Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 22 sty 2009, 16:57

no to teraz renusia ,zes pojechala !!! :badgrin: :badgrin:

...niestety, bije tylko jedno serduszko... :( ...wiec narazie bedzie tylko jedna mala istotka...

..a druga za 4 lata... :p ;) (moze wtedy beda blizniaczki : za drugim razem,hehe 8-) )

anielicy dziecko nazywa sie ZARA... chyba... :oops: (aniele,potwierdz ! bo nie wiem, czy prawde mowie...)

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 22 sty 2009, 18:00

Samanthii pisze:anielicy dziecko nazywa sie ZARA... chyba... (aniele,potwierdz ! bo nie wiem, czy prawde mowie...)
tak dokladnie ZARA...jak firma odziezowa hahah...krotko i pasuje mysle to tego mikruska.... ;)
renusia pisze:Londyjka Gratulacje!!! Bardzo sie ciesze!
super tez sie przylaczam do gratulacji....dziewczynka....bedzie mala kopia Londyjki...Londyneczka! :p
renusia pisze:postanowilam codziennie przez pol godzinki w trakcie ogladania mojego serialu
dobry pomysl....w sporcie najwazniejszy punkt to regularnosc...systematyczne cwiczenia....bo inaczej dupa zimna...czyli oponka wokol tali :badgrin:

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 22 sty 2009, 19:12

Londyjka pisze::-D

Ale ja czulam to choc wszyscy wokoł mowili,nawet w Polsce i w Szkocji i tu na forum co innego,jak bylam na usg to nie umieralam nawet z ciekawosci,ja po prostu "wiedzialam",tak jak nie musialam testow ciazowych robic,tez wiedzialam od razu,ze jestem, ja juz tak mam 8-)
Ja takze jak bylam w ciazy od samego poczatku wiedzialam,ze bedzie to chlopczyk, jak poszlam na usg , to tylko upewnilam sie ze mam racje :-D .
Nasza babska intuicja 8-)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 22 sty 2009, 19:55

cukiereczekPL pisze:czarne portki i czarne butki do niej?
czy jeansy?
ja bym ubrala czarne rurki i czarne buty ;) choc i z jeansami bedzie ok 8-) mam nadzieje ze imrezka bedzie udana!
renusia pisze:Misialeczek Gratuluje nowego domku 8-) Nareszcie troszke poprawi Ci sie humor :-) Teraz bedziesz taka zajeta ,ze zapomnisz o zmeczeniu ;)
Dziekuje!!wlasnie taka mam nadzieje ze wkoncu nabiore checi do zycia ;)
renusia pisze:Nawet sie nie obejrzalam a tu juz wieczor :oops: nawet obiadu nie ugotowalam :| Zeby jakos udobruchac moje kochanie, przebralam sie w mala czarna, szpileczki i bluske z dekoldem i tak na niego czekalam :badgrin:
i super !!!!nalezy sie nam przeciez jakis relaxik ;) a twoj mezczyzna napewno o obiedzie zapomnial jak cie taka piekna zobaczyl ;)
Samanthii pisze:ja uwielbiam przeprowadzki...!!!
:o
o matko ja nie cierpie :? dla mnie to koszmar...
Samanthii pisze:mozesz zdradzic, jak duzy jest ten domek ??? masz ogrodek ??? przywieziesz swojego pieska ?????????????????????????
Domek ma dwie podwojne sypialnie (jedna z lazienka)i jedna pojedyncza,oprocz tego jeszcze jedna lazienka,piekna kuchnia z jadalnia i salon i oczywiscie ogrodek! :-D :-D :-D Mam zamiar wkoncu przywiezc mojego psiaka,poinformowalam juz rodzicow...nie byli zachwyceni, a mama to nie chce mi go oddac :o
Samanthii pisze:.jeszcze tylko "pare" tygodni... i bede przebierac, kapac, karmic...
:oops: ale ten czas leci :o
Anielicanrw pisze:zmieniam fitnessclub.... mam nadzieje ze na lepszy...
a ja wlasnie zrezygnowalam calkowicie :oops:
Fjnie ze juz jedziesz po swojego psiaczka!A i siostre odwiedzisz super!
Londyjka pisze:TO BEDZIE -- GIRL!
:-D SUPER!ja zawsze chcialam miec dziewczynke ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 22 sty 2009, 22:37

Londyjka pisze:TO BEDZIE -- GIRL!
wow gratuuulacje!!!!!!
jakie imie bedzzie?
najlepiej wybierz ze dwa a jaks ie urodzi to spojrzysz na buzie i bedziesz wiedziala jak do niej wolac hihihi

dzieki lasencje za rady co do mojego wypadu ;) jestescie niezawodne :-D
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 24 sty 2009, 23:57

Londyjka, gratulacje! Ja sobie Ciebie wyobrażałam z dziewczynką, tak jak do Sam pasuje mi chłopczyk, mimo że objada się słodyczami ;)
Czemu zrezygnowałaś z Sophie? Śliczne imię, a dziadek mógłby nazywać ją Zosia :-)

Cukiereczku, jak tam impreza?

Ja dziś robię mini-maraton filmowy, idziemy na Slumdog Millionaire i Curious Case of Benjamin Button. Potem Wam opowiem ;)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 25 sty 2009, 00:52

Londyjka super! A ja wiedzialam, ze bedzie dziewczynka hihi tylko nie napisalam.
Ale teraz nadrabiam i mowie, ze Sam bedzie miala chlopczyka :)))

A z imieniem.. hmm. Wasza decyzja :) Mnie sie Zosia podoba!
Zwracacie sie po imieniu do brzuszka? Tzn do bejbika w brzuszku?

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 25 sty 2009, 12:10

A jednak ktos tez myslal,ze to dziewczynka ;)
Ja na poczatku myslalam nad jakims nietypowym lub obcojezycznym imieniem,ale czytajac troche na ten temat na naszym forum,to balabym sie,ze skrzywdze dziecko, bo tak za jakis czas przeciez powroce do Polski,wiec Sophie czy tym podobne mogloby byc powodem dokuczan itp... :roll: A i moga nie ochrzcic dziecka z takim imieniem- a chce chrzcic w Polsce.
Teraz mysle nad Maja, Nina...
Petra mi sie tez podoba(jak Nemcova)...ale dalej podchodze do niego sceptycznie, z powodu jak wyzej...ehh, nie wiedzialam,ze z imieniem dla dziecka bedzie taki problem ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 sty 2009, 12:20

wiec stawiacie na chlopaka... ! :badgrin: :badgrin:

...no to zobaczymy !!!!!!!!!! :p ;)

(jesssu ,sama jestem mega ciekawa...hihi... w nastepnym tygodniu ide do gina 8-)
... i mam nadzieje ,ze sie uda wszystko dokladnie zobaczyc...
chociaz mowia ,ze najlepiej sprawdzac plec w 20-22 tyg...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... apanie.gif
czyli gdzies za dwa trzy , tyg...
...tylko ,ze mi sie nie chce czeeekac... :doubt: )

LONDYJKA - ale ty masz sliiiiczny brzuszek ! PDT_Love_05
(ja nie mam jeszcze nic :( ...troszke sie tylko zaokralil... :doubt:
az mi glupio... bo jak jestem ubrana ,to wygladam naprawde "normalnie" i nikt mi wierzy ,ze to juz 18 tydzien... :oops: :oops: !!!
moj bejbik musi byc baaardzo chudziutki... :roll: :badgrin: :badgrin:

cukiereczku, jak tam po baletach...glowka nie boli ??? http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... thii/4.gif

moje wczorajsze przyjecie bylo git ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ieszek.gif
jestem baaardzo szczesliwa !
.. jedzenie wyszlo idealnie (tak jak mialo wyjsc ),goscie pojechali do domu po 24 baaardzo zadowoleni... (nawet mojemu mezowi udalo sie zrobic wysmienite koktajle... :badgrin: )

ach, moglo by byc wiecej takich wieczorkow... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hii/24.gif

...zaraz ide do zoo z pieskiem ... wezme sobie kawke z jakims torcikiem... i rozloze sie na tarasie...
( mezus juz od rana jezdzi http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/012.gif , bo mamy dzisiaj piekna, sloneczna pogode ! )
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... MILEYS.gif)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 25 sty 2009, 12:35

Londyjka, sliczny awatarek...brzunio jak prezencik hihihi
masz racje zeby imie bylo nie krzywdzace dla dziecka, ja tez dalam angielsko polskie ze jak wroce do pl to nie bedzie problemu w szkole....
Londyjka pisze:Teraz mysle nad Maja, Nina...
mi sie osobiscie bardzo Maja podoba.....zawsze mi sie podobalo to imie dla dziewczynki
Maja,Olivia,Michalinka,Julka,Zuzia.....i jakies jeszcze mi sie podobalo ale wypadlo mi z glowinki... hihi
Samanthii pisze: moje wczorajsze przyjecie bylo git !
nic dziwnego wkoncu sama je przygotowalas hihihi
Samanthii pisze:wezme sobie kawke z jakims torcikiem... i rozloze sie na tarasie...
ale ci dobrze ....... co jabym dlala za relaxik na tarasie cisze spokoj....
moj szkrab dzis szaleje ,rzuca we mnie pilka zebym pograla z nim hihi
musze wiec leciec :|

p/s a na imprezke bylo fajnie choc powiem wam ze ja zdziczalam jakos :|
muzyka byla glosna (wsumie to normalne hi hihi)
wrocilam okolo 4 rano, a o 7 pobudka do dziecka :roll: wiec masakraaaaa
bo ja jedyne co bym chciala to spac spac spac :badgrin:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”