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 13 sie 2005, 10:47

Omega nie widzę najmniejszego problemu. Dziś wyjeżdzam i wracam za niespełna 2 tygodnie. Pod koniec miesiąca możemy się umówić!
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”