Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 04 lut 2009, 09:31

Kwiatuszku,od poczatku Twoich przemian gorąco Ci kibicowałam i trzymałam kciuki.Tym wypełnieniem "postawiłaś kropkę nad i " REWELACJA !!! I szyjka i owal (oczek nie widać,a też są ładne) i teraz to. 8-) 8-) 8-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 lut 2009, 10:01

Dziewczyny ja w fotki nie wierze. Owszem na pewno jest zmiana,ale na bank nie tak kolosalna. Ja widziałam fotkę mojej lekarki na jej stronie,a przecież wiem jak wygląda na żywo haha. Zupełnie inna twarz,tak ja w pfoto-schopie zrobili.
Po liftingu,to sie zgodze,że twarz inaczej wygląda,ale dla własnego użytku lekarz zanim te zdjęcia dodał na strone,pewnie też kazał je podbajerować. Natomiast nie wierze w te fotki gdzie pokazuje wypełniacze,ostrzykiwania,witaminki,kremiki...bla bla bla.
Kwiatuszka Twoje zdjęcie po wypełniaczu powinno krążyć haha 8-)
Mulfon czytam na temat tych wypełniaczy i NAJBARDZIEJ do ust nadaje sie
Surgilips - wypełniacz stworzony dla ust
http://bebeauty.eu/content/view/538/75/
Dzwonilam do Twojego gabinetu i babeczka powiedziala mi jaka jest różnica między JUVEDERM a Surgilips. Ten drugi daje WIĘKSZĄ objętość,ale ten pierwszy zawiera znieczulenie i jest to troche cos innego,raczej do wypełniania konturów,ust,do wypełniania zmarszczek.
Dzwonilam do siebie do gabinetu i ja miałam przez dwa razy wypełniane usta Surgilips.
Poniewaz mam ten preparat jeszcze w ustach bo troszeczkę to widze,a podobno nie można [nie wskazane] jest mieszanie preparatów,to raczej wstrzykne ten typowy do ust czyli Surgilips. Byłam z niego zadowolona. U ciebie ten preparat tez jest podawany na jednostki,czyli tyle ile mi wstzyknie,tyle zapłace. To nie są ampułki tylko podobno to jest w jednorazowych strzykawkach więc nie musimy prać po pół. Ja decyduje sie na Surgilips to nie czekaj na mnie. Pojade do twojego gabinetu bo jak u mnie marudziły cos ze musze całą ampułke,ze do lodówki dadzą,ze 1000 zł to ksztuje. Nie wiem które baby kłamią.
za chwile zadzwonie do mojej i zapytam czemu nie moge kupic na jednostki czyli po 110 za jednostke,tylko musze odrazu placic 1000!!!?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 04 lut 2009, 11:27

Dlatego takie cenne jest to forum! Czytałam gdzieś , że lekarze "pożyczają" sobie fotki twarzy do reklamowania swoich zabiegów!! Jak przeglądałam informacje o lekarzach, też zauważyłam te same zdjęcia. Która by pozwoliła aby jej zdjęcie krążyło w necie jako reklama pracy danego lekarza? Co innego w gabinecie ,w jego prywatnym albumie.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 lut 2009, 11:31

Nie moge juz edytować,bo za długo pisałam popredni post.
Zwariować idzie z tymi preparatami.
Mylfon jednak to jest ampułka!!! Po otwarciu ona traci za jakic czas właściwości,wiec pozostaje nam wziąć jedną ampułke na pół tylko ja bym wolała Surgilips bo juz go mialam wstrzykiwany dwa razy i byłam bardzo zadowolona. Napisz co o tym sądzisz?

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 04 lut 2009, 11:49

Dziękuje Miraabel i Sabrinie i wszystkim dziewczynom, że mi kibicujecie. My Tzn. ja , Sabrina i Ula naprawde chyba dużo dałysmy z siebie dla innych, nie oszczedzając swoich twarzy. Muflon sie troche chowa , no i moze nie ma czasu tyle, ale wydaje mi sie,ze ona tez przeszła nawet wlasne oczekiwania.

Bo widzicie dziewczyny do 50-tki to jakos sie wszystko jeszcze trzyma a potem leci na łeb na szyje. Nawet jeden rok robi roznice. Nie chodzi żeby wygladac na 40 bo nigdy sie tego nie osiagnie, ale żeby moc na siebie patrzeć bez obrzydzenia i dobrze sie czuć.

I my tu z Muflonem jestesmy tego zywym dowodem,ze mozna. pewnie,ze jak stane obok Sabriny i Uli to wiadomo ogromna roznica, ale jak stane obok swojej rowiesniczki dobrze sie czuje i to mi wystarcza.

Szkoda,ze Muflon nie moze zrobic takiego porownawczych zdjątek i tu je wstawic bo miałaby sie czym pochwalić, uwierzcie mi na slowo. / Pewnie medialna nasza pieknotka, no wybaczamy Ci kochana/

Nie wspominam o Sabrinie i Uli bo one dla mnie sa młode i piekne , i bez liftu rowniez pewnie takie byly.

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 04 lut 2009, 13:37

Moja lekarka np.wszystko robi juvedermem,bo uwaza z doswiadczenia ,ze jest najlepszy.Usta tez nim wypełnia (tylko tym mniej gestym) i uwaza ,że daje swietne efekty-nigdy sie nie grudkuje,a w surgilips zdarzało jej się.Pewnie , że lepiej nie mieszać preparatów,jesli juz sie miało jakiś wstrzykiwany.Sadzę jednak ,że juvedermu nie musicie sie obawiać.

Kwiatuszek,jasne ,ze dałyscie wiele.Te dziewczyny ,które będa teraz robic lift,mają tu prawdziwa skarbnice wiedzy na ten temat.Mówisz ,ze Ci daleko do młoszych.Co Ty opowiadasz???? I naprawde nie słodzę Ci tutaj,ale na tych zdjęciach wyglądasz bardzo młodo,a nie tylko na zadbana pania po 50-tce. 8-)
Szczerze gratuluje efektu ...no i samopoczucia,bo zgadzam sie z Toba ,że to jest najwazniejsze.
Mówisz ,że po 50-tce "wszystko leci na łeb na szyje".Uwierz mi,ja po 40-tce tez to odczuwam.Oj ,ciężko mi będzie dalej... Człowiek ratuje sie ,jak moze ,ale tak do końca i tak siebie nie akceptuje.Chyba najwyższy czas zmienic troche podejscie do samej siebie ;)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 lut 2009, 15:51

Ja upływ wieku zauważyłam w wieku 46 lat. Do 38 w ogóle nie widziałam u siebie zmarszczek,kurzych łapek [a miałam chyba od urodzenia haha] jakoś nie zwracała na to uwagi. Dopiero w wieku 46 lat zauważyłam,że opadły mi trochę policzki przy pochylaniu głowy,a w wieku 47 juz widziałam gdy nie pochylałam :roll: i dostałam obsesji.
W ogóle zauważyłam,że po 46 roku zaczęłam strasznie obserwować moje ciało.
Kiedys jak rzuciłam palenie i przytyłam 12 kg w dwa miesiące,towidziałam,że jestm gruba,ale chodziłam na basen i nie krępowałam sie,a teraz bym sie nie rozebrała jak bym była taka gruba.
Głupieje na stare lata haha.
Myśle o tych wypełniaczach,może i masz racje miraabel co lekarka do mówi co innego. Pójde do Mulfona gabinetu i zobacze co mi powiedzą?

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 04 lut 2009, 16:07

Sabrina pisze:W ogóle zauważyłam,że po 46 roku zaczęłam strasznie obserwować moje ciało.
Sabrina to chyba cos znaczy bo dokladnie ja w tym samym czasie dostalam swira z obserwacja swoich zwisow.
Zawsze przeszkadzal mi najwyzej brzuch,a o twarzy nie myslalam wcale.
O powiekach ze mozna je operowac uslyszalam od swojej starszej kolezanki,ktora marudzila ze przydalby sie jej podniesienie.
No i tak mi zasugerowala ze ja i u siebie zauwazylam ze mi powieki opadaja.
Teraz jak ogladam zdjecia to widze ze 10 lat temu powinnam sie oczami zajac..no ale coz .Lepiej pozno niz wcale.

Moze cos sie stalo Sabrina ?jakis dramat zyciowy?ze akurat w wieku 46lat zauwazylas sypanie sie?
No bo u mnie mozna tak rzec ,ze sie w jednej chwili poczulam stara i nieszczesliwa.
Operacje zafundowalam troche na poprawe dobrego samopoczucia i podreperowania mojego ego.
Na odwrocenie zlych mysli.
No i przyznaje zdalo to egzamin ,poczulam sie lepiej:)

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 05 lut 2009, 08:33

Sabrina, grypa mnie dopadła. Wiesz, ja dlatego ten juvederm na wargi (bo w sumie to tak mi wargi z lekka powiewały, choc przyznaje rację lekarce, że dla wyrównania efektu trzeba by ciut wypełnić), bo olekarka mówiła że nie boli. A Ty miałaś ten surgilift i bolało jak diabli. To bym już bez wypełniania jak ma boleć. Jak Restylamn vital whit wstrzykiwałam (ten co sie koło oczu pogrudkował) to przy oczach nic nie bolało. A wokół ust dośc bolało. Tak jest jakies inne unerwienie.
Ale jak u mojej płacisz tylko za wstrzykniety preparat to możemy to mojej- Ty swoje a ja swoje wstrzyknę. Pokazę ci na żywo moje pogrudkowania pod oczami :-)

Kwiatuszku, mnie sie wydaje że foty przed i po wypełnieniu nie bardzo potrafie zrobic. W każdym razie aż tak spektakularneuj róznicy jak na tych fotach z gabinetów to nie ma.
Za to "na żywo", ooo, to jest. Tylko jak to sfotografować?

Wiecie ta obsesja ciała chyba wszystkich dopada jakoś tak nagle. bez przyczyny. jak siebie oserwuję, to mnie dopadła akurat w tym relatywnie lepszym okresie życia. I tez nie łaże w miejsca gdzie sie ludzie rozbieraja. Wstyd mi swojego ciała. Choć nie jest grube, ale jakies takie...no własnie - stare. oh(m1

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 05 lut 2009, 09:36

muflon2121, Mulfon to sie kuruj i jak uzbieram kasę to pójdziemy do Twojej.
Ja ja oglądam aktorki w TV,to patrze juz na wszystko. Gdzie co zaczyna je wisieć,czy ma robiony ,nos,usta,a ja zobacze,że lepiej wygląda to oJ chyba był lifting.Wali nam na główki haha. W filmie "Na Wspólnej" gra taka aktorka Ewa Gawryluk [matka Igora,nie wiem czy oglądacie]
Jak zaczął sie serial to od razu zwróciłam uwagę,ze ma okropne wory pod oczami [bo ja też miałam] i że ma małe piersi [ja tez miałam] Minęły dwa lata,zaczęły sie wakacje i była przerwa w edycji filmu,po wakacjach patrze na Ewcie a ona taka śliczna!!! Zero woreczków,cyce ja Pamelka,usta nadmuchane [kaczy dziób w połączeniu z parówkami cielęcymi ,okropne] Tzn oczka i piersi super,tylko te usta bleee. Teraz nie dawno znów zrobiła sie jakaś taka nalana,na twarzy,jak by spuchnięta,więc chyba wypełniacze jakies dała,Tez beznadziejnie wyglądała. Ktos okropnie brzydko jej usta robi.
Zobaczcie co robi brak umiaru w "upiększaniu". Ona była taka piękna kobietą i co z siebie zrobiła.!!
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... CE%29.jpeg

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”