Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
bielizne mamy z zeszlego roku. niestety mij kombinezonik jest do luftu, bo probowalam deski i troche sie i jrgo poturbowalam.
dzieci wyrosly ze swoich, a maz ma jakis tam i nie narzeka wiec na nim sie nie przejmuje.
juz tylko niecale 3 tygodnie do bialego szalenstwa.
bede postepowac w/g zalecen p. doktor, dziekuje i pozdrowka rowniez.
czarnulka21, nauka jazdy na snowboardzie jest prostsza od nauki jazdy na nartach
nogi się nie rozjeżdżają każda w inną stronę
na którymś wyjeździe był z nami kolega, który nigdy ani na nartach ani na desce nie jeździł i już po niecałych 2 dniach nauki bez instruktora śmigał całkiem fajnie. po kilku dniach jechał z nami wszystkie czerwone trasy
Uwielbiam patrzeć na te czary, które wyprawiają ludziska na desce, chociaż zapalonej narciarce to nie przystoi Chciałabym kiedyś spróbować, ale mam podobne obawy co czarnulka21. Chociaż może jeszcze się skuszę w tym roku.. zobaczymy..
Oby tylko moje silikonki wytrzymały :)
18.09.08 mentor plus profil 250cc i 225cc
14.06.10 mentor 275hp i 225hp
15.11.10 korekcja otoczek
"Antonelka" masz racje nogi sa przyczepione do jedej deski wiec o szpagacie nie ma mowy z czego najbardziej cieszy sie moj maz,bo na nartach czuje ze jego "klejnoty" sa w niebezpieczenstwie heheh magdaj sprobuj sprobuj ,zycie ma sie jedno
Tylko, że mi i tak najbardziej odpowiada tzw narciarstwo tarasowe
Czyli dwa zjazdy i dwie godziny na kawce lub winku na pogaduchach,
a wieczorem imprezki.. hmm już nie mogę się doczekać tych.. nart
Polecam wszystkim!
18.09.08 mentor plus profil 250cc i 225cc
14.06.10 mentor 275hp i 225hp
15.11.10 korekcja otoczek