Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
właśnie!!! Kate Ryan! nie wiem który teledysk, ale mi też chodziło zapewne o Kate Ryan, bo nie znam tej piosenki tej babki
dzięki K_asiaczek, ja zawsze później nie mam spokoju i cały czas myślę skąd to znam
k_asiaczek pisze:mi na tym ujęciu o którym mówiłaś przypomina kate ryan w którymś z jej teledysków na plaży
oj kate jest o wiele ladniejsza!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
misialeczek24, chodziło mi o to, że pozycja w której leży jest podobna do pozycji kate ryan w jednym z jej teledysków bo doneczka11 nie mogła sobie przypomnieć kogo jej ta dziewczyna przypomina
nie porównywałam ich urody
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)