szpaczek, jest tak:
komentarz był naprawdę marginalny. jedno zdanie i nawet sie nikt specjalnie do tego nie odniósł.
Nie może byc tak, że chwalimy wszystko jak leci. To forum ma pomagać a nie słuzyc głaskaniu po główkach jak w przedszkolu. Po co to forum jak nie po to aby inni sie na błędach uczyli.
jest zasadnicza róznica pomiędzy niegrzecznymi czy chamskimi komentarzami nt fot a krótko wyrazionym zdaniem na temat sensu jakiejś operacji czy jakiegoś cięcia.
A co do komentarzy to może przypomnę, że kiedys co młodsze koleżanki skomentowały nasze tu pogaduszki w tonie" nie chciałaby takiego życia, ci męzowie, te problemy, no normalnie słabo mi się robi". Trochę żeśmy pobulgotały i dały spokój. Młodzi kiedys sie zestarzeja i będą mieć dokładnie takie same dylematy w tym wieku co my.
Chyba że będzie wojna, to będa inne priorytety ;-)
babina, zrobiłam 10 sztuk. Chyba pojęłam o co idzie w tym ćwiczeniu

Ale jak chciałam zrobić po jakiejś godzinie drugie 10, to dałam rade tylko 3. Myslałam, że mi uda pekną. No, ja przy was jestem TRAGICZNIE niesprawna :-( będę ćwiczyć, bop mnie tu wstyd.
Sabrina, rozmawiałysmy kiedys o wypełnieniu ust. Tam gdzie robię mezo, lekarska stwierdziła, że dolna warga - dla "wyrównania" proporcji, juvedrmem. Wyszła by mi cała ampułka (5 cm chbya, tak? ) koszt - 550 zeta. Czyli wejdzie mi cała ampułka. I chyba to zrobię. Jak się zdecydujesz, to możemy się umówić (to jest na pl. Axentowicza, ale raczej się zaparkuje). Albo poczekasz jakie bedą efekty u mnie , obejrzysz i wtedy się zdecydujesz