Nie bede juz ja z kolei rozpisywac sie na temat wypowiedziszpaczka ale absolutnie nie ma racji. Solidaryzuje si e w pelni z Sabriną Ullrike i Mufolem. Nikt nigdy ani odrobine nikogo nie krytykował. Każda ma jakieś mankamenty swoje, jedna takie inna siake.
Dzis bylam na wypełnieniu bruzd nosowo wargowych. Miało kosztowac 1200 ale uragowalam 100 zl. Wypełnila mi Juvermem Ultra tym, ktory zawiesza srodek znieczulajacy ale i tak nie jest to calkiem bezbolesne, niestety.
Teraz mam wypic 3 litry wody, pije i brzuch mam jak balon. Juz widze,że buzia mi sie zaokraglila. Narazie nie mam siniakow tylko kropki jak po ukaszeniu komara. Maż oczywiscie niczego nie zauważyl narazie. Lwie zmarszki zostały poniewaz je trzeba potraktować botoxem i wypełniaczem inaczej nie dadza sie wyprostować bo sa dość głebokie. Bedzie mnie to kosztowało 400 zl ale lekarka musi zgrac z inna pacjentka bo botoxu w nie tylko p,ól ampułki da a moze i mniej plus jakiś rzadszy wypełniacz.
POwiedziala rowniez,ze wok,oł ust też wypełniacz jakis rzadszy. Botox odradziła, botox tylko do gory, kurze łapki i czoło. tak powiedziała moja lekarka.
Umowiłam sie z nia na mezoterapie igłową ale trzeba zrobić trzy w odstepach 2 tygodni czwarta po miesiacu a potem raz na trzy miesiace dla utrzymania. Jeden zanieg 250 do 300 zalezy co da za koktail.
Widze,że po tym wypełnieniu barziej zaznaczyła mi sie dolina łez taka bruzda przecinajaca policzek, nie poziomo a raczej tak jak to łzy leca lekko jakby po skosie. Teraz az sie prosi uwypuklenie policzkow, to by juz był komlet
Wiecie fajnie to wypełnienie działa, patrze i oczom nie wierzę, jakby tak te policzki jeszcze, no i te drobne zmarszczki i przy brodzie.
Wiecie co nie ma brzydkich kobiet, teraz to mozna sie naprawdę podreperowac jak to mama moja mowi. To tylko kwestia kasy. Takie jakieś tam drobne 6 tysiecy i gebusia gładka.
Muflonku pisałam juz ,ze zapytaj lekarki czy takie wstrzykniecie w policzki tu gdzie sa kosci policzkowe nie zlikwidowałaoby Ci tej zmarszczki czy bruzdki, ktora tez jak mi Tobie sie robi. Tylko,ze mi to nie po lifcie, tylko taka uroda.
Bark mnie boli, reki nie moge podnieść i z cwiczeń nici.
Morena 43 dzieki za rady skrzetnie skorzystam.