Bylo dokladnie odwrotnie jak mowi Kwiatuszek.Jesli chodzi o tance to za Kwiatem nadazyc to jest sztuka.
Muflon trafil nam sie fuksem taki pobyt w hotelu Kuracyjnym w Gdyni.Owszem jest tam centrum SPA zabiegi jakie dusza zapragnie,ale z lekka nie na nasza kieszen ,gdy my sie tu skrobiemy na wypelniacze
Ceny zabiegow mozecie sobie zobaczyc na stronce.
Sadze ze w Naleczowie moga byc podobne
http://www.hotelkuracyjny.pl/
Pobyt dwie doby, dla dwoch osob ze sniadankiem 520 zl.W tym mozna bylo siedziec do woli w trzech saunach sucha parowa i infrared .Wiesia jako ze swiezsza po lifcie i po wypelnienich z saun nie korzystala ,Wysoka temperatura jest zabroniona.Ja zas uwielbiam parowke wiec tam i w infrared troche posiedzilam .Wanienka z podswietleniami,no i ten masazer.
Masazer Ketlera spodobal mi sie,i nawet zaczelam zastanawiac sie ile takie urzadzonko kosztuje i czy nie jest to alternatywa i lepsze od plastyki brzucha
Zamiast wpakowac 5 tys w operacje dorobic sie blizny ,codziennie sobie w domu postac godzinke przed telewizorem i potrzasc talie i brzuch.
Co mysliscie?
Ma ktoras doswiadczenie z takimi urzadzeniami??
A tak ogolnie to czas nam zlecial jak z bicza trzasl .Nagadalysmy sie wybawilysmy jest co wspominac.
Co do brzucha,brzuch litosciwie ukryty pod strojem kapielowym,jak zauwazylyscie ,a w ciuchach oczywiscie ze brzucha nie widac.
Objadalysmy sie slodyczami orzeszkami dzis na wadze mialam 0,5 kg mniej hehe.
Stroj kapielowy mysle ze do SPA trzeba miec,ja tam moglabym defilowac i na golasa.Jednak byli tam tez inni obcy ludzie i rowniez w strojach ,wiec nie wiem czy im by moja nagosc nie przeszkadzala