Hej dziewczynki, ja równiez uważam,że uroda jest bardzo ważna dla kobiet...juz takie jesteśmy, dbamy o siebie, chcemy wyglądac pięknie...
Często również tą urodę wykorzystujemy :D , ja np.kilka razy , wykorzystałam swoje walory na egzaminach na studiach :D , zrobiłam to w ten sposób, na bardzo trudny egzamin(chyba najtrudniejszy w czasie moich studiów), ubrałam sie w mini spódniczke i bardzo dopasowaną bluzeczke(zreszta ja zawsze miałam i mam taki styl..no może nie zawsze spódniczki :D )-oczywiście wszystkie dziewczyny mi odradzały, mówiły,że przesadziłam itp.,bo ten wykładowca był postrachem całej uczelni.Ale ja nie przejmowałam się opinią innych dziewczyn-oczywiście również bardzo duzo się uczyłam, to nie tak,że liczyłam tylko na swój wygląd.No i gdy na egzaminie przyszła kolej na mnie( a był to egzamin ustny), zgadnijcie co dostałam :D , oczywiście 5, wykładowca powiedzial mi,że za wiedze powinnam dostac 4 ale za nogi mam 5 :D . Najśmieszniejsze jest to,że gdy wyszłam z egz,wszytskie dziewczyny chciały odemnie pozyczyć spodniczke :D :D :D a tak mi odradzały..... A to chyba nic złego,że tak zrobiłam... :D jak myslicie??? :D
5 paĂâÂździernik 2005-korekcja noska u dr.Skupina !!!