...niestety, bije tylko jedno serduszko...
..a druga za 4 lata...
anielicy dziecko nazywa sie ZARA... chyba...
Moderator: Zespół I

tak dokladnie ZARA...jak firma odziezowa hahah...krotko i pasuje mysle to tego mikruska....Samanthii pisze:anielicy dziecko nazywa sie ZARA... chyba... (aniele,potwierdz ! bo nie wiem, czy prawde mowie...)
super tez sie przylaczam do gratulacji....dziewczynka....bedzie mala kopia Londyjki...Londyneczka!renusia pisze:Londyjka Gratulacje!!! Bardzo sie ciesze!
dobry pomysl....w sporcie najwazniejszy punkt to regularnosc...systematyczne cwiczenia....bo inaczej dupa zimna...czyli oponka wokol talirenusia pisze:postanowilam codziennie przez pol godzinki w trakcie ogladania mojego serialu
Ja takze jak bylam w ciazy od samego poczatku wiedzialam,ze bedzie to chlopczyk, jak poszlam na usg , to tylko upewnilam sie ze mam racjeLondyjka pisze:![]()
Ale ja czulam to choc wszyscy wokoł mowili,nawet w Polsce i w Szkocji i tu na forum co innego,jak bylam na usg to nie umieralam nawet z ciekawosci,ja po prostu "wiedzialam",tak jak nie musialam testow ciazowych robic,tez wiedzialam od razu,ze jestem, ja juz tak mam![]()

ja bym ubrala czarne rurki i czarne butycukiereczekPL pisze:czarne portki i czarne butki do niej?
czy jeansy?
Dziekuje!!wlasnie taka mam nadzieje ze wkoncu nabiore checi do zyciarenusia pisze:Misialeczek Gratuluje nowego domkuNareszcie troszke poprawi Ci sie humor
Teraz bedziesz taka zajeta ,ze zapomnisz o zmeczeniu
i super !!!!nalezy sie nam przeciez jakis relaxikrenusia pisze:Nawet sie nie obejrzalam a tu juz wieczornawet obiadu nie ugotowalam :| Zeby jakos udobruchac moje kochanie, przebralam sie w mala czarna, szpileczki i bluske z dekoldem i tak na niego czekalam
:oSamanthii pisze:ja uwielbiam przeprowadzki...!!!
Domek ma dwie podwojne sypialnie (jedna z lazienka)i jedna pojedyncza,oprocz tego jeszcze jedna lazienka,piekna kuchnia z jadalnia i salon i oczywiscie ogrodek!Samanthii pisze:mozesz zdradzic, jak duzy jest ten domek ??? masz ogrodek ??? przywieziesz swojego pieska ?????????????????????????
Samanthii pisze:.jeszcze tylko "pare" tygodni... i bede przebierac, kapac, karmic...
a ja wlasnie zrezygnowalam calkowicieAnielicanrw pisze:zmieniam fitnessclub.... mam nadzieje ze na lepszy...
Londyjka pisze:TO BEDZIE -- GIRL!

wow gratuuulacje!!!!!!Londyjka pisze:TO BEDZIE -- GIRL!

mi sie osobiscie bardzo Maja podoba.....zawsze mi sie podobalo to imie dla dziewczynkiLondyjka pisze:Teraz mysle nad Maja, Nina...
nic dziwnego wkoncu sama je przygotowalas hihihiSamanthii pisze: moje wczorajsze przyjecie bylo git !
ale ci dobrze ....... co jabym dlala za relaxik na tarasie cisze spokoj....Samanthii pisze:wezme sobie kawke z jakims torcikiem... i rozloze sie na tarasie...