Biust Manadryny

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aga23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aga23 » 05 sie 2005, 19:15

Na zdjęciu wyżej piersi Mandaryny rzeczywiście wyglądają na niewielkie. W starym numerze "Newsweeka" z marca było napisane, że ona powiększyła biust z rozmiaru A do C. Na tamtej fotce jej piersi sprawiały wrażenie większych. Niestety nie mam skanera, więc nie mogę wkleić zdjęcia :(

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 09 sie 2005, 21:00

Z tymi zdjęciami to różnie bywa, a większość z nich jest retuszowana :)
Już się nie mogę doczekać na ten CKM. Wiecie kiedy będzie?

Awatar użytkownika
OLIO
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: OLIO » 11 sie 2005, 13:59

CKM będzie we wrzesniu, widziałam jakiej zapowiedzi w innych kolorowych pismach, i wiecie co Mandaryna wyglada SUPER, lepiej od DODY

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Snem byÂło zycie...dopoki Ty nie pojawiÂłes sie wtedy w nim....

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 11 sie 2005, 18:46

Wg mnie Mandaryna wygląda naturalnie, a w przypadu Dody piersi wyglądają jakoś dziwnie, sztucznie :?

Awatar użytkownika
OLIO
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: OLIO » 11 sie 2005, 20:09

dokładnie! Doda jak zwykle przesadziła

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Snem byÂło zycie...dopoki Ty nie pojawiÂłes sie wtedy w nim....

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 12 sie 2005, 10:27

CKM już w kioskach!Mandaryna na okładce i jeszcze na czterech stronach :D .....niestety ubrana :wink: :lol:
A taką informację na ten temat znalazłam:cyt.

''Wiedziała, że jej mąż nigdy w życiu nie zgodzi sie na coś takiego. A jednak w tajemnicy przed nim podpisała umowe i zrobiła to. Marta Wiśniewska wzieła udzial w rozbieranej sesji do magazynu dla męźczyzn! Może miała nadzieje, że jak powie o tym mężowi po fakcie, to będzie musiał się z tym pogodzić. Efekt był jednak odwrotny... Faktem jest, że Michał Wiśniewski w ostatnim czasie sie zmienił. Impulsywny i porywczy artysta przeistoczył się w łagodnego tate. Po rozwiązaniu Ich Troje pozwolił sobie na odpoczynek od pracy. Marcie dał możliwość rozwijania kariery, a sam schował się w cień. Najpierw zajął się znalezieniem nowego domu dla swojej rodziny, a po przeprowadzce poświęcił sie wychowywaniu Xaviera i Fabienne, tak by dzieci nie ucierpialy z powodu czestej nieobecności mamy. Gwiazdor przymykał też oko na coraz to nowe pomysly swojej żony. Pierwszy pojawił się już dwa lata temu, jeszcze podczas trwania programu Jestem, jaki jestem. Marta postanowiła wtedy sprawdzić się jako aktorka. Dostała role w serialu TVN Na Wspólnej. Michał długo nie chciał o tym słyszeć. Nie podobało mu się, że Mandaryna ma grać narkomanke i że w serialu będzie musiała całować się z innym aktorem. Powiedział nawet, że nie obejrzy tego w telewizji. Na szczęście ta przygoda Marty nie trwała długo. Debiut na rynku jej pierwszej płyty mandaryna.com zbiegł się w czasie z kolejną samodzielną podjetą decyzją żony Michała Wiśniewskiego. Tym razem dotyczyła plastycznej operacji powiekszenia biustu. Po zabiegu Marta powiedziała, że zawsze miała kompleks na punkcie malych piersi i że teraz czuje się znacznie lepiej. Michał nie prostestował. Nie wiedział jednak, że wkrótce jego żona zgodzi sie pokazać nowy biust całej Polsce... Ostatnia samodzielna decyzja Marty dotyczy bowiem rozbieranej sesji dla magazynu dla panów CKM. Mandaryna najprawdopodobniej musiała podpisywać umowe w tajemnicy przed mężem. W początkach czerwca piosenkarka wyjechała do Chorwacji, gdzie nagrywała teledysk do obecnego właśnie na listach przebojów hitu Ev'ry Night. Tyle wiedział Michał. Mandaryna najwyrażniej nic mu nie powiedziała, ze podczas pobytu w Chorwacji oprócz krecęnia teledysku zamierza pozować do rozbieranych zdjęć. Jej mąż dowiedział się o tym dopiero niedawno - długo po jej powrocie. Wtedy jednak na wszelkie protesty bylo juz za póżno... Michał Wiśniewski wpadł w szał. Podobno za wszelką cene chciał zobaczyć zdjęcia, zanim zostaną opublikowane. Jednak sesja objęta jest tajemnicą i kierownictwo pisma nie wyraziło na to zgody. Ponadto kontrakt, który podpisała Marta, nie przewiduje rezygnacji z publikacji. Samowolna decyzja Marty wywołała w małżeństwie Wiśniewskich prawdziwy kryzys. Ponoć wściekły Michał zagroził nawet, ze jeżeli zdjecia ujrzą swiatło dzienne, on wystąpi o rozwód. Marta zapewne nie spodziewała się, że zakochany w niej po uszy i do tego bardzo zazdrosny mąż poczuje się tak zraniony. Ale widocznie na zaprezentowaniu swoich wdzięków w pełnej krasie zależalo jej tak bardzo, że nie wahała się zaryzykować przyszłości swojego małżeństwa...."

Jednak nie zaryzykowała :wink: .i dobrze :wink:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 12 sie 2005, 10:42

Nic nie rozumiem!!!!!! :shock: To sie rozebrala czy nie!? Pozdrawiam

Blondi Monisia

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 12 sie 2005, 10:55

Monisia :? .. :lol: chciała,ale się bała :wink: Sesja była,zdjęcia się nie ukazały!Rozumie teraz :wink:
A jej cycolków nie zobaczymy.I tyle. :wink:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 12 sie 2005, 11:22

:lol: :lol: Widzis Pauluniu do mnie tak prosto trzeba!!!! :wink: :wink:

Awatar użytkownika
sysia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sysia » 12 sie 2005, 11:30

A ja przed chwilą czytałam na onecie że to wszystko bzdura. Mąż wiedział o tym , sam nawet przeprowadzał rozmowy z CKM. Gazeta zeby zwiększyć kupno wymyśliła taką historyjkę - tak twierdzi Mandaryna.
Ale z drugiej strony - skoro się nie rozebrała??!!Szkoda , myślałam że sobie pooglądamy :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”