Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 sty 2009, 20:02

Muflon ale ja ani jedenej grudki nie mam:)Wszystko sie rozplynelo jak po bibule.

Eeee my sie tam na odchudzaniu az tak nie nerwujemy:)troche grzeszkow troche diety..ciekawosc czy dzis schudne czy przytyje .Ogolnie fajnie jest,ja juz siebie widze oczami duszy wiotka kibic smukly brzuszek mmm.
Wiecie twarz owszem to wizytowka ,ale i dobra figura jest bardzo wazna.
W mojej hierarchi to najmniej wazne sa cycki.Pewnie dlatego ze je mam..hehe.
Nawet jak ciut wisza to i tak dobry stanik kazde podrasuje i zamaskuje.
Po 40 odsysac lekarae nie chca...hehe na szczescie dla nas:)

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 27 sty 2009, 20:59

Co takiego ???!!!!
Odessać się już nie możemy? bez jaj.
To dla kogo jest odessanie? dla młodych? a przecież pod podbródkiem odsysają.
eee. ciągle się ciąć? do chrzanu.

Ulli, ja wiem, że u Ciebie sie nie pogrudkowało. Chodzi mi o to, że jak u mnie grudki tyle trzymają, to u ciebie powinnno też trzymać. A grudkowanie lub nie, to juz kwestia indywidualna (naszego organizmu lub lekarza, tego jeszcze nie wiem).

amanda211 to botox może wogóle opadać? dziwne...te grudkowania i worki to sie jakąś maścia rozmasowuje. Zreszta napisz o efekcie, bo mnie likwidacja tego prędzej czy później czeka. O ile samo się nie rozejdzie.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 27 sty 2009, 22:12

Ja też słyszłam,że po czterdziestce raczej juz lekarz nie odsysają,bo jest to niebezpieczne. Zagraża życiu pacjentki. Chodzi o krążenie i zakrzepice. :(
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 28 sty 2009, 08:13

mnie dr powiedzial ze odsysanie w naszym wieku nie przyniesie oczekiwanych efektow bo jedrnosc skory bardzo szybko spada i jak sie oddessie to zostanie zwisla skora ktora juz nie wroci na swoje miejsce wtedy trzeba by bylo sie pokroic i ja obchlastac
(ja chcialam na udkach) wiec moge sie tylko cwiczyc trzymac wage i modlic sie zeby grawitacja nie sciagnela mnie calkie w dol bo bede miala grubsze nogi na dole niz u gory oh(re1 bo jakbym tak se oddessala te udka to co bym potem zrobila z ta skora ,
jak to wyciac z nog przeciez byloby widac
trzeba sie pogodzic z grubymi udami

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 sty 2009, 10:35

marena43 pisze:mnie dr powiedzial ze odsysanie w naszym wieku nie przyniesie oczekiwanych efektobo jakbym tak se oddessala te udka to co bym potem zrobila z ta skora ,
jak to wyciac z nog przeciez byloby widac
trzeba sie pogodzic z grubymi udami
No właśnie,bo co potem ze skórą? Lianka robiła plastyke nóżek i jej wszytko podciągnął lekarz do góry,ale Lianka jest dużo młodsza od nas.
Dziewczyny ja wiem po sobie,zeby skóra była w miare napieta,ciało w miare ubite,to mi wystarczy chodzenie na bieżni 20 min dzienne.Zaraz widze różnice po tygodniu,ale od paru miesiący nie byłam na niej,bo tak strasznie mi sie nie chce,a do tego wpiepszam Nutelle z kruchymi ciastkami :cry: Znów mnie wzięło!! Jem i mówie sobie,że jestem swinia !!!No i sru następne ciasko wysmarowane nutellą do gęby!!! :cry:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

amanda211
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: amanda211 » 28 sty 2009, 11:53

Dziewczyny jeżeli chcecie schudnąc...naprawdę mniej papać , ja schudłam 10 kilo przez kilka miesiecy .Obecnie przy wzroście 162 cm waze 54 kg . Do tego biore zabiegi na ciało masaże prózniowe i owijanie ciała błotkiem i folią , takich nog nie miałam jako 25 -latka , młode chłopaki sie zamna oglądaja :-)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 28 sty 2009, 12:04

amanda
a ile masz lat?
ja mam 161 cm obecnie waze 55 i jeszcze planuje troszke zrzucic jakies 2kg
mnie pewnie tez by sie przydaly jakies zabiegi
kiedys mialam robiony guam - guzik to dalo zrobily mi sie wybroczynki ktore utrzymywaly sie pol roku i wydalam 1400 zl - to bylo bez sensu

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 28 sty 2009, 12:06

amanda211, to mozna prózniowe? A to tez przecież ekhm, ssie skóre :-)
Mnie nawet o wage nie chodzi, tylko o wygląd. No ja tez tak przy 162 cm mam koło 54. Latem. Zima nawet ze 3 więcej. Ale ciagle w zimie kurczę siedze. jeść staram się co mi się chce. I jakoś sobie organizm to reguluje, bo lubie i warzywa i mięso. Niestety ostatnio im tłustsze, tym mi bardziej kurcze smakuje.
marena, czy Ty aby nie przesadzasz z tym zrzucaniem kilogramów? Pobobno nie ma dowodów, że mniejsza ilość jedzenia znacząco na nasze zdrowie/długość życia itp. wpływa

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 28 sty 2009, 12:10

nie przesadzam
zawsze wazylam 50-52 (52 w zimie, ja mam bardzo male kosteczki obraczke nosze rozmiar 11, dłonie mam jak dziecko i wszystkie kostki leciutkie) dlatego u mnie jak jest 58 to masakra wygladam jak hipka
zreszta juz odchudzanie weszlo mi w krew co wiosne od 20 lat sie odchudzam

muflon2121
a i zapomnialam ja nie jem malo tylko co innego przede wszystkim duzo warzyw a potem nabial i miesko

amanda211
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: amanda211 » 28 sty 2009, 12:47

...ja też mam obraczke nr 9 robiona na zamówienie . Tak się składa ze mam siostre kosmetyczkei robi mi te masaże próżniowe .Działa to jak odkurzacz , ssie ,boli ale chce byc piekna :roll: to wytrzymuje , dodatkowo w domu zawijam sie różnymi błotkami , zależy co mam guam , etc , ciałko mam zbite a nozki jak patyczki 8-)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”