Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 02 lut 2009, 19:23

Ja kiedys jezdziłam do Chalkozyna ale ostatni byl w remoncie i ostatnio byłam w Gryfie/dawny osrodek rzadowy/. Tanio i ładnie i najlepsze dansingi. Uwielbiam Kolobrzeg i Krynice, zawsze jest co robić.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 02 lut 2009, 19:41

muflon2121, no nie pytałam sie o nazw preparatu,tylko powiedziałam ze chce usta powiększyć i ta Twoja mi powiedziała,ze jeżeli będziesz płaciła 550zł to to jest pół ampułki i, ze nie muszę brac całej. Ta moja powiedziała,tak jak pisałam,że schowa mi do lodówki ale będe musiała zpłacic. Mulfon to jak mozesz to poczekaj i wezmiemy nieotwierana ampułkę.
zastanowimy sie tylko czy u mojej czy u Twojej. Dzis sie przygladałam moim ustom,to jednak chce je zrobić. Ponad rok trzyma sie to wypełnianie.U mnie jeszcze jest minimalne wybrzuszenie nad wargą a to juz ponad dwa lata!!! Boskie są te usta na górze stronykoło napisu BEAUTY W POLSCE!!! To sa chyba Scharon Stone.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 03 lut 2009, 14:37

Kwiatuszek*, ślicznie wyglądasz. Wypełnienie bruzd i botox to jest jednak to :-) Jak to jest uzupełnieniem naciągnietego owalu to wogóle jest super.
Lifting nie upośledza skóry , to na pewno. Ale wydaje mnie sie że te wypełniania głębiej idą. Przynajmniej te na "dolinie łez". Bo tam przeciez mięsnie były przemieszczane i o to im chodzi.
Sabrina, no kurcze dzwoniłam tam teraz ja ;-0
Strasznie ich te pytania o otwieranie ampułki "uczulają", hehe. Nie bardzo wiedza o co mie chodzi. W każdym razie, otrzymałam zapewnienie, że ampułka świeża będzie, przy mnie otwarta i żadnych "po kimś". I że średnio im codziennie jedna schodzi, więc nic nie zdarza im sie trzymać. Co do objetości ampułki (nie strzykawki) to twierdza, że są rózne objetości. No, pewnie są.
jak będziesz gotowa, to daj znać. Mnie sie nie pali.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 lut 2009, 14:50

muflon2121, ok to jak mozesz to poczekaj 200 zeta juz mam ;)

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 03 lut 2009, 15:44

babina,wypróbowałam Twoje ćwiczenie....no nieźle daje w kość (a właściwie w męsień,hhi) SUPER!!!! 8-) 8-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 03 lut 2009, 16:11

No Sabrina rozczuliłas mnie do łez, fajnie,ze wstawiłaś, cha, cha. ja swoj wstawiłam na chyba 5 dni a Ty na ile na wieki wiekow amnen. Beda sobie latac na zawsze, ale to nic groznego. Teraz jak wstawiam zdjecia to na jakis okreslony czas bo zauwazylam,że mało, które dziewczyny nowe wałkują stare posty. Mnie samej tez nie chce sie kopać tematu czasami i wole cichaczem na meila zapytać o cos jak zapomialam. Ostatnio Muflona meczyłam o wypelniacze bo mi sie nie chcialo czytać.

Teraz jestem na bank przekonana,ze te piekne panie w telewizji to sa takie piekne,bo maja kasę i moga robic co im sie zamarzy. Wypełniacze sa super, tylko dlaczego ja byłam taka zacofana i juz z 10 lat temu nie zafundowałam sobie tu i owdzie botoxu.
Ot ciemnota i tyle. Slyszało sie ale człowiek myślał,ze to tylko dla wielkiego swiata a tu co my tez mozemy.
Maz oczywiscie nic nie widzi. On chyba juz na mnie wcale nie patrzy. No i wzajemnie, ja na niego też.

Tylko moja pani dermatolog powiedziała,że głebokie bruzdy żeby byly rozprostowane / lwie / trzeba traktowac botox plus rzadki wypelniacz wtedy jest dobry efekt. A wokol ust i na brodzie wypełniacz do zmarszczek. Ale chyba juz o tym pisałam.
Ula mnie zobaczy w sobote na zywo to bedzie ocena obiektywna .

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 lut 2009, 20:00

Oj Kwiatuszku Kochany przepraszam Cie bardzo! [smilie=mylove.gif] [smilie=kiss of love.gif] :roll: :? Kurcze nie pomyślałam o tym!!!!
Może jakoś moderator to usunie,bo przecież usuwają posty,więc da sie to zrobić!
Bardzo proszę dziewczyny modrratorki o usunięcie fotek Kwiatuszka za parę dni

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 03 lut 2009, 20:40

Nie, nie Sabrina nie przejmuj się. Nic sie nie stało. W końcu inne zdjecia też lataja i twoje i moje. Ja tylko tak napisalam,ze teraz ja tak robie na kilka dni wstawiam, bo potem i tak wszyscy zapominaja o nich.

A niech tam dziewczyny, ktore maja watpliwość co do wypełniaczy nabiorą przekonania.

No a wstrzykiwanie własnego tłuszczu tez jest bardzo fajne ale tez drogie niestety. Wypelniacze syntetyczne są wygodniejsze ale tłuszcz własny jeszcze lepszy bo to w końcu własny materiał.

Bardzo chwaliła ta pani dermatolog co mi wstrzykiwala ten juvederm,ze to bardzo fajna sprawa. Oni to beda kiedys też robili.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 lut 2009, 20:44

No widac bardzo,że zmniejszyły sie te rowki 8-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 03 lut 2009, 22:32

Czytam sobie o tych wypełniaczach i ogladam fotki po i co widzę. Na stronie internetowej tego centrum co byłam na wypełnieniu sa zdjecia po takie same jak i na i na innej stronce innego gabinetu. Wiec to nie sa zdjecia ich pacjentek tylko lata jakas jedna geba po całym internecie i ja sobie wypozyczaja. No widzicie jak oni robią.

To jest link do jednego :http://www.medycyna-estetyczna.biz/inde ... a#mezolift

Jako mezolifthttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nie%29.jpg

tp://www.pcc.torun.pl/05.php[img]http://www. ... nie%29.jpg[/img]

Akurat chyba odwrotnie wstawiłam, juz nie wiem, ale chodzi mi o to,ze twarz jest wypozyczana.

Wiecie doszłam do tego czym sie różni mesolift od mezoterapi. W koktaile wstrzykiwanym podzczas zabiegu mesoliftu jest kwas hialuronowy, taki rzadki wypełniacz. Natomiast mezoterapia to tylko koktaile bez kwasu hialuronowego. Czy dobrze zrozumiala.

http://www.medycyna-estetyczna.biz/index.php

Może ten link bedzie sie otwierał? jakby kto chciał poczytać.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”