Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 05 sty 2009, 13:57

to wygimnastykowałyście przeguby rąk :badgrin: Zawsze trzeba szukać pozytywów .....

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 05 sty 2009, 14:59

ullrike, wiesz, jakbyś tak pół pudełka ptasiego mleczka zjadła, to tez byś w euforii była :badgrin:
No, tak się wymądrzam, ale dopiero pierwsze jabłko dziś zjadłam. Kupiłam na wyprzedażach dwa fajne bezrekawniki, i z profilu wyglądam jak w ciązy :badgrin:

tez mi się nic nie chce. Literalnie nic. Ale angielski się dziś zaczyna. Koniec laby. W pracy wreszcie są wszscy i dotychczas był zawrót głowy.

A Babina mam nadzieje zaczyna juz experymenty na okoliczność ograniczenia dużej uciążliwości niemowlaków. Skrzetnie to wszystko wyzbieraj, bo my tu pójdziemy twoim tropem :-)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 05 sty 2009, 15:25

muflon2121 pisze:ullrike, wiesz, jakbyś tak pół pudełka ptasiego mleczka zjadła, to tez byś w euforii była
Muflon ty najwyrazniej nie doceniasz moich mozliwosci.Ja na swieta kupilam sobie trzy pudelaeczka ptasiego z wedla.I codziennie jedno przy jednym posiedzeniu oproznialam.
Zajrzyj na moj watek "nie moge schudnac" Jaki ruch w interesie:)Jakie zapotrzebowanie na odgrubianie w narodzie.
Skoro nosisz juz ciazowe tuniki to dolaczaj do nas :badgrin:

A propos czy widzialas moje zdjecie w ciazy z lata??Wstawilam je tu w moje fotki.
Nie mow ze jestes w bardziej zaawansowanym stanie niz ja..hehe
muflon2121 pisze:A Babina mam nadzieje zaczyna juz experymenty na okoliczność ograniczenia dużej uciążliwości niemowlaków. Skrzetnie to wszystko wyzbieraj, bo my tu pójdziemy twoim tropem
yesss ...ale za 10 lat ,nie szybciej hihihi

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 05 sty 2009, 15:48

ullrike pisze: yesss ...ale za 10 lat ,nie szybciej hihihi
hehe. ja tam nie mam złudzeń, że nasz wpływ na to za ile to będzie to jest żaden.

Na watek zaglądam czasem. No ale te 3 pudła to były bez dietowania. A na diecie pół pudełka Ci wystarczy :-)
To zdjęcie z ciąży po czeresniach też widziałam. Faktem jest, że takiej ciązy jeszcze nie mam. Ale czasem mnie kusi i zamiast luźnych ciuchów, to kupuję te opiete. I potem trza się w nie "wpasować". Szczególnie po światecznym obżarstwie :-)

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 06 sty 2009, 20:37

Witam wszystkie mile i piekne kolezanki.

Mam juz swojego przyjeciela /laptopa/ w domciu, upomnial się skubany o lifting i cóz musialam mu go zrobić a raczej informatyk. Cos mu sie zrobiło ze niby mialam internet a jak chcialam wejsc na forum i lub inne stronki to pokazywał komunikat " Internet nie moze odnalezć sieci Web" gg i skeyp działały i dzieki temu mialam kontakt z Ulą i wiecie juz ,że Alicja sie pospieszyła i w sylwestra postawiła nas na rowne nogi. Niestety nie chciala czekać do nadejscia nowego roku. Urodzila sie trzy tygodnie szybciej.

Narazie widzialam ja trzy razy raz mialam na rekach do zdjecia, cha, cha.
Nie jestem potrzebna poki co bo synowa czuje sie bardzo dobrze i sama wszystko robi. Zreszta ja balabym sie takie maleństwo przewijać i nianyc, narazie nie ma o tym żadnej mowy.
Jest taka slodka jak zresztą wszystkie noworodki ale ja nie z tych coby juz tylko wnuczka zyly.

DZiekuje Wam,zescie kibicowaly mi jak zostawalam babcią, bocianek Sabriny sliczny i wszystko jest ok. Teraz juz bede z wami na biezaco.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 06 sty 2009, 22:07

Sabrina pisze:nie zamierzam przeprowadzać żadnych diet
bo nie musisz , masz figure do pozazdroszczenia , widzialam , a nogi ...to juz nie wspomne 8-)
Ja chyba wybiore ta sama sciezke co Ulka ,i silownia na mnie czeka calkiem bliziutko tylko ...nie podobalo mi sie wnetrze, cale nabite po ostatni centymetr maszynami, tak ze chyba sie wszyscy ocieraja o siebie ...a dietka to musi byc !

Niech zyje mloda BABCIA! czekamy na fotki !
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 07 sty 2009, 07:54

Kwiatuszek*, wreszcie oh(re1
Jak synowa sobie radzi to OK. Drugie dziecko jest na tyle duże, że nie trzeba wokół obydwu na raz latać.
Sygnaturka coś ci "znikła". Uszy aktualne w nowym roku czy tylko taki żart to był?

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 07 sty 2009, 08:13

Jestem juz jestem, sygnaturke wykasowalam, wzorem innych.

Synowa dobrze sie czuje, mala też, ja jestem niepotrzebna / jak narazie/ Mala je,śpi i robi kupki, wcale nie placze i nawet nie ma potrzeby jej brac na rece.
Ale dzis jade z kurtuazyjna wizytą bo to tydzień. może zrobie fotke to ja wstawię, cha, cha. No jak narazie to chyba jestem pierwsza babcia wyliftowaną na tym forum, ale przecież wnuczka nie moze takiej starej babci zobaczyć po przyjsciu na swiat, wiec to dla siebie i dla niej.

Mam nadzieje,ze posypia nam sie niebawem kolejne babcie.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 07 sty 2009, 10:17

ja będę babcią "lekko" ciętą :p ...... Przez kilka miesięcy po op. byłam w euforii, potem spowszedniało mi odbicie w lustrze.Góra była fajna, ale już myślałam, że dół mógł lekarz więcej wyciąć, jednak jak teraz porównuję zdjęcia z poprzednich ,a obecnych świąt, to widać kolosalną różnicę!! Jestem znowu b.zadowolona!!Już pozbyłam się świątecznej ociężałości i jest super. Moja córcia czuje się dobrze {mówi tylko, że już sapie..}brzucha nie ma {siódmy miesiąc,!}ale podobno dziecko ma wymiary i wagę prawidłową. Wyniki ma wzorcowe i żadnych witamin ani żelaza nie musi brać. Pije jak ja soki warzywne. Z obowiązku zrzędzę jej , żeby jadła więcej i treściwiej ale już sama nie wierzę w to co mówię...

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 07 sty 2009, 10:50

no to dolaczam do swiata babc
nie chwalilam sie a moja wnuczka Nadia ma juz 1 rok i 9 miesiecy

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”