Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 09 sty 2009, 09:50

bardzo sie ciesze ze jest lepiej
doskonale cie rozumie tez kiedys synkowie sie klocili nie chcieli wyniesc smieci itp w sumie nie istotne rzeczy
a jak sie wyprowadzili to ryczalam jak bobr chociaz to normalne ze kiedys dzieci opuszcza gniazdo
teraz jest dobrze tak jak jest
odwiedzaja mnie na obiadki posiedzimy pogadamy posmiejemy sie czasami wypijemy jakies piwo albo pojdziemy cala paczka na karaoke tzn ja moj maz i chlopaki ze swoimi polowkami
ale mieszkac na dzis bym z nimi juz nie chciala, mnie jest wygodnie ,a oni sa w pelni doroslymi ludzmi z wlasnymi zaletami i wadami (jeden ma 23 a drugi 27lat wlasnie 4-tego skonczyl) wiec sa duzo starsi od twojej soni
ale dobrze ze sonie przeniesli na normalna sale tzn zejest dobrze!
ja wczesnie zaczelam dorosle zycie i teraz nalezy mi sie zasluzony odpoczynek
ale ktos nie glupi powiedzial
male dzieci nie daja spac a duze zyc
ale nie dajmy sie zwariowac
najwazniejsze jest zdrowie
wszystko inne to pikus

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 09 sty 2009, 10:39

Ulka , ciesze sie za te dobre nowiny :-D
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 09 sty 2009, 11:02

Ullrike kamień z serca :-D 8-) Super,że jest z dnia na dzień co raz lepiej!
Wczoraj moja córa wiaczorem sie wykąpała ico zastałam w wannie? KLAKI I BRÓD.
Oczywiście posprząta to jak wróci ze szkoły ale nie będę na nią wrzeszczała :-) Nie warto sie czepiac o takie głupoty,bo dopiero jak człowieka spotyka taka tragedia,to wszystko inne staje sie nie ważne.
Parę lat temu mój syn miał wypadek samochodowy i złamał kręgosłup
Gdy wpadłam do szpitala lekarz do mnie tak powiadział;
-syn ma złamany kręgosłup i zaczął rozmawiac o pierdołach przez telefon,a ja odchodziłam od zmysłów!!!
Gdy przysłuchałam sie rozmowie telefonicznej lekarza i usłyszałam,że rozmawia o jakiejś imprezie i r ie zamierza mi nic wiecej powiedziec,doskocyłam do niego i prawie go rozłączyłam!!! Kazałam mu natychmiast powiedziec jaki jest stan mojego dziecka!!!
Popatrzył wialce zdziwiony i oburzony i powiedział łaskawie,że wprawdzie kręgosłup jest złamany ale nerw nie jest uszkodzony.
Boże jaka ulge poczułam!
Gdy syn leżał w szpitalu odrazu żałowałam,ze darłam sie na niego nieraz o takie pierdoły bez znaczenia.
No ale cóz takie jest życie i czasem ciężko jest prześć do porządku dziennego.
Ula trzymaj sie 8-) i informuj nas a bieżąco.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 09 sty 2009, 11:14

ullrike, kochana, cieszymy się razem z Tobą 8-)
Będzie dobrze
Rózne rzeczy wygadujemy w nerwach. każda takie rzeczy mówiła i one wiedza, że to tylko w nerwach.
Jak ją wzieli z OIO-mu to na pewno jest OK

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 09 sty 2009, 12:13

Ulla,Twoja radość jest moją radościa.To prawda "kamień z serca".Teraz to juz będzie tylko lepiej.Najgorsze juz za Wami.Jak to mówia "co nas nie zabije ,to nas wzmocni". W dalszym ciagu Jesteście j w naszych sercach i myslach,które maja Was wspierac i dawać siłę. PDT_Love_13 PDT_Love_13 PDT_Love_13

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 09 sty 2009, 13:33

Tak to prawda z dorastajacymi lub dorosłymi dziecmi prawie zawsze są jakies spiecia i konflikty. Zawsze sie śpieszą, nie maja czasu sprzatac po sobie, nabałaganią , lecą gdzieś i nie maja na nic czasu . Ja to tez przeżyłam na własnej skorze i byłam szcześliwa jak syn sie wyprowadził. Ja miłam syna ale jak widac dotyczy to i dziewcząt. Kiedys ktos powiedział w telewizji,ze dorastajace lub nawet juz dorosłe / no np. 19,20 lat/ dziewczynki moga byc istnymi wcielonymi diabełkami i dac matkom niezle popalić. Potem to wszystko idzie w zapomienie i matka zostaje najlepsza przyjaciołką.

Ula, ciesze sie razem z Tobą i jest mi po prostu zaraz weselej na duszy, bo chodziłam jakaś niespokojna i nie mogłam sobie znależć miejsca. Wiem jaka masz śliczna corke i jak do Ciebie jest podobna.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 09 sty 2009, 14:51

Kwiatuszek*, córki sa chyba gorsze bałaganiary. Może to wynika z tego, że mają więcej kosmetyków i ciuchów - jest co rozrzucać. relatywnie częściej korzystaja z łazienki - okazja do bałaganu. Tak, prawda, sprzatna jak im 10 razy przypomnisz, bo przeciez sa inne nie cierpiące zwłoki sprawy.
Ale za pogadasz z nimi o ciuchach, kosmetykach, zapobieganiu zmarszczek. Doradzą w zakupach. Uzyczą fajnego cienia do oczu. nauczą malować.
Mój sym był (jest, ale za granicą) przeciwieństwem córki. Nieszczególnie rzeczy rozwalał. W szufladkach miał poukładane. Ale sprzątnąc? eeee, nie. Z wiekiem mu się to zreszta nasiliło.
No ale zawsze mówię - coś za coś. Zawsze są jakieś "powarkiwania" w domu na tle porządków. Ale oni sobie to tak średnio do serca biorą

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 09 sty 2009, 14:58

ullrike....

hura,,hura...hura... :-D
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 09 sty 2009, 16:17

ullrike pisze:A dzisiaj juz wiem napewno ze wykuruje sie bez sladow
ciesze sie niezmiernie razem z Toba...
ale jeszcze bede robic to w co wierze ze pomaga ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 09 sty 2009, 16:21

Ula cieszę sie razem z Tobą .

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”