jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 lut 2009, 11:07

annoush pisze:Sam, nie wiem, o co poszło, ale strzelanie fochów i ciche dni to na pewno żadne rozwiązanie, małżeństwo to partnerstwo, w którym spokojnie rozmawiamy, a nie bawimy się w podchody do obrażonej królewny
:roll:
sorry ,ale... (tym razem) myslisz sie, annoush... :(

nikt z nas nie strzela fochow...ani nie bawi sie w podchody w w moim malzenstwie... :?
nigdy nie mielismy tez cichych dni... (nie potrafie nie odzywac sie do kogos z kim zyje pod jednym dachem... :shock: )...

wyobraz sobie, ze czasami nie da sie spokojnie porozmawiac ...nawet z wasnym mezem ! :?
jest po prostu jakis drazliwy temat...w ktorym kazdy ma odmienne zdanie...
...w dodatku, dookola mieszaja sie tez inni ludzie,ktorzy sa bardzo wazni dla mojego meza...
i ktorzy przekonuja za wszelka cene ,ze to wlasnie oni maja racje- ... :roll: :x
i wtedy nie ma juz nad czym dyskutowac ! :?

rozmowa prowadzi zazwyczaj do kompromisow---a w tym przypadku,zadne z nas nie chce ustapic...
wiec ... na nic tu wieeelkie dyskusje... :(
trzeba zostawic po prostu tak jak jest.
... z czasem przekonamy sie , kto mial racje...
(tylko,calkowicie zdaje sobie sprawe z tego, ze przez ten czas... to ja bede najbardziej poszkodowana...)

dziekuje wam, ze staracie sie mnie pocieszyc...jestescie kochane PDT_Love_01

jednak, ja nie potrzebuje zadnych rad :oops: ...sorry !
nie zrozumcie mnie zle...ale
ja sama znam siebie i swojego meza najlepiej...
a kazda sytuacja jest tez inna...

juz nie bede narzekac na forum ....
pojde sobie na spacer, poplakac..............
;)

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 03 lut 2009, 20:32

Samanthii pisze:
annoush pisze:Sam, nie wiem, o co poszło, ale strzelanie fochów i ciche dni to na pewno żadne rozwiązanie, małżeństwo to partnerstwo, w którym spokojnie rozmawiamy, a nie bawimy się w podchody do obrażonej królewny
:roll:
sorry ,ale... (tym razem) myslisz sie, annoush... :(

nikt z nas nie strzela fochow...ani nie bawi sie w podchody w w moim malzenstwie... :?
nigdy nie mielismy tez cichych dni... (nie potrafie nie odzywac sie do kogos z kim zyje pod jednym dachem... :shock: )...
Napisałam to po przeczytaniu wcześniejszego posta:
Samanthii pisze:poraz pierwszy w zyciu postanowilam nie odzywac sie do mojego meza...przynjamniej tydzien ! :shock:
.. i tym razem bede stanowcza ... :!:
i moze mnie nawet przepraszac 1000000 razy !!! nie wybacze tak latwo !
Nie chciałam Cię urazić, ale trudno pocieszać czy doradzić, jeśli nie wiadomo, o co chodzi. Z mojego doświadczenia wynika, że w każdej sprawie można się dogadać, bez dziecinnego obrażania się na siebie ;)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 lut 2009, 21:04

tak myslalam... ze odpowiedzialas na mojego pierwszego posta.... :?
...niczym mnie nie urazilas...

...ja tego posta napisalam zaraz po tym, jak mnie wkurzyl... wiec dalam sie poniesc nerwa ... i chyba chcialam sie tez troche wyladowac...

poza tym ... juz mowilam , nawet jakbym chciala sie obrazic na mojego meza - nie potrafie ...

o rozmowie juz pisalam...
zeby poskutkowala...musialabym najpierw chyba uspic polowe rodziny... :badgrin: :evil: :x

ale niewazne juz... :?

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 03 lut 2009, 22:35

Sam Mam nadzieje ,ze z czasem wszystko sie u Ciebie naprawi. Nie martw sie bo malutka odczuwa Twoje emocje i jej tez bedzie smutno :( Mysle ,ze jestescie zgranym malzenstwem i szczerze wierze ,ze dojdziecie do porozumienia 8-)
Buziaki kochana xx
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 04 lut 2009, 16:05

mnie dzisiaj juz troche lepiej ,znalzalam wspo lokatora.. i juz nie placze po wylaniu z pracy.. coz nie ta to nastepna :badgrin:
a teraz ide spac bo sie najdalam i mi sie sennie zrobilo :-)
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 04 lut 2009, 20:20

A mnie taka dolina trzyma już parę dni, nawet mi z łóżka sie nie chce wstać rano, ale zasnąć to do 6 rano nie mogę :roll:

...tak czytam o waszych cudownych związkach, mężczyznach, dzieciach ...że mi się smutno zrobiło, że ja mogę się tylko do psa przytulić :cry:

udaję silną, ale taka nie jestem.... doszło do mnie też, ze po raz pierwszy od wielu lat nikt z kwiatami nie będzie na mnie czekał na lotnisku jak wrócę z urlopu :(
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 04 lut 2009, 21:04

michi...sama lecisz na urlop ???

...ja dzisiaj tez jestem sama z pieskiem... ktory sie na mnie obrazil...bo go wykapalam ! :evil: :badgrin: ...wiec nawet sie do mnie przytulic nie chce... :(
;)

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 04 lut 2009, 21:13

a ja tez mam dola

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 04 lut 2009, 21:21

Samanthii pisze:michi...sama lecisz na urlop ???
Troszke sloneczka dobrze Ci zrobi. Odpoczniesz, poderwiesz jakiegos tubylca, przezyjesz najlepszy orgazm swojego zycia i znowu nabierzesz energii :-) Jeszcze tylko 8 dni i masz urlop! Postaraj sie o tym myslec to moze troche poprawi Ci sie humor 8-)
Samanthii pisze:...ja dzisiaj tez jestem sama z pieskiem
Moze sie zamienimy ;) ja chcialabym byc dzisiaj sama :? Glowa mnie rozbolala, dzieciaki niegrzeczne, caly dzien sprzatalam a teraz dom wyglada jak po huraganie :roll: Ciezko mi znalezc czas dla siebie i to mnie dobija :(
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 04 lut 2009, 21:28

renusia...dawaj dzieciaki do mnie !!! :p 8-)

ja umieram z nuuudow... :doubt:

poza tym, nie lubie samotnych nocy... :( ...i lozko mam za duze na jedna osobe !!! :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”