Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 lut 2009, 00:34

Olejnik jest z 56 r. faktycznie wygląda dużo lepiej niż 5 lat temu ale dawniej tak usta się jej nie krzywiły jak teraz .Na pewno już coś tam robiła ale zauważcie jak zmieniła makijaż , a tym sposobem można zmienić twarz. Dawniej robili jej taką krechę pod okiem co pomniejszało oko i wyglądała jak sowa. Teraz ma fajnie przydymione ....

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 06 lut 2009, 08:30

i nie tylko makijaz ja odmladza
jakbys zarabily tak jak ona to ho ho
za jeden program 70 tys (kiedys czytalam na necie)
na co nas by bylo stac? i co bysmy sobie zrobily?

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 06 lut 2009, 09:16

No ale wiecie ,Ci wazni ludzia sa tak zapracowani ,zagonieni ze nie maja czasu tej kasy co zarobia wydac.
Zamkniecie sie w domu i dochodzenie po zabiegu ,oznacza zejscie z wizji :-D
A tu juz nowe gwiazdy czaja sie na ich stolek.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 06 lut 2009, 09:51

ullrike pisze:Ci wazni ludzia sa tak zapracowani ,zagonieni ze nie maja czasu tej kasy co zarobia wydac
Ula nie tylko ci ważni ;) ja tez mam taka pracę, ze nie wiem kiedy wstrzelic sie z rekonwalescencją.....planowałam wyjazd na tydzień do Ustronia i nici, zawsze cos musze zrobic, gdzieś być. I co z tego, ze stac mnie byłoby na te wszystkie zabiegi.....

Nawiazujac do poprzednich tematów, przypomniałam sobie jak zaczęłam swoja walkę z nadwaga i zmianą wygladu. Dopadło mnie to w wieku 44 lat, schudłam 2o kg. Motywacją był kregosłup i oczywiscie zmiany (radykalne w życiu). Zmieniłam mieszkanie, "rozwinęłam się zawodowo", dziecię było prawie samodzielne ;)
Teraz wypadałoby znowu cos zrobić, wraz z wiekiem przybyło kg i oczywiscie zmarszczek.
Mam nadzieję, ze w tym roku uda mi się cos zoperować

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 06 lut 2009, 10:21

Dana czy ja cos zle przeczytalam ,ze Ciebie nos tez interesuje ,zeby go upiekszyc?
Ty nie do Ustronia tylko do Gdyni przyjedz,poki jestem na chodzie przed plastyka brzucha:)
No ,ja 10 lat temu wygladalam ,tak ze moglam uchodzic spokojnie za matke dla mnie dzisiejszej. :p
Urodzilam dziecko majac 37 lat,utylam do ponad 80.No i tak sobie egzystowalam.Az w koncu mnie ruszylo ze cos ze mna nie tak ,buty ciezko zawiazac,szaty szerokie,zadyszka.
Odkrylam u siebie niedoczynnosc tarczycy.
I dopiero jak schudlam po lekach,to jakbym sie na nowo urodzila, ludzie mnie na ulicy nie poznawali.
Teraz moze by nie poznali jakbym znow wskoczyla w wage 85kg.

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 06 lut 2009, 10:29

ullrike pisze:ze Ciebie nos tez interesuje ,zeby go upiekszyc?
nos? nie, niech sobie bedzie jaki jest.
Mnie interesuje to cos pod brodą i ewentualnie powieki, ale czekam na konsultacje u kasprzyka, zobaczymy co powie. Póżniej wysle fotki do Kobusa;)

Do Gdyni przyjadę i sie poogladamy (pokaze Ci jak wygląda pokrojony brzuszek ;) , tylko trzeba by pogode jakoś zaxczarować. Nie lubię zimna a chciałabym troche połazic i po Gdyni w szxczególnoscio po Gdańsku. Moze uda mi sie przed Twoja operacja.
Szukam kogos kto zamienie termin operacji u Brzuchańskiego z lipca na wczesniejszy dla mojej bratanicy......

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 06 lut 2009, 11:05

Ula ty 80 kg kiedys ważyłaś? No to Ci odkrycie, chyba nigdy mi o tym nie wspominałaś. Wez jakas fotke jak tyle wazyłas. Nie no nie mozliwe, przesadzasz.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 06 lut 2009, 11:38

to może ja z innej beczki. Leżę sobie chora i zerkam czasem na TV. Oglądam program o zakupie przez anglików domów we Francji i Hiszpanii. W Normandii na ten przykład . Lub Costa Granada (czy Costa Grenada?). Dom (3sypialnie, kuchnia, łazienka, taras, ogród, często basen. Basen- nie miednica do moczenia nóg) można kupić za 90 000 fontów. To znacznie taniej niż ceny, które biegają na krakowskich peryferiach :evil: A program pewnie był robiony przed kryzysem.
Marbella to to nie jest. Ale zawsze piękna okolica, czasem domy 100. letnie, często blisko morza. No, jak to kasę zdobyć, żeby tam coś kupić? Kryzys jest, dobry czas na kupowanie domów i dzieł sztuki.
Zostawiłybyśmy tych wszystkich naszych mężów i robiłybyśmy tam co nam tylko sie zamarzy.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 06 lut 2009, 11:52

Muflon, bardzo czesto ogladam te programy / filmow mało/ i tez sobie kiedys przeliczyłam wszystko. No i za jasnego gwinta po przeliczeniu swoich dochodow a mam takie sobie ani duże ani małe, nie wyzylibysmy tam. Juz bralam ta opcje ze starym.
Takie sa realia nasze, niestety. Ale jakbym tak miała np. siostre albo bliska kuzynke albo syna lub corkę gdzies gdzie jest ciepłe morze to nie zawachałabym sie ani na chwilę. Kocham ciepło, te ciepłe noce. No ale niestety nikogo nie mam, tylko psa w domu i deszcz nie deszcz trzeba z nim wyjśc. jak juz sie wyjdzie to czasem i 1,5 godz łaże po lesie. No i stad ten upadek na bark i kontuzja a miała byc siłownia od wtorku.

Muflonku pozdrawiam Cię kuruj sie wyleguj, bo jak sie pracuje to wiadomo,że takie poleniuchowanie dobrze robi. No i wyobrazaj sobie jak wychodzisz przed dom i zrywasz soczyste pomarańcze a w oddali szumi morze albo ocean. ?Nad oceanem nigdy nie byłam/ Chciałabym jeszcze zobaczyc przypływ oceanu i pochodzic po chińskim murze. I co tu wybrac wycieczki czy wypełniacze i dalsze upiekszanie. Oto jest pytanie>

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 06 lut 2009, 12:29

Dziewczyny,własnie wróciłam od mojej dermatolozki.Zrobiłam te moją szyje.Początkowo wąż mi sie w kieszeni odezwał-te nieszczęsne 6 stówek- :evil: ( nie wiem ,gdzie Ty Ulli tak tanio znalazłaś???).Ale w końcu sie zdecydowałam.W tej chwili szyja,jak u indyka i zapowiedź 2 pięknych siniaków :( .O efektach to nie ma co na razie myśleć.Ale tak za tydzień i później dam Wam znać.I będziecie miec informacje z jeszcze jednego źródła.Tak, że Kwiatuszku,dobrze ,ze nie robiłaś,powiem Ci ,co i jak.
Ponoć to restylane vital jest mocniejsze niż restylane vital white,bo na pograniczu wypełniacza,tzw. usieciowiony. Ale ja juz nie wiem.Z Twojej wypowiedzi Muflon zrozumiałam ,że jest odwrotnie. :?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”