jacy faceci was pociągają?

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 21 sty 2009, 22:21

Dziękuję, dziewczyny :-) Moim "typem" zawsze byli łysi i ładnie zbudowani - oczywiście tacy z widoczną szyją ;) tylko ja nigdy nie byłam w typie takich mężczyzn. Męża poznałam już prawie 10 lat temu i od pierwszego spojrzenia byłam ugotowana, ale na nic nie liczyłam, bo byłam taką zakompleksioną szarą myszką (w dzieciństwie był ze mnie potworny brzydal). Możecie sobie wyobrazić mój szok, jak zaprosił mnie na randkę - zapamiętał, gdzie pracuję, i znalazł numer telefonu do firmy - a potem poszło już z górki. Kochany misiek z niego, przy nim poczułam się wartościową kobietą, wyładniałam, a dodatkowo mam "kumpelę" na zakupy, bo to taki domorosły stylista, zawsze dobiera mi torebki do butów 8-)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
wictory
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wictory » 22 sty 2009, 10:09

Tak chwalicie annoush i jej męża a ja nie widzę żadnego zdjęcia :cry:
Dr. Skupin 17 marca 2008 - HP 300cc

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 22 sty 2009, 10:50

wictory, zdjecia naszych gorszych połówek były tylko jeden dzień :-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
wictory
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wictory » 22 sty 2009, 12:19

eeee ale akurat Twojego męża widziałam - niezłe ciacho :-D
Dr. Skupin 17 marca 2008 - HP 300cc

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 04 lut 2009, 23:31

no wlasnie tak chwalicie, ze 3 razy przeszukiwalam temat i lipa :evil:
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

anioleczekkk92
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: anioleczekkk92 » 23 lut 2009, 11:31

moj facet wyglądał jak aniołek a w rzeczywistości jest diabłem ... Kochałam to w nim, a teraz pozostają mi tylko wspomnienia;(

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 23 lut 2009, 20:41

a ja lubie łysolków i duże klaty(niestety mój facet nie ma takiej klaty jak bym chciała) i nie cierpie owłosienia na klacie
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
audreyka
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: audreyka » 25 lut 2009, 12:28

Niestety pociagaja mnie tzw. ,,niegrzeczni chłopcy", no i z takimi najczęściej sie spotykam...a później płaczę w poduszkę;)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 04 mar 2009, 18:17

Mnie się ostatnio chyba zmienił "styl" w jakim podobają mnie się mężczyzni (choć ostatnio zbytnio jakoś nie zwracam na nich uwagi)

ale na ogół jest tak, że jak mnie się jakiś spodoba to ja nie jestem w jego typie, a do mnie lgną tacy co nie są w moim typie :badgrin:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
kotbury
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kotbury » 15 mar 2009, 11:13

Jacy faceci mnie pociągają?

Wygląd
Facet powinien być jednak wyższy ode mnie. Ciemny. Swoją drogą to właśnie u brunetów z ciemną karnacją mam większe powodzenie niż u typowych "europejczyków" pomimo że sama nie jestem pięknością. Nie wiem dlaczego :-) Może południowcy ogólnie są przy pierwszym kontakcie milsi dla kobiet (co często rzeczywistość weryfikuje po czasie), a pewnie i "lecą na ilość" więc nie krzywią się jeśli kobieta nie jest ideałem tylko flirtują :badgrin: w dodatku częściej uważają, że to właśnie oni sa tymi adonisami, których trzeba podziwiać a nie kobieta. Z moją urodą i podejściem typowych Polaków że to kobieta ma być ładna a on tylko troszkę łądniejszy od małpy sposob myślenia południowców jestem w stanie zaakceptować ;)
Polscy blondyni jakoś się nie napatoczają :p

Charakter
Powinien łączyć w sobie dwie przeciwstawne cechy. Być wierny, bezwzględnie, ale jednocześnie lubić i umieć się bawić, chodzić na weekendowe imprezy, ale wyłącznie ze mną :p
ma być po prostu moim kumplem

Stosunek do pieniędzy
Nie musi, a nawet nie powinien to być facet bogaty w sensie syn bogatego tatusia ani dyrektor z korporacji (żadnych takich tam :? ) ale ktoś, kto jednego dnia umie zarobić milion, drugiego dnia stracić milion, następnego dnia zdobyć dwa, przepuścić półtora, zainwestować pół i zarobić dziesięć i tak w kółko :badgrin:
ale niekoniecznie hazardzista

aha, najlepiej żeby był tysiącletnim nieśmiertelnym wampirem, który mnie ugryzie, gdy będę na to gotowa :p

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”