MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 24 paź 2008, 08:58

jak bylam przez chwile z mlodszym o 5 lat od siebie facetem, to jego matka do mnie mowila "czesc" a do niego przy mnie "sluchaj dziecko" - piekny sposob, zeby mi pokazac, ze on jest mlodszy od nas obu. :roll:
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 26 paź 2008, 11:17

cyryl-bea pisze: ty dziewczyno korzytaj ludzie ci zazdroszcza jak maja obok starego pirnika mlodszy facet to najlepsz eliksir mlodosci :)
nie było mnie tu trochę i musze złozyć sprostowanie.
przede wszystkim bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa i wsparcie, dzęki wam nie czuję się jaj podstarzała raszpla, która próbuje sobie coś udowodnić ;)

niestety z młodzieńcem nie wyszło, rozpadło się samo i bezboleśnie, w październiku wrócił na studia i do obojga nas chyba dotarło, że nie jest to "nasz" czas. ale jesteśmy cały czas w kontakcie i utrzymujemy koleżeńskie stosunki. niczego napewno nie żałuję i młodszego kochanka polecam każdej kobiecie :-)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 26 paź 2008, 17:37

groszek pisze:nie było mnie tu trochę i musze złozyć sprostowanie.
Fajnie ,że znowu sie pokazałaś..... :-D ..wszystko przeczytałem dokładnie...Poweera,to Ty masz teraz dobrego.... :badgrin: ...trzymaj tak dalej....
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 26 paź 2008, 18:32

janko2, oj taaak!! :-D

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 27 paź 2008, 02:35

groszek pisze: niestety z młodzieńcem nie wyszło, rozpadło się samo i bezboleśnie, w październiku wrócił na studia i do obojga nas chyba dotarło, że nie jest to "nasz" czas. ale jesteśmy cały czas w kontakcie i utrzymujemy koleżeńskie stosunki. niczego napewno nie żałuję i młodszego kochanka polecam każdej kobiecie :-)
kochanka ja tez, a partnera do calej reszty?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 28 paź 2008, 17:03

ewawawa, na razie musze się nieco wyciszyć po tych wariacjach, nie myślę teraz o mężczyznach, troszke muszę ochłonąć a czas sam pokaże co jeszcze się wydarzy ;)

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 15 gru 2008, 17:37

dziewczyny, a co myslicie o roznicy wieku 7 lat(facet mlodszy :oops: )

co taki facet sobie mysli, jakby mial miec kobiete 7 lat starsza?
czy to jest duza roznica czy taka srednia?czy istnieje szansa na powazny zwiazek?

a moze znacie problem z autopsji?
podzielcie sie prosze waszymi doswiadczeniami :-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 15 gru 2008, 21:24

natalya, moja ciotka ma męża młodszego od siebie o 7 lat.
Nie mówię do niego wujku, bo koleś jest starszy ode mnie zaledwie o kilka lat.
Ale czy to dobry związek? Trudno powiedzieć. Jak dla mnie nie jest on za bardzo dojrzały emocjonalnie. Zarabia co prawda na rodzinę (mają 2 dzieci), robi wszelkie męskie czynności w domu. Ale ja za nic nie chciałabym mieć takiego męża.
Nie wiem czemu dokładnie. Dla mnie ważne, że są szczęśliwi. Zawsze trzeba próbować.
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

anna27p
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anna27p » 15 gru 2008, 21:41

dziewczynja cqałkiem niedawno poznałam, bardzo ciekawego meżczyznę, niestety o 5 lat młodszego ja mam 30 on 25. Spotkalismy sie w innym miescie niz moje zupelnie przypadkiem, on wzsiął mój nr..pisał i dzwonił niemal codziennie było bardzo romantycznie i po kilku tygodniach moglismy sie spotkać mając do dyspozycji jeden wieczór i jedną noc. On wydawał mi się taki dojrzały jak na swój wiek i dla mnie naturalne było, że nasze rozmowy zmierzają również w erotycznym kierunku...Gdy się spotkaliśmy nie mogliśmy oczu od siebie oderwać i ... pojechalismy w miejsce, w ktorym mozna bylo spedzic noc i wtedy zrozumialam ze mam doczynienia z chlopcem, niepewnym i niedoswiadczonym i chc kochalismy sie czulam, ze cos jest nie tak... potem powiedzial ze nie jest gotowy na zwiazek i ze nigdy taka historia mu sie nie zdarzyla, byl zmieszany i potem sie do mnie nie odezwał.. mialam wrazenie, ze on poczul ze nie sprawdzil sie jako mezczyzna do konca i byl tym zawstydzony, naprawde szkoda bo chcialam go blizej poznac.... zastanawialam sie nawet czy sama sie nie odezwe, bo do konca wieczoru rozmawialismy i swietnie sie rozumielismy.....

jednak mlodsi sa niedojrzali, dla dorosłej kobiety seks przy drugim spotkaniu to przeciez zadne halo....

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 15 gru 2008, 22:00

foxxia pisze:Dla mnie ważne, że są szczęśliwi. Zawsze trzeba próbować.
dokladnie :-) wlasnie to sie liczy 8-)
mysle, ze kwestia wieku nie jest tu kluczowa sprawa...chodzi bardziej o wzajemne dopasowanie :-)
czesto jest tak, ze kobieta wyglada mlodo i nie widac zadnej roznicy, dopiero potem jak wiek wyjdzie na jaw, to wszyscy sa zdziwieni 8-) i wlasnie w tym momencie zaczyna to przeszkadzac co niektorym :roll: a wczesniej wszystko bylo w porzadku :roll: to dowod na to, ze tak naprawde to nie ma poblemow, tylko ludzie je sobie stwarzaja, zeby utrudniac sobie zycie.... :badgrin:
anna27p pisze:jednak mlodsi sa niedojrzali, dla dorosłej kobiety seks przy drugim spotkaniu to przeciez zadne halo....
to zalezy od mezczyzny ;)
niektorzy sa bardziej dojrzali, inni mniej ;)
znam facetow, ktorzy sa duzo mlodsi ode mnie, a bradziej dojrzali(az czasem zdziwiona jestem :o )
znam tez 40 latkow, ktorzy zachowuja sie jak dzieci ;) wiec nie ma na to reguly....
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”