tez juz takie cos zakupilam...
..tylko ze ja przeciez latem, tego nie zaloze dziecku !
musze wiec miec body ... z odkrytymi nozkami i raczkami ... :?
( moja pchelka rodzi sie czerwic/lipiec...
Moderator: Zespół I
dokladnie tak sobie myslalam....zwlaszcza w domku... kiedy latem czasami jest zbyt goraco ---Poli pisze:Na krotki rekaweczek to moze bardziej juz pod koncowke lata jak troszke podrosnie dzidzia albo w domu jak jest naprawde cieplo .

W danii jest to samo :? , rodzic ,ze jest durny to moge zrozumiec. Ala jka widze przedszkolanki z dziecmi, kiedy jest taka zimnota, wiatr a one bez czapek porozpinane, to az mnie skrecamarta2454 pisze:Londyjka, tez urodziłam córeczke w Anglii i wiem jak oni tutaj ubieraja swoje maluszki czasami to mam ochote zwrócic takiej mamie uwage jak ona ubiera swoje dzieciątko .Co do pierwszego spaceru to zalezy w jakim miesiacu urodzisz malenstwo i wszystko zalezy od pogody .W Polsce wyglada to troszeczke inaczej niz w Anglii tu powiedziano mi ze z dzieckiem moge wyjśc kiedy tylko mam ochote nalezy tylko uwazac na wiatr i przeciagi .

spiworki widzialam ... w roznych rozmiarach....niestety !!! :?Poli pisze:Sam nie slyszalam o roznych rozmiarkach tych spiworkow, myslalm,ze wszytskie sa uniwersalne. Ale moze teraz cos sie zmienilo
A do karmienia uzywalam jaska , a teraz czytam , ze sa jakies specjalne