jacy faceci was pociągają?

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
virtualia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: virtualia » 17 sty 2009, 00:44

niebieski pisze:Virtualia..ty chyba żartujesz co?
nie zartuje UWIELBIAM takich facetow, tylko dobrze zbudowani sa dla mnie atrakcyjni. Nie zgodze sie z tym ze to glupki itd jak tu ktos napisal. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak silny charakter trzeba miec ile determinacji by tak wygladac. Panuje taki stereotyp jak ma miesnie to debil i kretyn! NIE oceniajcie ludzi po wygladzie!

A na fotce jest Andrzej Maszewski jeden z najlepszych polskich kulturystow.
operacja 28 stycznia 2009 dr Kolasinski -biust anatomiczne Allergan 410 FX 360g+ uszy juz po :)

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 17 sty 2009, 00:56

o rety- on to mnie najwyzej odciaga od siebie;) te jego miesnie :roll:

a ci ci dzialaja jak magenz to bruneci z wygladu- jak Colin Farrel hihi

co do charakteru to przede wszystkim kultura, poczucie humoru ,elegancja ,dobry gust noi wyrozumialosc i czułosc ,do tego musi miec charakterek wyjatkowy zeby mi sie nei nudzilo z nim

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 17 sty 2009, 09:42

virtualia, niestety dla mnie on też jest nie tyle mało przystojny co obleśny :? ńigdy w życiu pakerów , łysych itp. wywołują u mnie obrzydzenie. Ale w moim typie to tylko Chłopiszcze jest ;)
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 17 sty 2009, 09:57

kazda ma inny gust
ja podobnie jak Angela - dojrzalych emocionalnie stawialabym na miejscu 1, zadbanych, wysportowanych - nie w sesie ze kulturysta ale lubie jak facet uprawia jakis sport,jesli to silownia to tez bez przesady...
teraz mam osilka dla ktorego zycie to sen,silownia ,gry i kumple....
niema miejsca na rodzine,prace i dziecko
wiec..... wyglad to nie wszystko.
acz kolwiek wysocy panowie przyciagaja moja uwage bardziej niz niscy, no i ja osobiscie np wasow nie lubie u mezczyzn :roll:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 sty 2009, 10:16

cukiereczekPL pisze:no i ja osobiscie np wasow nie lubie u mezczyzn
:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

(ja tez nie ;) )

jednego typu faceta nie mam :oops: ... co roku podobali mi sie inni... :|
...jak mialam bruneta...to patrzylam za blondynkami...a jak blondynek sie jakis nawinal...to szukalam wtedy bruneta... :badgrin: ..itd.itp. :?

Awatar użytkownika
virtualia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: virtualia » 17 sty 2009, 12:44

to fajnie ze Wam sie pakerzy nie podobaja....wiecej dla mnie :) :) :)

u mnie to juz nie nawet kwestia podoba, nie podoba u mnie to juz FETYSZ z tymi napakowanymi facetami. TYLKO tacy mi sie podobaja i podobali zawsze.... i dlatego tez jestem z kulturysta

....a jaka figure mam dzieki niemu :-D
operacja 28 stycznia 2009 dr Kolasinski -biust anatomiczne Allergan 410 FX 360g+ uszy juz po :)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 17 sty 2009, 15:09

cukiereczekPL pisze:acz kolwiek wysocy panowie przyciagaja moja uwage bardziej niz niscy, no i ja osobiscie np wasow nie lubie u mezczyzn
no wyjelas mi to z ust... wlasnie ostatnio sie kapnelam ,ze wysocy mnie kreca bardziej.. ale bruneci.. nie lubie blondynow... i nie lubie koscistych.. nie musi byc napakowany,ale dobrze zbudowany... hmmmmmmmmmmm

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 17 sty 2009, 15:22

fondle pisze:nie musi byc napakowany,ale dobrze zbudowany... hmmmmmmmmmmm
he he he taaak to prawda, taki zeby sie nie zlamal w pol ja wezmie swa kobietke na rece :badgrin:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

galla
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: galla » 17 sty 2009, 15:58

Dla mnie wygląd nie ma znaczenia:) Nawet mało przystojny może mieć to coś wyjątkowego... A po pierwsze charakter: dojrzałość, opiekuńczość i poczucie humoru... Duuuuże poooczucie humoru :-) :-) :-)
galla

Masia28
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Masia28 » 17 sty 2009, 17:43

virtualia , widzę, że jesteś fanką Maszy, muszę mu przekazać:) Gdybyście tylko wiedziały ile trzeba pracy włożyć w to, żeby tak wyglądać, ile wyrzeczeń, zero imprez, alkocholu jakichkolwiek ustępstw. Ten poziom to już absolutna czołówka kraju a nawet i świata, tam przyjmowanie posiłków jest wyliczone do minuty. Andrzej to akurat bardzo inteligentny człowiek, nie wiem skąd takie stereotypy i to na tym forum??? Równie dobrze mogą faceci powiedzieć o nas, że jesteśmy dmuchane lale z silikonowym mózgiem, to chyba działa w obie strony co? To już hipokryzja :-D :-) :-D
11.05.2009 powiĂŞkszanie piersi dr. BrzuchaĂąski

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”