ewawawa pisze:czemu? przeciez milo byloMichitka pisze:Ja zakończyłam znajomość
zakończyłam i tyle, lepiej dla mnie nie mam zamiaru już cierpieć przez zadnego gnoja i nie nawrcajmy do niego
Moderator: Zespół I
narazie mi wychodziMichitka pisze:Ewa musiałabym do ciebie podlecieć do tej wawy --bym ci fotki popstrykała ---może bym się czegoś nauczyła![]()
i tak musiałabym podskoczyć do pewnej ambasady
I trzymaj się tego planu dnia, coć przeważnie tak to nie wychodzi

bat oczywiscie!ewawawa pisze:but czy bat?
oj, nie mysle zeby wspollokatorzy mieli z tym problem. raczej zaczna sie spozniac do pracy.ewawawa pisze:robic sobie sniadanie nago wchlaniajac balsam,
toz to poezja sama!ewawawa pisze:dring, budze sie na dzwiek smsa - "rytualne" codzienne powitanie od groupiego.
szaro, buro a krople topiacego sie sniegu stukaja o parapet.
no, sama jestem ciekawa???ewawawa pisze:zobaczymy na ile powrocila mi sprawnosc umyslowa i efektywnosc dzialania
a to oni powinni cierpiec przez taka laske jak ty!!!Michitka pisze:nie mam zamiaru już cierpieć przez zadnego gnoja
tak myslalam, chociaz w sumie w sumie batem czy butem, co za roznica?bluebeleczka pisze:bat oczywiscie!
nie chodzi o nich, tylko o mniebluebeleczka pisze:oj, nie mysle zeby wspollokatorzy mieli z tym problem. raczej zaczna sie spozniac do pracy.ewawawa pisze:robic sobie sniadanie nago wchlaniajac balsam,![]()
jest dobrze, ide jak burzabluebeleczka pisze:no, sama jestem ciekawa???ewawawa pisze:zobaczymy na ile powrocila mi sprawnosc umyslowa i efektywnosc dzialania
miałam już nie pisać, bo jak napisała Bluebeleczka --to oni mają przeze mnie cierpiećewawawa pisze:zaprasza? ciagle o Tobie mysli?Michitka pisze:Odezwał się ten z Londynu :o
eghh, zdradzac? jestescie para czy co? cos sobie obiecywaliscie?Michitka pisze: a i że nie zdradza (taaak) ---bo on napisał, że pewnie ja go będę jak wyjadę na wakacje![]()
ewawawa pisze:eghh, zdradzac? jestescie para czy co? cos sobie obiecywaliscie?Michitka pisze: a i że nie zdradza (taaak) ---bo on napisał, że pewnie ja go będę jak wyjadę na wakacje![]()
nie musisz przeciez nigdzie wyjezdzac![]()
a ja dzis pieknie zgodnie z planem i ... ale mam powera! i sie ciesze na ten dzisiejszy wieczor!
a za pare dni umowilam sie z gwiazda polskiej sceny rockowej na macanie jej sztucznych cyckow, hahaha - niezly czad!