Victoria Beckham

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Marta86
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marta86 » 04 sty 2009, 04:11

annoush, zgadzam sie z Toba w 100% :-) 8-)

Widzialam na youtube duzo filmikow z jej udzialem i uwazam,ze Victorii akurat nie mozna zarzucic braku poczucia humoru...
8.07.2008r.
dr M.Pastucha

Awatar użytkownika
Isabellaviridii
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Isabellaviridii » 04 sty 2009, 09:15

Dobrze, ze obejrzalam sobie te wywiady- powoli zmieniam zdanie o tej kobiecie- ona jest naprawde inteligentna i ma duze poczucie humoru. Niewiem tylko dlaczego na prawie wszystkich zdjeciach w prasie nie smieje sie wcale i ma sie wrazenie, ze to bryla lodu. Do tego jej obsesja na punkcie przesadnego odchudzania tez nie przysparza jej zwolennikow. Ale powoli zaczynam ja lubiec :-D
17 kwietnia 2009 - Dr Kecki - ostrzykiwanie TK
w przyszlosci prostowanie nosa, jeszcze niewiem u kogo

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 04 sty 2009, 21:29

Isabellaviridii pisze:Dobrze, ze obejrzalam sobie te wywiady- powoli zmieniam zdanie o tej kobiecie- ona jest naprawde inteligentna i ma duze poczucie humoru.
Cieszę się, że mogłam pomóc 8-)
Isabellaviridii pisze:Niewiem tylko dlaczego na prawie wszystkich zdjeciach w prasie nie smieje sie wcale i ma sie wrazenie, ze to bryla lodu.
Wspomniała o tym w wywiadzie - jak żadna znana osoba, nie lubi papparazzich, którzy robią jej te zdjęcia, bo na podstawie tego, co pokazują gazety, ludzie widzą ją jako próżną sukę, która jedyne co robi to zakupy ;)
Isabellaviridii pisze:Do tego jej obsesja na punkcie przesadnego odchudzania tez nie przysparza jej zwolennikow. Ale powoli zaczynam ja lubiec :-D
Nie wiem, czy ona przesadnie się odchudza czy po prostu ma taką budowę. Ja też do 20. roku życia wyglądałam normalnie, a później zrobiłam się ultra-szczupła. Jem normalnie, ale zdrowo i nie przesadzam ze słodyczami - pewnie dlatego jestem bardzo szczupła. Jeśli ćwiczę, mam równie szczuplutkie i umięśnione nogi co Vicky. Jak nie ćwiczę, to wyglądam jak zasuszona anorektyczka.
Wielu ludzi zarzuca jej też, że jej kolekcja faworyzuje ultra-szczupłe kobiety. A ja sobie myślę "Nareszcze ktoś pomyślał o szczuplakach" (żeby jeszcze ceny nie były z kosmosu, to kupowałabym ubrania tylko u niej). Mnie osobiście trudno znaleźć coś w "normalnych" sklepach, ostatnio chciałam kupić płaszczyk, ale nawet rozmiar Petite XS był za duży. Z jeansami to już prawdziwa tragedia, a jeansy z jej kolekcji leżały na mnie idealnie :-)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
anja177
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: anja177 » 05 sty 2009, 18:23

:)

Awatar użytkownika
mendes_lol
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: mendes_lol » 05 sty 2009, 20:00

calkiem fajnie wygladala, nawet, nawet
mam zajefajne bimbalki . . . usmiech nie schodzi mi z twarzy
made in Kasprzyk 3 czerwca 2008 - McGhan ST120 - 410cc HP, okragle, pod miesien - 75E:)
20.06.2008 - zareczylam sie!!!

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 05 sty 2009, 20:37

annoush pisze:Nie wiem, czy ona przesadnie się odchudza czy po prostu ma taką budowę
watpie ze to cud natury, ze ona nie tyje :] Poprostu odzywia sie jakimis chwastami - i to są jej slowa. Tez postanowilam obejrzec pare wywiadow, zeby nie było, że ja tylko atakuje....Zgodze sie z tym, ze ma pcozucie humoru wbrew temu co sobą przedstawia :) A to bylo mile zaskoczenie. Jednakże ta kiecka jest beznadziejna:P
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
anja177
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: anja177 » 05 sty 2009, 22:08

Wlasciwie to pierwsze zdjecia, na ktorych mi sie podoba po zmianie fryzury. Nie przemawialy do mnie te jej krociutkie wlosy, ale tutaj trzeba przyznac, prezentuja sie calkiem fajnie.
A kiecka? Kwestia gustu - mi podoba sie nawet bardzo :)
:)

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 06 sty 2009, 01:14

karolka69 pisze:
annoush pisze:Nie wiem, czy ona przesadnie się odchudza czy po prostu ma taką budowę
watpie ze to cud natury, ze ona nie tyje :] Poprostu odzywia sie jakimis chwastami - i to są jej slowa.
Nie słyszałam, żeby mówiła, że odżywia się chwastami. Ale chętnie obejrzę ten wywiad, podaj tylko linka, proszę.
Wierz mi, że są osoby, które nie tyją - niektóre jedzą zdrowo, z niewielkimi wyrzeczeniami, ale dzięki temu lepiej się czują (np. ja - w wątku ullrike napisałam o tym), są też osoby jak moja znajoma - jest już po trzydziestce, ma 175 cm, waży 55 kg (nie wygląda na anorektyczkę, ma ładnie umięśnione ciało), je wszystko, łącznie z białym pieczywem, smażonym mięsem itp. niezdrowymi rzeczami, nie lubi tylko... słodyczy, nie musi ich sobie odmawiać, bo po prostu ich nie lubi. Ale może właśnie dzięki temu ma idealną figurę?
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
Tetra
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Tetra » 06 sty 2009, 09:48

Aż miło popatrzeć na nią jak się śmieje :-)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 08 sty 2009, 14:22

ona zawsze jest elegancka trzeba jej to pryznac ale ikoną mody raczej nie jest nie oszukujmy się nawet jej linia ciuszków dała plamę niestety nikt nie chciał ich kupowac
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”