Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 06 sty 2009, 23:59

Anielicanrw pisze:
ewawawa pisze:ze to poprostu taki kaprys?
kaprysem to ty jestes dla niego...slodkim blad kaprysem...a niedlugo z fajnymi cyckami..wtedy chlopy poszaleja...niby na basowke beda patrzec hahah.... ;)
eheh, i tak sie gapia niby na basowke - na nogi jak narazie 8-)
czasem jak nie ma tloku na sali, to tak ze 80% meskiej i samopas widowni stoi po mojej stronie, a 20% po stronie git/voc czyli naszego LIDERA hahaha

annoush pisze: O czym tu rozmawiać? Nie wytłumaczysz mu przecież, że jest dużym dzieckiem, któremu wydaje się, że kocha. Ewcia, on nawet nie wie, co to miłość. Wiesz, ilu jest takich facetów, którzy mówią "kocham" przy każdej okazji? Na pęczki. I tacy są najgorsi. Gdyby był dojrzałym emocjonalnie mężczyzną i naprawdę Cię kochał, to szukałby rozwiązania i zapewne:
a) rozwiódłby się z żoną (z dziećmi rozwodu nie trzeba brać)
b) pozwoliłby Ci odejść i życzył prawdziwego szczęścia
On nie chce dać Ci odejść, woli Cię męczyć, bo tak mu wygodniej, bo po co ma się męczyć sam (egoista). Żony też nie zostawi, bo ją "kocha"... na swój chory sposób... czyli tak naprawdę nikogo nie kocha, chyba że siebie samego.
opcja b juz byla, tzn proba opcji b byla. tylko jakos nie wyszlo.
rozwod wogole nie wchodzi w gre! po co? ja bym go tu do siebie do domu nie wpuscila na stale! lenia i domatora? przeszkadzalby mi jak cholera.

a nasze "kocham" zdefiniowalismy wczesniej jako taka specyficzna odmiane, tak latwiej powiedziec niz "czuje sie zakochany/a, czy tam zauroczona/y, zwariowalam/em na twoim punkcie, takie no wiesz, lajtowe kocham bez oczekiwan i obietnic" - i to ja to tak zdefiniowalam. nie on.

chociaz nie, on mi swoje "kocham" wczesniej rzucil hmm.
annoush pisze:
ewawawa pisze:on polamal wszystkie swoje zasady, ktorych wczesniej sie trzymal.
Skąd możesz mieć pewność, że wcześniej trzymał się zasad? Tak Ci powiedział?... Nawet jeśli znacie się od piaskownicy, to przecież widać, że świetnie się kamufluje.
nie mam pewnosci, ale b. duzo rozmawialismy i sama widzialam jak to sie takze w nim rozwijalo.
najpierw trzymal sie swoich zasad, potem tylko mu sie wydawalo ze sie jakis zasad trzyma, w koncu odpuscil zasady calkowicie - zdawal sobie z tego sprawe i motal sie z tym sam niezle.
annoush pisze:
ewawawa pisze:naprawde go usprawiedliwiam?
Uhm ;)
moze masz racje, ale czemu mialabym to robic? :?
bo przy okazji siebie tez usprawiedliwiam?
szukam pretekstu zeby sie jednak spotkac ale nie miec wyrzutow sumienia?
cholera :?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 07 sty 2009, 00:21

Ewa pewnie, że chcesz się z nim spotkać ;)

Londyjka dawno się nie udzielałaś :-D
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 07 sty 2009, 00:26

Michitka pisze:Ewa pewnie, że chcesz się z nim spotkać ;)
i dlatego usprawiedliwiam łachudre?
bez usprawiedliwiania tez bym mogla, wystarczy jedno slowo.
ze co? ze morale mi nie pozwala inaczej?

nie spotkam sie i tak :evil: dobrze, ze on nie wie, ze ja tak to przezywam, pewnie mysli ze mam gdzies i juz wogole mnie juz nie obchodzi. i dobrze, niech sobie tak mysli.
Michitka pisze: Londyjka dawno się nie udzielałaś :-D
ja mysle ze Londyjka wogole nie powinna sie tym watkiem denerwowac i o zdradzajacych swoje zony w ciazy facetach czytac . . .

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 07 sty 2009, 01:12

ewawawa pisze:
annoush pisze:
ewawawa pisze:naprawde go usprawiedliwiam?
Uhm ;)
moze masz racje, ale czemu mialabym to robic? :?
bo przy okazji siebie tez usprawiedliwiam?
szukam pretekstu zeby sie jednak spotkac ale nie miec wyrzutow sumienia?
Przede wszystkim dlatego, że jesteś nim zauroczona, więc nie chcesz go widzieć jako sukinsyna, który jest nie fair w stosunku do żony - którą "kocha" i do Ciebie - nie pozwalając Ci odejść. Wolisz sobie tłumaczyć, że mu się zamieszało w życiu i biedaczek się zaplątał. Siebie pośrednio też próbujesz usprawiedliwiać przed sobą, wmawiając sobie, że to nie sukinsyn, bo sukinsyn nie miałby prawa namieszać Ci w głowie. Ja stoję z boku i twierdzę, że to - delikatnie rzecz ujmując - duży dzieciak, który jednak do bycia w związku jeszcze nie dorósł.
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 07 sty 2009, 02:24

lepiej mi jak Was czytam, i lepiej mi jak sie moge wygadac i pomarudzic PDT_Love_07

Annoush i Aniele - Wy mi tak mowicie, jak ja bym mowila w normalnym stanie i bardzo mnie to stawia na nogi PDT_Love_07 PDT_Love_07 PDT_Love_07

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 07 sty 2009, 03:00

Gdybyśmy mieszkały bliżej, to mogłybyśmy zupełnie wybić Ci go z głowy ...tymi gwoździami :p i wypić za odrodzenie Ewy.
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 07 sty 2009, 03:28

auc, tymi gwozdziami to niebezpieczne :-D
ale za to mam w domu passoa, czarnego absoluta i dobre czerwone wino 8-)

no wlasnie, najblizsze mi dwie kobietki tez siedza zagramanica :(
ale jedna wraca za 2 miesiace, to mi bedzie wybijac :-) a moze juz nie bedzie czego, oby!

mam nadzieje, ze jutro juz bede zdrowa to pojde do ludzi, bo zwariowac mozna z tymi myslami wszystkimi jak sie siedzi w domu i tylko czasem jakis gosc. dzis byl jeden z zakupami i jeden na herbatce i soul music na podst pratchetta ogladac - 2 odcinki z 7.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 07 sty 2009, 07:40

kurcze, polozylam sie spac o 6, obudzilam o 7 i spac nie moge :?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 07 sty 2009, 11:46

Chyba faktycznie przesadzam.... po co mi to...przecież i tak nie pojadę do niego --głupi to pomysł, ska w ogóle przyszedł mi do głowy :roll: głupek ze mnie

pewnie fajne w tym jest to, że żyję tylko jakimiś tam wspomnieniami i tyle...

<ogólnie to ostatnio same propozycje się znajdują, a ja nie chce --nie chce --więc nie chodzi oto, że musi to być byle jaki facet -jak pewnie niektórzy to myślą :roll: >

właśnie szykuje się do lekarza --od paru tygodni klatka piersiowa mnie napiernicza :roll:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 07 sty 2009, 18:06

pewnie dlatego, że mam gorączke i jeszcze kumpela mi podsunęła wg niej genialny pomysł to to piszę --może ty masz chcicę i dlatego lecisz na każdego (tzn. tamtego faceta) idź z innym a się przekonasz :o :o

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”