Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 29 lis 2008, 22:13

babina7 pisze:niedługo Święta i ja muszę się przyznać {do czego niewolno w naszej kulturze},że nie lubię
ja kiedys tak mialam kiedy mieszkalam w Polsce . Od czasu jak jestem w Belgii to po prostu brakuje mi tych polskich swiat , tego calego zamieszania wokol , przygotowan, obrzadkow .
Tu jest tak nijak , dzien jak inny , siada sie do stolu , je , o polnocy rozpakowanie prezentow i koniec na tym . Nuda . Nawet choinki stroja dlugo przed swietami , i jak przychodzi pora to sie tego nawet nie odczowa . Ja stroje na ostatni dzien , czemu wszyscy sie dziwia a dzieci domagaja sie choinki juz na mikolaja jak u innych :roll: Dziewczyny , wyjedzcie to zatesknicie za wszystkim tym czego wczesniej nie lubilyscie 8-)
ullrike pisze:Taksowka albo przyklejenie do abstynentow
ja zawsze robie za taksowke bo nie pije , mam tego czesto dosc ! Wole spac w samochodzie tym bardziej ze jest godzina ku temu a nie prowadzic :evil:
Sabrina pisze:Jutro są Andrzejki.
Moj tez jest Andrzej Andre , ale ni mi w glowie cos robic , ma juz za dobrze ze mna , codziennie swieto i prezent -czyli ja :badgrin: ;)
Sabrina pisze:Zawsze najbezpieczniejszym prezentem są przeróżne cuda do kąpieli.
albo maly recznik do rak z wyhaftowanymi inicjalami obdarowanej osoby !
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 lis 2008, 01:33

Sabrina, a do tej opery to bilety się kupuje czy zaproszenia? Ja bym poszła , uwielbiam operetkę! Może starego namówię?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 lis 2008, 10:10

babina7, Bilety sie kupuje ale juz podobno nie ma. To znaczy sa,może ale pojedyncze i trzeba siedzieć osobno. Ja mam jeszcze obok kolezanki ale teściowa siedzi juz dalej. Bilety są po 200 i po 300zł
Babina to Ty mieszkasz w Krakowie?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 lis 2008, 10:50

mieszkam ok 100 km od Krakowa , ale często tu bywam. Właśnie zaraz jadę z mężęm, bo mamy córkę w Krakowie. Mąż często wyjeżdża więc ja wtedy też siedzę w Krakowie. Szczególnie zimą jak nie mam roboty w ogródku.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 01 gru 2008, 12:09

babina7, ponawiam propozycję :-)
Jak będziesz w naszym mieście i zdołasz się wyrwać od córki, to daj znać. Możemy sobie w realu nie tylko w wirtualu pogadac.

Świat nie-na-wi-dzę. Z roku na rok coraz bardziej. Doprowadzona kiedys do ostateczności wezmę i znikne przed świetami,. Ze swoja karta płatnicza i kredytowa ma się rozumieć.\
Świeta sa ciagle u mnie. I ja mam dość nawet nie tych przygotowań (bo sprzatanie to coraz bardziej redukuję), tylko tego, że zamiast się w tej przerwie od pracy wybyczyc, uwalić z ksiązka zaległa albo pojechać w góry, to musze siedzieć tak nudno i dretwo i jeść.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 gru 2008, 13:00

Chętnie.Dzisiaj wieczorem przyjeżdżam ko Krakowa i będę chyba do piątku. Córka mieszka w centrum , koło Galerii Kazimierz.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 01 gru 2008, 13:36

muflon2121 pisze:Świat nie-na-wi-dzę. Z roku na rok coraz bardziej. Doprowadzona kiedys do ostateczności wezmę i znikne przed świetami

Podpisuje sie pod tym co napisałaś. Ostatnie świeta spedzam w domu, serio. Synowa jest na ostatnich nogach, czyli niebawem urodzi / termin na na polowe stycznia/ to w te swieta jeszcze sie poswiecę dla niej. Ale nastepne zapowiem wszystkim i mężowi,ze wyjeżdzamy nie wazne gdzie, byle nie siedzieć w domu. Najpierw tydzień przygotwań , potem siedzenie i żarcie, nuda, nuda. Ale chociaż w drugie świeto wyrwie sie na te tańce do Ciechocinka.

Udanego spotkania krakowianki i koniecznie fotki prosimy.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 gru 2008, 13:49

Zobaczcie teraz ile rzeczy człowiek robi wbrew sobie,bo tak,trzeba,bo tak wypada,bo co powie rodzina,sąsiedzi.... :roll:
Ja z roku a rok robie sie co raz bardziej samolubna i egoistyczna. Dla czego mam żyć zaszufladkowana i robic to co nakazuje tradycja,co nakazuje społecznośc,co nakazuje kościół czy inna instytucja. Mam to w nosie i nie zależy mi co kto powie i jak mnie osądzi! A co mi po tym czy ktoś powie o mie dobrze,czy żle? Będe przez to zdrowsza? Bede bogadsza? Bede ładniejsza? Nie,nie będe,wiec co mnie obchdzi opinia innych :roll:
Od opini innych uwarunkowane jest nasze samopoczucie. Jak ktos powie o as dobrze,to sie cieszymy jak głupki. Jak ktoś powie zle to sie wnerwiamy i ciagle nasze samopoczucie uwarunkowane jest czynnikami zewnętrznymi,a tak nie może być,bo jesteśmy w tedy niewolnikami czyiś humorów.
Więc ja generalnie mam od trzech lat mam wszystko w poważaniu. Żyje tak zeby nikogo nie krzywdzić i nie pozwalam soba manipulować. Wiec dziewczyny tupnijcie nogami i powiedzcie swoim wygodnym dzieciom,rodzinie,że tez chcecie mieć święta i chcecie spędzić je tak jak WY CHCECIE ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 01 gru 2008, 15:07

babina7, to wstepnie ustalmy czwartek. Możemy bliżej Rynku lub na kazimierzu. Ja preferuję kazimierz, ale sie dostosuje. Prace kończe o 15,30. Koło 16,00 moge byc czy tu czy tu.
Sabrina jakby dała rade to może do nas dołaczy ? :-D

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 gru 2008, 16:36

Dobra! Dostosuję się, bo jestem wolna! Na Kazimierz mam blisko , wybierz miejsce ,dzieci mi wytłumaczą lub nawet odprowadzą . Szczegóły pisz na priwa. Tylko się za bardzo nie odpicuj, Żebym nie wyglądała jak Twoja córka :badgrin: , bo ja jeszcze niepodciągana :cry:

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”