Moderator: Zespół I

a ja jakos ostatnio nic tam dla siebie nie widze,nie wiem chyba ta obecna moda mi nie pasuje,bo ogolnie to jeden z moich ulubionych sklepowrenusia pisze:River Island to super sklep, zawsze jak tam zajrze to wychodze z nowym ciuszkiem
ja nierenusia pisze:Dziewczyny, tak sie wlasnie zastanawiam czy ogladacie angielskie tasiemce?

hihi ja tez sie katuje polskimi serialami, klanem, na wspolniej hihihihiJa mam polska tv,inaczej sobie nie wyobrazam...bez moich seriali m.in. "M jak milosc" itp...

wykorzystoj to bo jak sie pojawi maly SAM lub mala SAMKA to bedzie tego czasuu znacznie mniej hihihiSamanthii pisze: chyba mam za duzo wolnego czasu...

sytuacja coraz gorsza, a ja wlasnie postanowilam poszukac nowej pracy. idealny moment! :?cukiereczekPL pisze:podobno maja zamknac marks&spenser w UK i pare jeszcze innych sklepow wiekszych

no patrz...slyszalam wlasnie od kobitek w pracy ze jest problem zeby sprzedac teraz domek.....z powodu credit crunch nie mozemy sprzedac domu cholerka
no wlasnie ja sie trooche boje co dalejbluebeleczka pisze:
sytuacja coraz gorsza, a ja wlasnie postanowilam poszukac nowej pracy. idealny moment! :?