Wychodzę za mąż cz.II

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 26 sty 2009, 15:59

Poli pisze:A ja wpadlam na taki pomysl, nie wiem czy dobry :oops: , aby do slubu fundnąć sobie peruke, wlosy dlugie do pasa, proste grube, albo cele krecone loki.
pomysl fajny ale nie na slub...... bedzie cie swedziala glowa od potu - bo to emocje, tance itp...
jak masz ochote na dluugie wloski to moze sobie przedluz na slub????

chyba ze baaardzo sie uprzesz na peruke to moze kup jakas wczesniej i zobacz czy wytrzymasz cala noc hihihi

ja mialam raz peruke na balu i byla jak welniana czapka
poza tym caly czas sie balam ze mi ktos ja niehccacy szarpnie i mi sie przekreci mimo iz przypieta byla :roll:
foxxia pisze:Usłyszałam tylko krytykę mojego wyboru muzyki, a mój wybranek ma narzuconego świadka :roll:
tescie/rodzice to maja juz chyba zakodowana krytyke i narzucanie wlasnej woli :evil: ...... ah...
co by nie bylo to WASZ slub i muza bedzie wasza i swiadka tez wam nikt nie musi narzucac
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 26 sty 2009, 18:06

cukiereczekPL pisze:co by nie bylo to WASZ slub i muza bedzie wasza i swiadka tez wam nikt nie musi narzucac
Dokładnie, dlatego mam zamiar zostać przy swoim wyborze, zwłaszcza, że mojemu lubemu odpowiada. A świadka wybierze sobie sam, o czym oschle wczoraj poinformowałam jego mamę. :|
I okrutnie mnie denerwuje jak wszystko porównywała ze ślubem starszej siostry mojego przyszłego męża. Myślałam, że mnie rozniesie przy tym stole jak po raz kolejny usłyszałam chore porównanie http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... B.twak.gif
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 26 sty 2009, 18:22

cholera ,moze macie racje z ta peruka, moj narzeczony takze mowi, ze to głupi pomysl, poniewaz bede wygladac nienaturalnie w takich dlugich , przez cale zycie mialam najdłuższe do ramion :roll:

Chociaz nie planuje weseliska z tancami ( juz mialam takie raz w zyciu :? ). Tym razem bedzie to wystawny obiad w restauracji. To boje sie wiatru , zdjecia planuje robic w plenerze i cholera nie wiem jak to bedzie :oops: . A tu wiatry sa straszne :evil:

Co do przedluzania raczej odpada, poniewaz to jest metoda na pewien czas, a ja chce tylko na ten jeden dzien i noc miec dlugie wlosy. Nie wytrzymam dlugo w takich dlugasnych :badgrin: , predzej je ciachne nozyczkami :p .

A co do wesela, swiadkow itd. dziewczyny nie dajcie sie zdominowac. Ja dalam sie juz raz w przeszlosci i bylo tak , ze nie mialam wplywu prawie na nic :evil: Doszlo do tego,ze na weselu byli znajomi mojej mamy, i rodzina, nie wazne ,ze niektorych widzialam pierwszy raz w zyciu :?

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 26 sty 2009, 18:28

Poli pisze:Doszlo do tego,ze na weselu byli znajomi mojej mamy, i rodzina, nie wazne ,ze niektorych widzialam pierwszy raz w zyciu :?
O za nic w świecie nikt mi się nie wepcha na naszą listę gości. Długo nad nią myśleliśmy i nikt nie będzie nic zmieniał :evil:

Poli, ja też chciałam przedłużać włosy do ślubu, ale jak przymierzyłam welon stwierdziłam, że długość moich włosów jest super i nie muszę nic zmieniać :-D
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 26 sty 2009, 18:28

Poli to może przedłuż sobie metodą na clip-on -- założysz na ten dzien, a po wszystkim ściągniesz włosy i po kłopocie
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 26 sty 2009, 19:39

Ja właśnie zamowilam sobie włoski na clip on. Mialam ten sam problem, nie wiedzialam co zrobic zeby miec dluzsze wloski do slubu i uwazam ze ta metoda jest najlepsza jak sie chce tylko przedluzyc okazjonalnie 8-)
Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 26 sty 2009, 20:32

O, dzieki dziewczyny , nawet nie wiedzialam, o istnieniu takiej metody clip on :oops: , zielona jestem w tych sprawach ;) , ja tylko farbuje i podcinam i nic poza tym :badgrin: .

Wiec musze sie zainteresowac tym sposobem i obliczyc koszty , czy bedzie mi sie lepiej oplacalo zrobic to w dani , czy moze w polsce :-) .

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 28 sty 2009, 14:18

A ja mam taki problem....otoz chce zawiadomic o wlasnym slubie pięć osob z mojej bylej pracy i nie wiem czy dać im jedno zawiadomienie wspólne czy dla każdego osobno???? Jak myslicie dziewczyny, czy wypada dac jedno wspolne???? A jesli tak to co napisac na tym zawiadomieniu???? Imie i nazwisko tych pieciu osob czy poprostu nazwe zakladu pracy i niech sobie przychodzi kto ma ochote do kosciółka???
Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 28 sty 2009, 18:12

doma1982, no nie wiem :? , takie zbiorowe zawiadomienie wydaje mi się niestosowne , ja bym takiego z pewnością nie zrobiła . Jeżeli chce żeby ktoś był na moim ślubie to z pewnością jest to osoba którą szanuje a jeżeli tak to nie okazuje jej braku szacunku taką ''zbiorówką" nie wiem może teraz tak się robi (chociaż nigdy nie słyszalam) ale dla mnie to nie do przyjęcia , może jestem staromodna :roll:
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 28 sty 2009, 18:26

Szpaczek ja wlasnie nie wiem jak to rozegrac :? Kurcze, chyba jednak zaprosze kazdego z osobna...ah juz sama nie wiem :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”