zostalam wykorzystana-pigulka gwaltu ;(((

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 03 gru 2008, 14:56

dzisiaj o 16:15 na polsacie jest interwencja z moja sprawa,
wczoraj policja przesluchiwala moja elke-dostala ona status osoby pokrzywdzonej,
i sa ponoc zeznania barmanki , ktora zeznala ze my na wstepie zamowilysmy 2 portery z wkladka(50 ml wodki) a wcale tak nie bylo bo ja pilam wode!!! z cytyna i lodem, jeszcze pamietam jak mi ja nalewala, z butelki zywca-pan policjan powiedzial ze jednak zeznania barmanki sa wiarygodne, bo ona dobrze zeznaje... :|
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
oloosiam
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: oloosiam » 03 gru 2008, 15:44

hej Nikolettkaa, czytam ten wątek od początku, ale dopiero teraz zdecydowałam się odezwać... nie będę Cię pocieszać, że wszytsko będzie OK itd.
przeszłam przez sytuację zgoła inną, ale podobną w skutkach, tzn. w samopoczuciu. Jako dziecko zostałam skrzywdzona przez starszego mężczyznę... jak byliśmy za granicą, był przyjacielem rodziny, nikt niczego nie podejrzewał a ja nie wiedziałam, że to co ze mną robi jest złe...
po powrocie do Polski w wieku 11 lat, kiedy zobaczyłam artykuły gazet i reportaże o wykorzystywaniu seksualnym itd. zdałam sobie sprawę co tak naprawdę się stało... mimo to obwiniałam siebie, czułam się obrzydliwie ze sobą, nie cierpiałam siebie... miałam kilka prób samobójczych... najgorzej było powiedzieć mamie, bo ona mu ufała oprócz niej nikt z rodziny nie wie...
wiem, że wydaje Ci się to bardzo inna sytuacja, ale piszę o tym, bo najprawdopodobniej czujesz się podobnie jak ja wtedy...
nigdy o tym nie zapomnisz, możesz jedynie nauczyć się z tym żyć, tak jak ja... czasami wspomnienia powracają, ale w miarę upływu lat uczysz się jak sobie z nimi radzić... więc teraz ciesze się, że moje próby samobójcze były nieudane, bo mam grono osób które mnie kochają i którym na mnie zależy i nie zamieniłabym tego życia na żadne inne...
gratuluję Ci odwagi i uporu, żeby walczyć z tym gnojem, ja niestety nic nie zrobiłam w tej sprawie, bałam się... mam nadzieję, że dasz radę i jestem z Tobą całym sercem... <przytul>
i jeszcze mały cytat z biblii 'tych, których kocham, doświadczam'
mentor okrÂągÂłe 325 i 350 cc hp pod gruczoÂł...
po 3.5 roku siĂŞ doczekaÂłam... sÂą moje od 22/04/09 :) szaleĂąstwo :)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 03 gru 2008, 16:30

ehh cholera spytalam DLACZEGO niby sa wiarygodne jej zeznania a moje nie skoro wiem co pilam...:(

ehh Nika oby cos sie ruszylo na twoja korzysc

Awatar użytkownika
elle89
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: elle89 » 03 gru 2008, 19:48

nikolettkaa, mam nadzieję, że po tym reportażu policji się wreszcie porządnie dostanie! :evil:
nikolettkaa pisze:pan policjan powiedzial ze jednak zeznania barmanki sa wiarygodne, bo ona dobrze zeznaje... :|
dobrze zeznaje, bo na ich korzyść. Skończyliby wreszcie z tym krętactwem! Nie do zniesienia jest to jak oni potrafią odwrócić kota ogonem, aby tylko mieć spokój. Bo to nie jest jedyny przypadek...

Nikolka jestem pełna podziwu, że się odważyłaś i przedstawiłaś swoją historię :!: Ja też mam nadzieję, że coś w końcu ruszy na twoją korzyść.
"Pragnienie bycia kimÂś innym to marnowanie osoby ktĂłrÂą siĂŞ jest." Kurt Cobain

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 03 gru 2008, 20:09

nikolettkaa pisze:jednak zeznania barmanki sa wiarygodne, bo ona dobrze zeznaje... :|
teraz to beda chyba zloswiwie tak robic bo wyszly na jaw ich uchybienia...
widzialam interwencje i mam nadzieje ze ulozy sie wszytko na twoja korzysc..
badz dzielna nikoletka..
trzymaj sie cieplutko ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
magdaj
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: magdaj » 03 gru 2008, 20:54

Kochana nawet nie wiesz jak ogromnie Ci współczuję.. nikolettkaa, trzymam za Ciebie kciuki, wierzę, że wszystko będzie dobrze! Oglądałam reportarz i jestem pod dużym wrażeniem, odważna z Ciebie dziewczyna :!:

Powodzenia 8-)
18.09.08 mentor plus profil 250cc i 225cc
14.06.10 mentor 275hp i 225hp
15.11.10 korekcja otoczek

dr Checinski

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 03 gru 2008, 20:57

dzwonilam do ogolnopolskiego telefonu zaufania ds.Aids pan powiedzial ,ze skoro wyszedl minus , po 22 dniach jest to test IV generacji ( w ktorym okienko serologiczne zaczyna sie od dnia 0,ale wykrywa zakazenie juz po 14 dniach , tak podaje producent), test ponoc zostal zrobiony w dobrym momencie -poniewaz jest to test -a wlascwie jedyny marker dla wirusa Hiv ktory wykrywa p24, a p24 zaczyna zanikac gdy pojawiaja sie limfocyty T, ktore lacza sie z p24, wiec jest to test wiarygodny, pan powiedzial ze moge spac spokojnie -poniewaz , te 6 tygodni czy 3 miesiace to przestarzale procedury, ktorych wymaga sie od 20 lat... i tak powtorze test za 3 tygodnie dla 100% pewnosci ja z natury nie dowiarek jestem

w piatek inne na koleine przesluchanie

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 05 gru 2008, 10:10

po jutrze mija miesiac od zajscia,dzisiaj mam przesluchanie, powoli wracam do siebie,dostalam jakas marna (ale jest)prace, skupilam sie troche na nauce, zauwazylam tez ze juz mam mniejsze problemy z wychodzeniem z domu...chyba jestem na dobrej drodze

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 05 gru 2008, 10:37

Trzymaj się Nikolettkaa.,,,Wspaniale ,że znalazłas jakąś pracę....i jesteś taka dzielna.... :-D
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 05 gru 2008, 22:52

tak dzielna dziewczyna ;) tak trzymaj :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”