Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 09 lut 2009, 11:43

No ja wszystko w mailu do Uli i Kwiatuszka napisałam co miałam napisać,wiec tu juz nie będe sie rozpisywała,że dziewczyny wyglądaja rewelacyjnie. No nieee mogeee musze napisać. :badgrin: Kwiatuszek powinien być na okładce pisama dla kobiet w średnim wieku,żeby wszyskie panie po 50-tce i te po 40 tce zobaczyły jak kobieta może wyglądać.
Cyc,wcięcie w tali,okrągła kształtna pupa....no normalnie szczeka mi opadła :o
Ullrike tylko ma brzuch do zrzucenia,bo nogi,cyc pupe,ma super! Jak by schudła,to z nóg zrobią Ci sie patyczki. Ullrike ja na twoim miejscu kupiła bym ten pas. W kazdej wolnej chwili możesz założyć go na brzuch i niech ci masuje. Ullrike a czemu ty myślisz o wycięciu brzucha,odsysanie nic by nie dało? Może kup ten pas,masuj brzuch i zobaczysz jak skóra sie zachowa.Może jak zwiększy sie jej ukrwienie,to sie jakos obkurczy?
Ula jak bys już inwestowała w ten przyrząd,to juz musisz patrzec na moc,na obroty. Lepiej dołożyć pare stów ale kupić cos porządnego a nie jakiegoś śmiecia na baterie który chomika może masować a nie człowieka.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 09 lut 2009, 11:52

Co fuksem? jakim fuksem? Nie ma fuxów za 5 stów. Nie mówcie, żeście się w testowanie Cyrylowe róznych urządzeń wkręciły :badgrin: Sama jej to proponowałam
(to jest testowanie na czterdziestkach).
Ale w takim razie może by jaki wątek o SPA zacząć? wpisywałyby sie dziewczyny. które korzystały. Może by jaką bazę , jesli nie "cudotwórców" to przynajmniej przyjaznych SPA stworzył?
Co do nadmiaru skóry o którym pisze Dana, to wiecie. Kiedyś żadnych brzuchów nie cieto, panie chudły i (ja też) i nic nie wisiało. To trwa oczywiście. Skóra ma zdolności dopasowania się. Może nie na 100%, ale na te 60-70 na pewno. A po co mi więcej ? W tym wieku nie zależy mi na wdziękach modelki. Niech sobie coś tam powisi.
Ten masaż Ketlera to ma tłuszcz spalić? a infrared co co to jest za cudo? Ulli, jak jestes pewna, że stac cie na systematyczność (czyli ćwiczenia na tym urządzeniu) - to ja bym sobie cięcie brzucha darowała.

520/za 2 osoby/łikend - może być. No, rozumiem że możemy uznać, że forumowe testowanie SPA zostało rozpoczete.

Cyryl jeszcze odnośnie Restylanu i grudkowania. Pomysł z zapytaniem do producenta jest dobry. Wogóle pomysł z weryfikacją różnych zabiegów upiększających jest dobry. Problemy są nastepujące:
1/ to co mamy wstrzykniete, to wypadkowa obietnic producenta / umiejętności lekarza / stanu "empirii" w zakresie danego zabiegu. Co producent (a właściwie jego marketingowcy) obiecują, to jedno, praktyka to drugie. Często sie to wykluwa dopiero po serii testowania na klientkach (szkoda że kasę za to testowanie biorą)
2/ chętnych do testowania z różnych mediów jest bez liku. sama znam parę dziennikarek tzw. wolnych strzelców, które do kobiecych mediów czasem coś pisują i zawze najpierw takie zabiegu testują.
Ale ten serwis zr4obił się dość znany, więc może sie udać pójście w tym kierunku

Trochę późno piszę o tym restylanie, ale grypa mnie zmogła

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 09 lut 2009, 12:15

Ullrike masz jeszcze troche czasu do OP brzucha.Kup ten przyrząd,ale zrób postanowienie,że do czasu OP na prawde codziennie po ileś tam [min godzine] będziesz ten brzuch masowała. Jeżeli zobaczysz ,że chudniesz,to odpuściła bym zabieg! Nie zawsze jat tak,że skóra zostaje.Gdy by tak było to wszystkie kobiety które by urodziły,biegały by z płachtami skóry!

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 09 lut 2009, 12:53

Muflon dobrze piszesz, załóz temat o wypełniaczach.

Poza tym przychylam sie do Twojej opini,ze nie mozna sie w naszym wieku dac zwariować, bo nabawiłby sie człowiek takiego stresu,ze juz nigdzie by nie wyszedł. Ale Ty tez sie nie przejmuj, zakup kostium i defiluj sobie na plazy pod parasolem.

Zdjec tez nie wybieralysmy, na niektorych widac sadło moze przesadnie ale co tam nie bedziemy sie przejmowac, byle utrzymac sie w jakiej tam przecietnej normie.
Sabrina pochwalila, oczywiscie troche podkolorowała, ale dzieki jej za to,ze poprawiła nam humorki

Z tymi wypełniaczami to oczywiscie, jeden tak, drugi siak lekarz mowi a my zdajemy sie na nich i kase bulimy nie wiedząc wszystkiego do końca, bo oni tez tego sami nie wiedzą.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 09 lut 2009, 13:33

muflon2121 pisze:Co fuksem? jakim fuksem? Nie ma fuxów za 5 stów. Nie mówcie, żeście się w testowanie Cyrylowe róznych urządzeń wkręciły
Muflon no jakas ty zarazo dociekliwa,mialysmy pobycik za free i juz,tyle info musi Wam wystarczyc.
muflon2121 pisze:Ale w takim razie może by jaki wątek o SPA zacząć? wpisywałyby sie dziewczyny. które korzystały
Watek o SPa juz jest tyle ze w nim troche cichawo.
muflon2121 pisze:Co do nadmiaru skóry o którym pisze Dana, to wiecie. Kiedyś żadnych brzuchów nie cieto, panie chudły i (ja też) i nic nie wisiało. To trwa oczywiście. Skóra ma zdolności dopasowania się. Może nie na 100%, ale na te 60-70 na pewno. A po co mi więcej ?
Z brzuchami nie ejest tak latwo akby sie wydawalo. Ja juz bylam w roznej wadze ,tak wiec wiem jak moj brzuch wyglada w roznej rozmiarowce.Chudszy jest bardziej wiszacy.Grubszy z kolei bez zwisow ale wydety.
Skora owszem ma duze mozliwosci zstapienia sie ale do pewnej granicy.Jest granica gdzie wisi i bedzie wisiec chocby nie wiem ile sie masowalo.
Sabrina pisze:Ullrike masz jeszcze troche czasu do OP brzucha.Kup ten przyrząd,ale zrób postanowienie,że do czasu OP na prawde codziennie po ileś tam [min godzine] będziesz ten brzuch masowała. Jeżeli zobaczysz ,że chudniesz,to odpuściła bym zabieg!
schudnac to ja moge i bez masazera,Nie boje sie tez o nogi patyki ,bo wcale takie patykowate nie sa:)Jak chudne to raczej rowno,z ramion plecow ,rak.
W zeszlym roku chodzilam regularnie na rolletic ,wazylam 59 kg wygladalam zgrabnie ale niestyty skora na brzuchu nie zstapila sie.Wygladalo to nawet gorzej niz teraz z okraglym brzuchem.
Tak wiec pytanie o masazer bylo retoryczne :)trza ciac.
A blizna fakt jest paskudna i napewno nie jest ona dla mnie czyms co schowam w majtki nie bede o tym myslec.
Bo jakby blizna byla czyms co mozna schowac to byloby z nia tak jak z piersiami albo raczej ich brakiem.
Schowane w cyckonoszach i nie widac ze czegos brakuje,,,prawda? A tu niestety sama swiadomosc jest istotna ze jest cos co sie niepodoba i czego sie wstydzimy.
Ja tylko mam nadzieje ze pokonam blizne,skleje plastrem rozpedze laserem i kwasami wytatuuje w ostatecznosci i bedzie pieknie:)

Ps .Muflon infrared to taka fajna sauna w ktorej nie jest mega goraco,a ktora ma za zadanie spalic tluszcz a nie wycisnac z nas wode.Jakowes fale podczerwieni w niej sa co niby maja ta cudowna moc sprawcza.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 09 lut 2009, 14:57

ullrike, :badgrin: a kto by nie był dociekliwy na fuksy za 5 stów ? :badgrin:
Wiesz, zstępowanie sie skóry u mnie (odchudzanie po ciązach) trwało parę lat. Część od razu, ale część (choć mała) do dziś trochę zwisa. No ale nie możesz mieć parę razy do roku efektu jo-jo. Bo wtedy to nici ze zstępowania sie skóry.
Ładnieście mnie podpuściły. Nie doczekam do tego Nałęczowa.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 09 lut 2009, 18:17

Kwiatuszku 8-) nic nie koloryzowałam :-D
Ullrike jeżeli chudniesz i brzuch jest jeszcze gorszy,to faktycznie pozostaje tylko cięcie :? Ullrike blizna będzie nieciekawa,nie ma co sie czarować,ale puki jesteś z mężem,no to cóż,on wie że będzie brzuch robiony i z jakiego powodu będzie ta blizna.
A jak bys kiedyś poznała następnego "męża" to cos wymyślisz.
Ja tak nad piersiami myślałam ;) w dotyku czuć,że są sylikony,męża sie nie krępuje,a jak znajde nowego Lovstoranta,to mu powiem. Teraz absolutnie nie przeszkadza mi to,że sylikon w dole piersi jest wyczuwalny. ;) ;)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 09 lut 2009, 19:09

A teraz na poważnie zabieram sie do szukania spa w Nałeczowie. Mnie sie wydaje,ze nie bedziemy szukac jakiejs tam prywatnej willi co to oferuja może zabiegi dzies gdzie trzeba latać gdzie indziej. Chyba ma to byc na miejscu i basta. Czy tak myslicie jak ja.
Wyszukam 3 propozycje według siebie a wy poogladacie i wiekszoscia głosow zadecydujemy. Jakichs luksusow ponad miare nie bierzemy chyba pod uwage, bo majetnych tu chyba nie tak znowu pewnie duzo.

A wiec propozycja pierwsza:http://www.vitaligs.pl/index.php?page=oferta Mam problem z wklejaniem tych linkow ale wklepcie w gogle. Wklejam wiec najwazniesze cennikCena za pobyt weekendowy (do 3 noclegów):

* w pokoju jednoosobowym doba 155-165 zł
* w pokoju dwuosobowym doba 145 zł od osoby

UWAGA:

W okresie od 1 maja do 30 września w przypadku pobytów wypoczynkowych - bez zabiegów, do ceny pobytów należy doliczyć 25%.

Cennik zabiegów:
Odnowa Biologiczna
Usługa Cena
masaż ręczny - regenerująco-modelujacy 30min / 40zł
masaż ręczny - leczniczy 20min / 35zł
masaż ręczny - leczniczy 30min / 40zł
masaż ręczny - odchudząjaco-modelujący 30min / 40zł
masaż ręczny - odchudząjaco-modelujący 60min / 70zł
masaż ręczny - odchudząjaco-leczniczy 60min / 70zł
masaż ręczny - stóp 20min / 35zł
masaż ręczny - relaksujący 30min / 40zł
masaż ręczny - dłoni 15min / 20zł
MASAŻ KAMIENIAMI 150
ćwiczenia ruchowe za cały turnus 45zł
VACU STEP 15min / 30zł
VACU STEP 20min / 36zł
VACU STEP 30min / 48zł
zabieg regenerujący stopy 45zł
Dream Healther-platforma treningowa wibracyjna 15min/40zł
presoterapia (drenaż limfatyczny) 30min / 42zł
bodysleaming (zabieg wyszczuplający i leczący cellulite) 85zł
zabieg cynamonowy (redukcja tkanki tłuszczowej i cellulitu) 85zł
guam 80zł - 100zł
elektroterapia komputerowa - program 1-lokalna otyłość 45min / 40zł
elektroterapia komputerowa - program 2-ogólna otyłość 45min / 40zł
elektroterapia komputerowa - program 3-przeciw cellulitis 45min / 40zł
elektroterapia komputerowa - program 4-zaburzenia krążenia 35min / 36zł
elektroterapia komputerowa - program 5-modelowanie biustu 40min / 38zł
elektroterapia komputerowa - program 6-ujędrniający ciało 50min / 46zł
elektroterapia komputerowa - program 7-przeciwbólowy 45min / 40zł
elektroterapia komputerowa - program 8-głęboka stymulacja mięśni 30min / 34zł
elektroterapia komputerowa - program 9-wzmacniający mięśnie, odprężający 45min / 40zł
zabieg odchudzająco-pojędrniający z algami 80zł - 120zł
zabieg wzmacniający naczynka nóg 42zł
zabieg wysmuklająco - remineralizujacy z błotem Morza Martwego 120zł
inhalacje (6 zabiegów) 48zł
tlenoterapia 16zł
solux (zmiany zwyrodnieniowe, bóle mięśniowe, stawowe, nerwobóle, trądzik) 15min / 15zł
światłoterapia z koloroterapią (kąpiel w kolorach, depresje, odchudzanie, zmarszczki, stany bólowe, inne) 1min / 2 zł
RF-LavaTRON-fale radiowe-zabiegi na skórę głowy 120zł
RF-LavaTRON-fale radiowe-zabiegi przeciwbólowe 120zł
magnetostymulacja - program koncentracji (podwyższenie zdolności koncentracji) 20zł
magnetostymulacja - program relaksacji (wyciszenie organizmu, daje efekt uczucia spokoju i lekkości) 20zł
magnetostymulacja - program witalizacji (poprawianie krążenia i przemiany materii, nasila odżywianie i odtruwanie komórek) 20zł
magnetostymulacja - program osteoporoza 18zł
okłady borowinowe z wyciągiem z soi ( wyszczuplanie,modelowanie,detox) 110 zł
glinki krzemowe ( z kremami fitness bez masażu) 120 zł
restylane - wypełnianie i korekcja zmarszczek do uzg.
Rewitalizacja Skóry Twarzy i Ciała
zabiegi pielęgnacyjno-lecznicze
Usługa Cena
peeling całego ciała 40zł
zabieg czyszczenia twarzy (manualny) 70zł
maska detox 45zł
kawitacja (ultradźwięki, prąd galwaniczny) - wprowadzenie preparatu z mikro-masażem 55zł
kawitacja (ultradźwięki, prąd galwaniczny) - powierzchniowy peeling skóry 55zł
kawitacja (ultradźwięki, prąd galwaniczny) + preparat np. ampułka: botox, kawior 85zł
kawitacja (ultradźwięki, prąd galwaniczny) - inne 75zł
kawitacja (ultradźwięki, prąd galwaniczny) - lifting twarzy 55zł
kawitacja (ultradźwięki, prąd galwaniczny) - odmładzanie (anti-aiging - specjalne programy na zmarszczki i rozstępy) 55zł
kawitacja (ultradźwięki, prąd galwaniczny) - stymulacja, ujędrnienie 55zł
mikrodermabrazja diamentowa -dłonie 60zł
mikrodermabrazja diamentowa -twarz,dekolt,szyja + płat kolagenowy 220zł
mikrodermabrazja diamentowa -twarz,dekolt,szyja + maska algowa 195zł
RF-LavaTRON-fale radiowe-zabieg odmładzający luksusowy-lifting oczu wraz z powiekami 100zł
RF-LavaTRON-fale radiowe-zabieg odmładzający luksusowy-dekolt 110zł
RF-LavaTRON-fale radiowe-zabieg odmładzający luksusowy-szyja 110zł
RF-LavaTRON-fale radiowe-zabieg odmładzający luksusowy-twarz 220zł
RF-LavaTRON-fale radiowe-zabieg odmładzający luksusowy-twarz,szyja 260zł
RF-LavaTRON-fale radiowe-zabieg odmładzający luksusowy-twarz,dekolt,szyja 300zł
RF-LavaTRON-fale radiowe-rozbijanie tkanki tłuszczowej-pośladki +boczki 180zł
RF-LavaTRON-fale radiowe-rozbijanie tkanki tłuszczowej-brzuch 180zł
RF-LavaTRON-fale radiowe-rozbijanie tkanki tłuszczowej-uda 180zł
maska hydro-fructis 45zł
maska na twarz z błota z Morza Martwego 45zł
zabieg z alg brunatnych z Morza Północnego 80zł
Elxir Młodości z koenzymem Q10 ( zab.liftingująco-pojędrniający) 120zł
zabieg karotenowy 96zł
MARGARITA (liftingujący zabieg z fitosterolami) 96zł
płat kolagenowy (twarz i szyja) 69zł
zabieg na worki, sińce pod oczami (podnosi powieki) 33zł
maska kolagenowa na okolice oczu 16zł
płatki pod oczy do szybkiego liftingu 15zł
zabieg uszczelniający naczynia dla cery szczególnie wrażliwej 106zł
zabieg królewski z retinolem 120zł
szok energetyczny (zabieg liftingujaco-odżywczy) 120zł
zabieg wzmacniający naczynia 120zł
zabieg z botoxem 150zł
przeciwzmarszczkowy zabieg na usta i okolice 40zł
maska jonowa (liftingująca) 52zł
maska z alg wybielająca 52zł
maska na twarz D`pantenol 30zł
miolift (zabieg liftingujacy mięśnie mimiczne twarzy) 40zł
masaż twarzy - kwiat paproci 40zł
masaż twarzy passiflora 35zł
masaż twarzy z witaminą młodości H3 40zł
relaksujący masaż twarzy z wanilią 40zł
masaż redukujący podbródek 40zł
masaż witaminowy 40zł
masaż ceramidowy 40zł
masaż twarzy z EXTRA DOUX 40zł
wmasowanie macierzy algowej (masaż szyi, dekoltu) 50zł
maska spirulina (szyja , dekold) 40zł
okłady lecznicze z chitozanu wzmacniające paznokcie 9zł
maska z alg 45zł
maska couperose 45zł
zabieg odmładzający z witaminą H3 95zł
maska wzmacniająca włosy (wzmacnia cebulki włosowe, leczy łupież, łuszczycę, ogranicza wypadanie włosów) 42zł
depilacja (wosk) - nogi 80zł
depilacja (wosk) - bikini 40zł
depilacja (wosk) - wąsik 15zł
depilacja (wosk) - pachwiny 40zł
masaż biustu, szyi, dekoltu z fitohormonami 42zł
zabieg liftingująco-pojędrniający na biust 100zł
szok energetyczny - biust (zabieg liftingujacy piersi i zmniejszajacy rozstępy) 100zł
zabieg EKO-LIFT (rewitalizacja i regeneracja skóry) 82zł
wmasowanie fitohormonów (zabieg pojedrniający wewnętrzną część ramienia) 40zł
maska z chitozanu na dłonie lub stopy 18zł
maska z chitozanu na twarz 30zł
zabieg liftingujący z algami 96zł
Lotion Blue - okład na powieki 10zł
henna na brwi i rzęsy 20zł
henna na brwi lub rzęsy 10zł
regulacja brwi 9zł
manicure 35zł
zdobienie paznokci 15zł
pedicure 75zł

Wklepcie w gogle Dwor Nałęczowski vitaligs SPA

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 09 lut 2009, 20:30

A to jest druga oferta z pakietami, tez interesuja tylko,ze na posiłki trzeba chodzić 100 m bo restauracja w remoncie. To jest w Pawilonie angielskim w centrum w parku, zreszta poczytajcie i oceńcie:

Pawilon Angielski Pawilon Angielski
Wirtualna Podróż
Pawilon Angielski

Nowy, elegancki obiekt położony na terenie Parku Zdrojowego, tuż obok Pałacu Małachowskich. Kameralny Pawilon przygotowany jest na przyjęcie 60 osób w komfortowych pokojach. Na miejscu znajduje się kompleks zabiegowy: masaże wodne i suche, kąpiele, elektrostymulacja. Goście mogą skorzystać z jacuzzi, sauny, kabiny do hydromasażu. Na zabiegi kosmetyczne zaprasza salon kosmetyczny Thal’ion.

W Pawilonie dostępna jest czytelnia jako miejsce wypoczynku lub miejsce na spotkanie małej grupy.

Szanowni Goście Pawilonu Angielkiego. Informujemy, że z powodu remontu od dnia 24 stycznia 2009 restauracja w Pawilonie Angielskim "zawiesza" swoją działalność. W związku z tym Goście Pawilonu Angielskiego będą żywieni w Szpitalu Kardiologicznym (odległość ok. 100m). Gwarantujemy wysoką jakość posiłków.
Przepraszamy za niedogodności z tego tytułu wynikające.

Cennik
30.03 do 18.10

01.01 – 29.03 i 19.10 - 31.12
Pakiet Bursztynowy (1 doba) 229,00 199,00
Pakiet Szafirowy (1 doba) 278,00 226,00
Perłowy Tydzień Urody (6 dób) 2258,00 1953,00
Pakiet dla zakochanych (2 doby) 1470,00
Diagnostyka dla biznesmana 872,00
Nocleg
Miejsce w pokoju 2 osobowym 115,00
Pokój 2 osobowy dla 1 osoby 165,00
Nocleg ze śniadaniem
Miejsce w pokoju 2 osobowym 142,00
Pokój 2 osobowy dla 1 osoby 192,00
Nocleg z wyżywieniem
Miejsce w pokoju 2 osobowym 189,00
Pokój 2 osobowy dla 1 osoby 239,00

W skład pakietów wchodzi:
bursztynowy – zakwaterowanie, całodzienne wyżywienie, 2 zabiegi do wyboru z: hydro-jacuzzi, elektrostymulacja mięśni lub masaż limfatyczny, masaż klasyczny częściowy [raz na dobę]
+ sauna.
szafirowy – zakwaterowanie, całodzienne wyżywienie, sauna + nieograniczony wstęp na basen do Atrium + 3 zabiegi [ na dobę] do wyboru.
perłowy tydzień urody – pakiet szafirowy codziennie + kosmetyka THAL’ION: 1 x zabieg na twarz do wyboru [ nawilżający,
odżywczy, wzmacniający lub oczyszczający], 1 x velvet radiance – zabieg „czysta skóra”, 1x seans w basenie białej glinki, 1x zabieg
na ciało do wyboru: energetyzujący, remineralizujący, modelowanie sylwetki z prysznicem lub bez, 1 x manicure, 1 x pedicure.
Z. L. "Uzdrowisko Nałęczów" S.A.
Al. Małachowskiego 5, 24-140 Nałęczów
tel. 081 50 14 356 fax 081 50 14 608
e-mail: info@zlun.pl

REGON: 000288225 NIP: 716-000-00-53
Sąd Rejonowy w Lublinie, XI Wydział Gospodarczy KRS 0000123365
Wysokość kapitału zakładowego 10.634.160,00 zł

SPA Naleczów | co to jest RSS?

Uzdrowisko Naleczów SPA Naleczów
Opis ośrodk?w

* Termy Pałacowe
* Romantyczna Willa Uciecha
* Pawilon Angielski
*

Pawilon Angielski Pawilon Angielski
Wirtualna Podróż
Pawilon Angielski

Nowy, elegancki obiekt położony na terenie Parku Zdrojowego, tuż obok Pałacu Małachowskich. Kameralny Pawilon przygotowany jest na przyjęcie 60 osób w komfortowych pokojach. Na miejscu znajduje się kompleks zabiegowy: masaże wodne i suche, kąpiele, elektrostymulacja. Goście mogą skorzystać z jacuzzi, sauny, kabiny do hydromasażu. Na zabiegi kosmetyczne zaprasza salon kosmetyczny Thal’ion.

W Pawilonie dostępna jest czytelnia jako miejsce wypoczynku lub miejsce na spotkanie małej grupy.

Szanowni Goście Pawilonu Angielkiego. Informujemy, że z powodu remontu od dnia 24 stycznia 2009 restauracja w Pawilonie Angielskim "zawiesza" swoją działalność. W związku z tym Goście Pawilonu Angielskiego będą żywieni w Szpitalu Kardiologicznym (odległość ok. 100m). Gwarantujemy wysoką jakość posiłków.
Przepraszamy za niedogodności z tego tytułu wynikające.

Cennik
30.03 do 18.10

01.01 – 29.03 i 19.10 - 31.12
Pakiet Bursztynowy (1 doba) 229,00 199,00
Pakiet Szafirowy (1 doba) 278,00 226,00
Perłowy Tydzień Urody (6 dób) 2258,00 1953,00
Pakiet dla zakochanych (2 doby) 1470,00
Diagnostyka dla biznesmana 872,00
Nocleg
Miejsce w pokoju 2 osobowym 115,00
Pokój 2 osobowy dla 1 osoby 165,00
Nocleg ze śniadaniem
Miejsce w pokoju 2 osobowym 142,00
Pokój 2 osobowy dla 1 osoby 192,00
Nocleg z wyżywieniem
Miejsce w pokoju 2 osobowym 189,00
Pokój 2 osobowy dla 1 osoby 239,00

W skład pakietów wchodzi:
bursztynowy – zakwaterowanie, całodzienne wyżywienie, 2 zabiegi do wyboru z: hydro-jacuzzi, elektrostymulacja mięśni lub masaż limfatyczny, masaż klasyczny częściowy [raz na dobę]
+ sauna.
szafirowy – zakwaterowanie, całodzienne wyżywienie, sauna + nieograniczony wstęp na basen do Atrium + 3 zabiegi [ na dobę] do wyboru.
perłowy tydzień urody – pakiet szafirowy codziennie + kosmetyka THAL’ION: 1 x zabieg na twarz do wyboru [ nawilżający,
odżywczy, wzmacniający lub oczyszczający], 1 x velvet radiance – zabieg „czysta skóra”, 1x seans w basenie białej glinki, 1x zabieg
na ciało do wyboru: energetyzujący, remineralizujący, modelowanie sylwetki z prysznicem lub bez, 1 x manicure, 1 x pedicure.
Z. L. "Uzdrowisko Nałęczów" S.A.
Al. Małachowskiego 5, 24-140 Nałęczów
tel. 081 50 14 356 fax 081 50 14 608
e-mail: info@zlun.pl

REGON: 000288225 NIP: 716-000-00-53
Sąd Rejonowy w Lublinie, XI Wydział Gospodarczy KRS 0000123365
Wysokość kapitału zakładowego 10.634.160,00 zł

SPA Naleczów | co to jest RSS?

Uzdrowisko Naleczów SPA Naleczów
Opis ośrodk?w

* Termy Pałacowe
* Romantyczna Willa Uciecha
* Pawilon Angielski
*http://www.uzdrowisko-naleczow.com.pl/spa/?id=pawilon

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 09 lut 2009, 22:43

Ja myslę, że najlepiej wszytko na miejscu. Jak się spijemy (co nie daj Boże), to nie ma zmartwienia z ułożeniem delikwenta. Zreszta wyobrażam to sobie - rano prysznic i na zabiegi (masaaaaże :-) Wychodząc na zewnątrz trzeba makijaż zrobic i takie tam.
Przeczytam jutro jeszcze raz tę ofertę i wtedy powiem

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”