Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 09 sty 2009, 21:29

Ja mam polska tv,inaczej sobie nie wyobrazam... :oops: bez moich seriali m.in. "M jak milosc" itp... :p
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 09 sty 2009, 21:57

eastenders ma juz ponad 30 lat. to jedyny serial ktory ogladam, a co smieszne ze moj husband rowniez ale publicznie sie nie przyzna.

londyjka w polsce b zimno, dobrze okryj brzuszek. :-)
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 09 sty 2009, 22:19

renusia pisze:River Island to super sklep, zawsze jak tam zajrze to wychodze z nowym ciuszkiem
a ja jakos ostatnio nic tam dla siebie nie widze,nie wiem chyba ta obecna moda mi nie pasuje,bo ogolnie to jeden z moich ulubionych sklepow :p
renusia, dokladnie,ja juz nie wybieram sie do Pl w najblizszym czasie....rodzice juz maja focha :|
obecnie szukam mieszkanka nowego niby ceny spadly ale 2 pokoi za ponizej 1300€ nie ma szans :doubt:
sama powiedzialam ze do polowy lutego sie wyprowadze i teraz mam :roll: oby udalo mi sie cos fajnego znalezc....
renusia pisze:Dziewczyny, tak sie wlasnie zastanawiam czy ogladacie angielskie tasiemce?
ja nie :oops: jakos nie mam czasu na Tv i rzadko kiedy wogole cos ogladam w Tv :oops: ale Hollyoaks kilka razy widzialam :-)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 10 sty 2009, 09:42

Ja mam polska tv,inaczej sobie nie wyobrazam... :oops: bez moich seriali m.in. "M jak milosc" itp... :p
hihi ja tez sie katuje polskimi serialami, klanem, na wspolniej hihihihi
ale zapewne gdyby nie polska tv katowala bym sie angielskimi tasiemcami hihi

swoja droga czemu to nas tak wciaga????
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 sty 2009, 11:02

hehe...a ja w cale nie jestem lepsza od was !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... thii/5.gif

dzien zaczynam plebania :oops: ...hihi..potem leci klan...(ktory mnie drazni...ale i tak ogladam ! :badgrin: )

...lubie tez M jak milosc i oczywiscie na dobre i na zle...hihi... :oops: :oops: :oops:

chyba mam za duzo wolnego czasu...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif

...wczoraj bylam na lowach w miescie... :p :p
kupilam sobie pare fajnych ciuszkow na brzuszek...

niestety, nie obeszlam wszystkich sklepow.. (bo bylo juz za pozno... :doubt: )
...ale widzialam przez szybke... ze nawet w moim ulubionym sklepie (grieder) sa masakryczne przeceny !!!!!!!!! 8-)
( boskie torebki , butki i ciuszki poprzeceniane 30 %...
a ze potrzebuje nowy portfelik ...(i nie tylko ;) )
zaraz tam jade !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... jedzie.gif)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 10 sty 2009, 11:08

Samanthii pisze: chyba mam za duzo wolnego czasu...
wykorzystoj to bo jak sie pojawi maly SAM lub mala SAMKA to bedzie tego czasuu znacznie mniej hihihi
mowisz ze masz nowe ciuszki na brzusio wow
teraz robia tak cudne ubrania dla kobiet w blogoslawionym stanie ze ciaza to mega elegancja i wygoda hihihi

powiem Wam ze mi sie niechce lazic po sklepach....
jestem zla na siebie ze pozwolilam sobie utyc tyyyle + nie lubie tlokow w sklepach bo mi sie zaraz cisnienie podnosi + jak mam stac w kolejce 30 min z jedna bluzka to mnie szlak trafia i odkladam bluzke i mysle sobie ze wroce jak bedzie mniej ludzi hihihi

a ich i tak zawsze tyyle samo...

podobno maja zamknac marks&spenser w UK i pare jeszcze innych sklepow wiekszych :|
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 10 sty 2009, 11:40

cukiereczekPL pisze:podobno maja zamknac marks&spenser w UK i pare jeszcze innych sklepow wiekszych
sytuacja coraz gorsza, a ja wlasnie postanowilam poszukac nowej pracy. idealny moment! :?

ja nie posiadam polskiej tv, ale jak jestem w polsce to katuje kryminalnych.

zakupy nie sa dla mnie przewidziane. wakacje zimowe (w polandii) wyczyscily nasze konta totalnie.
z powodu credit crunch nie mozemy sprzedac domu cholerka, a potrzebujemy jeden pokoj wiecej.
dzieciaki tocza wojny. maja wspolny pokoj i sytuacja jest naprawde nie do wytrzymania.
musze kiedys ich nagrac i wkleic wam filmik. :evil: :badgrin:

trzeba przerobic strych. znowu remont. to sie chyba nigdy nie skonczy.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 10 sty 2009, 15:47

bluebeleczka,
z powodu credit crunch nie mozemy sprzedac domu cholerka
no patrz...slyszalam wlasnie od kobitek w pracy ze jest problem zeby sprzedac teraz domek.....
bluebeleczka pisze:
sytuacja coraz gorsza, a ja wlasnie postanowilam poszukac nowej pracy. idealny moment! :?
no wlasnie ja sie trooche boje co dalej :(
tyyle ludzi zwolnia i gdzie potem pracy szukac :|

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 10 sty 2009, 16:43

bluebeleczka pisze:eastenders ma juz ponad 30 lat. to jedyny serial ktory ogladam
ja tez 8-) wciagnal mnie strasznie.. polskiej tv nie mam bo nie chce...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 sty 2009, 17:43

hejka wrocilam z shoppingu !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/174.gif
ach, nie wiem ,czy sie cieszyc ,czy taz nie... :? :roll:

pochodzilam 1.5 godzinki...tu weszlam i zostawilam 100 franow...tam weszlam i znowu ponad 100... :?
...w koncu wyladowalam w moim sklepie ! :p (najlepszy zostawilam sobie na koniec)...

...i co ??? maz dzwoni; "kochanie, a moze ciepla czekoladka i ciastko w miescie ..." ? :roll:
...taaaa...se mysle... dopiero co przymierzylam dwie rzeczy ...i musze juz zwijac manatki... :doubt: (on nie lubi tego sklepu, bo za drogi! :badgrin: i prawie nigdy sie mu nie przyznaje ,jak cos tam kupie ;) )...

...zdazylam wziac tuniczke cavalliego :p ... jeden pasek... :p
laduje sie do wyjscia...a tu na wieszaku - MEGA PRZEPIEKNY KOZUCH !!!!!!!!!!!!! PDT_Love_05

...oczywiscie przymierzylam go jeszcze... (maz nie zajac ! :badgrin: )...
...idealny !!! (chociaz 38 rozmiar ! :o )... na dodatek od burberry...i przeceniony z 3000 na niecale 1500fr.................. :x

...ale nie wzielam... :( bo nie dosc ,ze na karcie mam lilit 2000 dziennie...to jeszcze maz w drodze... :cry: :cry: :cry:

humor mi sie popsul... bo ciagle o nim mysle... i zaluje, ze nie weszlam najpierw do "mojego raju" http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... aciaga.gif
...

zreszta, na buty tez mi juz zabraklo... (tam w tym sklepie staly takie jedne...wloskie... na mega wysokiej szpile... po prostu sliiiiczne ...)http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ilie_8.gif

...i tak sobie jednak mysle, ze chyba w poniedzialek bede musiala znowu ... wyruszyc na poszukiwania... :badgrin: ;)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”