Moderator: Zespół I

tak w Ie to samo...codzien sie slyszy o zwolnieniach ...ja niby mam bezpieczna posade ,ale nigdy nic nie wiadomo...gossip girl pisze:hej dziewczynki ja mam takie pytanko nie obawiacie sie tego kryzysu w uk tyle sklepow i fabryk zostaje zamkniety moja posada raczej jest bezpieczna ale i tak sie boje
tak pogoda jest dobijajaca,ja tez sie do niej nigdy nie przyzwyczajesylwiach pisze:A ja Misiu ostatnio zaczelam czytac ksiazki i dlatego mnie tu tak malo:) bo co w tej Irlandii robic innego!!!Ciagle pada i pada i wieje ja chyba nigdy sie nie przyzwyczaje do tej pogody
wybieram sie tam i dotrzec nie moge...moze dzis skoczesylwiach pisze:Misiu slyszalas o tej wystawie w Ambasadorze? Body exhibition.
sylwiach pisze:najgorsze jest to ze ma tam przecieta kobiete w ciazy...tego sie obawiam...

sylwiach, misialeczek24 Napiszcie cos wiecej bo u mnie takie nuuudymisialeczek24 pisze:sylwiach, jednak ide dzis do Ambassador Theatre.
U mnie to samomisialeczek24 pisze:Annetta, zazdroszcze ci tego sniegu!Bo tu tylko deszcz!I to bez przerwy

http://www.streetinsider.com/Press+Rele ... 52755.htmlrenusia pisze:sylwiach, misialeczek24 Napiszcie cos wiecej bo u mnie takie nuuudymisialeczek24 pisze:sylwiach, jednak ide dzis do Ambassador Theatre.![]()