Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 21 sty 2009, 18:03

Bozeeeeeeeeeeeeeeeee ile Wy tu napisalyscie....przez te przerwy na forum....mam przerwe w czytaniu....zanim doczytam ,pisze do was post....a tu mi forum wylaczaja....i czuje sie bez was zleeeeeeeeee :cry:
annoush pisze:Dawno tu nie zaglądałam, a widzę, że temat zszedł na dzieci dwujęzyczne,
super rzeczy nam tu wypisujesz!!! 8-)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 21 sty 2009, 19:59

Anielicanrw pisze:Bozeeeeeeeeeeeeeeeee ile Wy tu napisalyscie....przez te przerwy na forum....mam przerwe w czytaniu....zanim doczytam ,pisze do was post....a tu mi forum wylaczaja....i czuje sie bez was zleeeeeeeeee :cry:
to zupelnie tak jak ja :| jak zaczelam pisac to wyl.forum a wczoraj wogole nie bylo forum :oops:
ale juz was poczytalam(bardzo lubie was czytac)
Samanthii, brzmi smakowicie i slicznie 8-)
Ja tez musze cos wymyslec zakupic os ladnego itp...Bo dziewczynki dom jest moj- Od 14stego lutego !!!!Jestem cala Happy !Jest sliczny przestrzenny i wogole!I cena super!Nie moge sie juz doczekac!!!!A i wkoncu bede mogla przywiezc mojego psa!!!!! :-D
:-D :-D :-D :-D
Samanthii pisze:..pies wrocil w koncu ! z jakims miechem w pysku !!!
o masakra :o
renusia pisze:To naprawde moze sie zdarzyc! Wiem to z doswiadczenia
jasne,ale nie tylko u dzieci,uwierzycie ze mi sie nawet zdarza :oops: :|
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 21 sty 2009, 22:33

misialeczek24 pisze:Bo dziewczynki dom jest moj- Od 14stego lutego
uuuu beda wesole walentynki hihi
to ten domek od znajomej?
,pisze do was post....a tu mi forum wylaczaja
tez tak mialam i wyl kompa bo neeeerowa sie zrobilam od tego hihi
Samanthii pisze:nawet nie chce o tym myslec...bo mi sie odrazu lezka w oku kreci...
dokladnie, dlatego mow jej niemal codziennie ze bardzo ja kochasz i nie oszczedzaj sobie spotkanek z nia.....

zawsze myslimy ze na wszystko mamy czas, a zycie jest taaak krotkie ze trzeba doceniac i wykorzystywac kazda chwile...

ogladam wlasnie bajke - BOLT, nawet smiiiszna....troche mi sie humor poprawil jak zobaczylam tego pieska ;)

ah, przypomnialo mi sie - mialam sie was poradzic - jaki kolor staniorka zalozyc pod bluske jakby lekko przezroczysta w takie ciapki jak tygrys ma....bo raczej bedzie go widac wiec niewiem czy jakis cielisty zalozyc czy np ostro czerwony +czerwony shoes :|
bo bialy bedzie sie swiecil w klubie....
ostatnio nigdzie nie wychodze i nawet niewiem jak sie ubrac teraz do clubu :|
niehcce wygladac jak zakonnica ani tymbardziej jak....taka wiecie... "bierz mnie" :badgrin:

;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 sty 2009, 22:43

cukiereczku....moze czarny stanior , skoro tygrysek !??? :roll:
chociaz czerwony ...to taaaki sexxxxy kolorek .... ;)

kurde, glodna sie robie...! :evil: ..chyba musze isc spac... :badgrin:
jimi lula juz ponad godzine ... zreszta, jak zwykle..pancia zawsze kladzie sie ostatnia do lozeczka.. :oops:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... b31a34.gif

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 21 sty 2009, 23:11

cukiereczekPL pisze:annoush, sliczna z Was parka ;) widzialam foteczke 8-)
Dziękuję ślicznie :-)

Przykro mi z powodu koleżanki. Rozmawiaj z nią jak najwięcej, musi się wygadać i wypłakać. Moja mamusia też już nie żyje, doskonale rozumiem, co ta dziewczyna teraz czuje, ogromna pustka i rozpacz, tym bardziej że nie mogła się z nią pożegnać :(
cukiereczekPL pisze:ah, przypomnialo mi sie - mialam sie was poradzic - jaki kolor staniorka zalozyc pod bluske jakby lekko przezroczysta w takie ciapki jak tygrys ma....bo raczej bedzie go widac wiec niewiem czy jakis cielisty zalozyc czy np ostro czerwony +czerwony shoes :|
bo bialy bedzie sie swiecil w klubie....
Może czarny? Masz możliwość wkleić zdjęcie?
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 21 sty 2009, 23:38

cukiereczekPL pisze:uuuu beda wesole walentynki hihi
heheh latanie z kartonami itp...
cukiereczekPL pisze:to ten domek od znajomej?
tak!i musze wam powiedziec ze wbilam sie w szok ,kiedys w nim bylam (fakt ze podczas remontu..)i nie zrobil na mnie wrazenia,a teraz :o piekny!!!odremontowany piekne meble itp!nie bede musiala za duzo tam dokladac 8-)
cukiereczekPL pisze:jaki kolor staniorka zalozyc pod bluske jakby lekko przezroczysta w takie ciapki jak tygrys ma....
ja tez mysle ze czarny byl by idealny ;)
a mam do was ogromna prosbe,musze kupic znajomej( irlandzce kolo 50tki),ktora duzo mi tu pomogla od samego poczatku od samego przyjazdu,jakis prezent ale nie mam pojecia co :| taki prezent bez okazji w wyraz mojej wdziecznosci itp ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 22 sty 2009, 00:00

misialeczek24 pisze:a mam do was ogromna prosbe,musze kupic znajomej( irlandzce kolo 50tki),ktora duzo mi tu pomogla od samego poczatku od samego przyjazdu,jakis prezent ale nie mam pojecia co :| taki prezent bez okazji w wyraz mojej wdziecznosci itp ;)
Kosz ze słodyczami, kawą, herbatą czy co tam lubi. Albo jakiś elegancki szal w ulubionym kolorze?

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 22 sty 2009, 00:07

no właśnie dziewczyny co sie działo ze strona, bo nie mogłam przez 1,5 dnia wejść na beauty :o tragedia. Tak bardzo chciałam poczytać co sie u was dzieje i o tym jak sie maja dziewczyny z innych wątków, a tu coś takie.
Mam nadzieje, ze będziemy już na bieżącą.

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 22 sty 2009, 00:10

annoush, wiesz wlasnie o czyms takim myslalam ale nie bylam do konca przekonana :| wolalam by ktos mi doradzil ;)
wielkie dzieki :-D
(angel

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 22 sty 2009, 09:14

Cukiereczku, ja myślę, że fajnie będzie wyglądał czarny staniczek, jeansy (lepiej niż czarne spodnie), czarne butki i torebka. Szalonej zabawy! :-)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”