Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 16 sty 2009, 18:08

Sam --dawaj te namiary na tego Szwajcara :badgrin: ;)
he he he chetnych nie brakuje .....

ja to sie nie nadaje do swatania bo mam dziecko wiec...
faceci sie raczej rzucac na mnie nie beda :|
teraz to mi sie i tak tylko swiety spokoj marzy .....
wracam z pracy do domu juz tylko dla dziecka :(
gdyby nie moje malenstwo......juz dawno bym sie spakowala i byla w.... szwajcarii z Sam hi ihihihihihihihih
:badgrin: :badgrin: :badgrin:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 16 sty 2009, 18:19

Samanthii pisze:facet 34 lata...szwajcar - kawaler ! (zadnych dzieci...)
dobry ...moze nawet za dobry ,bo jakos zawsze trafia na france ...
umie gotowac
ustatkowany---z dobra praca...
uwielbia polki...!!! marzy mu sie taka zona !
zreszta, on nawet mowi po polskiu pare slow,hihi...
...hmmm to sie ustawiam w kolejce... jakie jezyki zna...oprocz polskiego ;)
cukiereczekPL pisze:szkoda tylko ze dziecku nie uda mi sie stworzyc takiego domku na jaki zasluzylo,cieplego spokojnego.....
mam nadzieje ze uda mi sie chociaz by mialo szczesliwa,usmiehcnieta mame....
oj uda uda...tylko trafisz na tego normalnego mezczyzne a nie faceta...i bedzie dobrze! 8-)

Sam nie dziwie sie ze natracilas "koezanek"...moje zdanie jest takie..albo masz dobra znajoma...albo malpe ktora ci zazdrosci wszystkiego ...i chce ci za wszelka cene udowodnic...albo sobie ze twoj mezczyzna...moez byc jej...Oj skad ja to znam...tycie zycie...moja babcia zawsze mowila,ze kolezanek mozna miec duzo,ale jak masz swojego kochanego gon je w cholere... ;) ...cos w tym jest skoro i kiedys tak kobiety uwazaly...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 16 sty 2009, 18:22

Anielica i Ty przeciwko mnie ;) odbierać kandydata ;)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 16 sty 2009, 18:29

Cukiereczku Kochana smutno mi sie zrobilo jak przeczytalam Twojego posta :( Wiesz ale predzej czy pozniej napewno zycie fajnie Ci sie ulozy! Glowa do gory

Samanthii Naprawde super sobie zyjecie, fajnie ,ze tak dobrze zgadzacie sie z mezem 8-)
U mnie jest troche podobnie ;) Moje kochanie nie zarabia grubych pieniedzy ale nam starcza. Dla niego najlepiej zebym nie pracowala i prowadzila zycie jak Sam 8-)
Pieniedzmi ja gospodaruje :badgrin: Nie rozlicza mnie z niczego i cieszy sie ,ze jestem taka zaradna ;) Oczywiscie za operacje tez poszlo z jego puli. Czasami mam wyrzuty sumienia ,ze on ciezko pracuje a ja tylko wydaje :oops: ale w sumie naprawde pasuje nam taki uklad ;)
Moja mama pracowala wszystkiego razem moze z 3 lata, babcia 2 dni (w calym swoim zyciu) i chyba mam to po nich ,ze jestem "nowoczesna kura domowa" :badgrin:
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 16 sty 2009, 18:34

cukiereczekPL pisze: ja to sie nie nadaje do swatania bo mam dziecko wiec...
faceci sie raczej rzucac na mnie nie beda :|
teraz to mi sie i tak tylko swiety spokoj marzy .....
wracam z pracy do domu juz tylko dla dziecka :(
gdyby nie moje malenstwo......juz dawno bym sie spakowala i byla w.... szwajcarii z Sam hi ihihihihihihihih
:badgrin: :badgrin: :badgrin:

Cukiereczek jesli moge cos doradzic :roll: z twoich postow wynika, ze nie jestes szczesliwa. Moim zdaniem powinnas sie rozstac , wlasnie glownie ze wzgledu na dziecko . Ono naprawde czuje , ze nie jestes w pelni szczesliwa.

Ja rozwiodlam sie jak moje dziecko mialo 5 lat :!: , tak na poczatku bylo nam ciezko. Ale o ile szczesliwie wracac do domu , w ktorym wiemy co zasatmy. Po moim ex malzonku nigdy nie wiedzialam , czego moge sie spodziewac. Takze bylam glupia , i zakochana , ale po 5 latach spadly mi klapki z oczu .

Pamietaj , ze w nieszczęśliwych zwiazkach najbardziej unieszczęśliwiamy dziecko. To na nim bedzie wisialo pietno cale zycie.

Teraz jestem w zwiazku z dunczykiem , jest wspanialym czlowiekiem , moje dziecko uwielbia go . Naprawde trzeba walczyc o swoje zycie i szczescie :!:
Cukiereczek ja wiem jak to jest byc w nieszczesliwym zwiazku , a dziecko wcale nie przekresla znalezienie wspanialego faceta. Wrecz odwrotnie eliminuje palantow , ktorzy ida na łatwiznę.

Tak jeszcze dodam ;) Cukiereczek sluchaj sie Sam, wie co mowi, zna sie na facetach 8-) . Ja takze poznalam mojego Lubego PDT_Love_05 przez znajoma, zostałam zeswatana :badgrin: .

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 16 sty 2009, 18:36

Michitka pisze:Anielica i Ty przeciwko mnie odbierać kandydata
sluchaj w konkurencji nie ma kolezenstwa....hahahah :badgrin:

Ha a moze nie tyle jego wyglad....co jaki jest charakter....bo to najwazniejsze....bynajmniej dla mnie... ;)

Tak Cukiereczku i inne moje kochane kolezanki i Ty Poli...nieraz zwiazek z kims z innego kraju jest bardzie szczesliwy niz z naszym rodakiem...i jak Poli powiedziala trzeba walczyc o szczescie,ale trzeba pierw wiedziec co sie chce....i robic cos pod tym katem...

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 16 sty 2009, 18:42

moja babcia zawsze mowila,ze kolezanek mozna miec duzo,ale jak masz swojego kochanego gon je w cholere... ;)
he he he babcie zawsze maja racje ;-)
Anielicanrw pisze:malpe ktora ci zazdrosci
ja osobiscie wam powiem ze ja wierze ze nie wszytskie baby sa takie podle
mam przyklad przyjaciolki ktora moglabym wsadzic do lozka ze swoim facetem i wiem ze nic by tam nie zaszlo.....
to juz chyba zalerzy kto jakie ma zasady
dla mnie obce zwiazki to swietosc ktorej nigdy nie odwazylabym sie naruszyc
babcia mnie uczyla zawsze ze nie buduje sie swojego szczescia na cudzym nie szczesciu

ja bardzo lubie czytac/sluchac o udanych zwiazkach
bo to mi daje nadzieje ze sa narmalni mezczyzni na ziemi
renusia pisze:Jak nie pasuje Ci taki uklad to moze delikatnie zasugerowac mezowi jakies zmiany?
oj ile ja juz z nim rozmawialam
ale jak ktos sie nie chce zmienic to ja juz na sile nic nie zrobie
tyyyle razy tlumaczylam jak ma byc zeby bylo dobrze
powiedzialam ze jak pewne rzeczy sie nie zmienia to bedziemy sie musieli rozstac
no i nic sie nie zmienilo wiec ja jestem konsekwentna w postanowieniach i trzeba bedzie sie rozstac :(
nie widze innego wyjscia
wbijanie sie w lata niema dluzszego sensu
renusia pisze:zasugerowac mezowi
to chyba jedyny plus w tym wszystkim ze nie jestesmy malzenstwem, mielismy brac slub ze wzgledu na dziecko ale ja pow ze niechce ze wzgledu na dziecko...ze pobierzemy sie jak bedziemy MY chcieli a nie bo wypada...... dobrze ze nie doszlo nigdy do slubu.

wiecie, u mnie juz sie dawno popsolo...ale liczac na jakis cud ze sie poprawi nic nie pisalam, zreszta ma kazdy swoje wlasne problemy....ale ostatnio jakos tak mi zle z tym wzsystkim ze jakos tak skrobnelam wam co nieco...

ale ja sie smucic nie lubie a tymbardziej zalamywac wiec...
nie smece juz Wam Kobietki ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 16 sty 2009, 18:43

anielica...michi -ja z was leje !!!!!!!!!!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20sie.gif
jestescie the best ! 8-)

cukiereczku...poli ma racje !!! (zreszta ty tez )
zmien cos ,zanim bedzie za pozno !!!!!!!!!!!!!!!
...i nie daj "meczyc" dziecka , bo to ono pozniej najbardziej ucierpi... :( (wiem po sobie...!!! )
...na nic jeszcze nie jest za pozno... nawet tak nie mysl ! :evil:
(jakiej narodowosci jest twoj facet ???)

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 16 sty 2009, 18:46

Sam , a moze tak nowy watek ? ...hihihi...poswatamy dziewczyny ... ;)
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 16 sty 2009, 18:55

cukiereczekPL pisze:oj ile ja juz z nim rozmawialam
ale jak ktos sie nie chce zmienic to ja juz na sile nic nie zrobie
a moze poskutkowalyby bardziej radykalne kroki z Twojej strony? Wiesz jak mi ktos bedzie trul tylek i widze ze nic i tak nie zrobi...tylko truje...to dlatego jak grochem o sciane u niego i nic sie nie zmieni...a jak zobaczy ze ty naprawde odchodzisz.....nie wiem szukasz mieszkania...moze ostatnia nadzieja jest ze sie ocknie... :|

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”