czy macie jakieś swoje dziwactwa i przyzwyczajenia?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
moonikas
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: moonikas » 19 lis 2008, 19:17

ladykate pisze:zazwyczaj rano (mimo ze bardzo si spiesze) jak juz ubiore buty, kurtke i wychodze to musze sie wracas na kibel i zrobic kopke chodzenie wczesniej w tym celu nic nie daje, chce mi sie dopiero jak muz jestem ubrana i wychodze
:badgrin: :badgrin: :badgrin:
cieszę się, że ja tak nie mam :-)
dr M. Pastucha - 25.08.2008 r.
Mc Ghan 410 MX 370 g

Awatar użytkownika
sonder
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sonder » 19 lis 2008, 21:19

a ja uwielbiam kanapke z serem zoltym i drzemem !!! i niepotrafie ugrysc truskawki..he he oraz bez makijazu nie potrafie wyjsc z domu
400 i 425
Dr.Pawel Niemkiewicz
08.07.2008

Awatar użytkownika
elle89
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: elle89 » 19 lis 2008, 21:33

- panicznie boję się pszczół - macham rękami i uciekam przed nimi, aż sobie poleci. Ugryzła mnie pinda raz w życiu jak miałam parę lat i od tej pory nienawidzę tego latającego robactwa!!! Spuchło mi pół ręki...a bolałooo... Trochę to głupie i dziecinne, ale cóż.. Innych zwierząt się nie boję, kocham bardzo duże zwierzęta 8-) Konie
PDT_Love_05
"Pragnienie bycia kimÂś innym to marnowanie osoby ktĂłrÂą siĂŞ jest." Kurt Cobain

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 20 lis 2008, 09:58

magdaj pisze:- masowo kupuję buty, mam około 30 par.
a to i ja tek mam, ostatnio naliczyłam przy remanencie szafy 48 par :oops: i torebki.....zazwyczaj jak kupuje buty to i torebke do butów.....wiec jest ich niewiele mniej :oops:
Nie odk³adaj zycia na póŸniej!!!!
dr BrzuchaĂąski - juÂż po! applaus
http://ticker.7910.org/an1cCAcNw360010M ... anV6IA.gif

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 20 lis 2008, 10:10

A ja od roku mam swoje dziwactwo,czyli: robie rano kawke siadama do kompa i sprawdzam co na forum haha :badgrin: ;)
Innych dziwactw nie mam,ale kiedys miałam. Jak wieszałam pranie to zawsze brałam dwa spinacze tego samego koloru. Potem mi sie połamały,pogubiły i mam problem z głowy,biore jak leci ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 20 lis 2008, 13:52

buty i torebki kupowane przynajmniej raz w miesiącu to u mnie taki standardzik, Misio się czasem wkurza :badgrin:

jak ubieram buty to zawsze najpierw muszę ubrać na lewą nogę, jakoś nie umiem najpierw ubrać prawego buta :?

nie wyjdę z domu bez pomadki ochronnej na ustach i z nią w kieszeni, jak nie mam to co chwilę oblizuję usta i mi wysychają :(

chyba jestem uzależniona od allegro :roll:

panicznie boje się pająków, potrafię stać nad takim z podniesioną nogą w celu zniszczenia jakieś 10min bo się boję go zabić :cry:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 20 lis 2008, 15:56

k_asiaczek pisze:panicznie boje się pająków, potrafię stać nad takim z podniesioną nogą w celu zniszczenia jakieś 10min bo się boję go zabić
mój brat tak sie boi pająków ze jak zobaczy pajaka w mieszkaniu (mieszka sam) to jedzie spac do hotelu :badgrin: powaznie nie wróci dopóki ktos go nie zabije i nie pokaze mu ze jest zabity

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 20 lis 2008, 17:07

ladykate pisze: mój brat tak sie boi pająków ze jak zobaczy pajaka w mieszkaniu (mieszka sam) to jedzie spac do hotelu :badgrin: powaznie nie wróci dopóki ktos go nie zabije i nie pokaze mu ze jest zabity
ja też nie zasnę jak widzę takie robactwo w domu, wtedy zawsze Misia wołam żeby go zgładził ;)
kiedyś koło 1 w nocy chyba siedziałam jeszcze na necie, Misio spał a tu nagle na ścianie za monitorem lezie takie wielkie czarne pajączysko :cry: od razu obudziłam Misia który niechętnie się nim zajął i zamiast go zmiażdżyć na ścianie to go pogłaskał pantoflem tak że spadł na ziemię więc ja od razu sruu do łazienki i z podkurczonymi nogami na kibelku siedziałam chyba godzinę aż w końcu Misiek mi kazał wracać ale ubrałam się w dres i bluzę z kapturem na głowę tak żeby mi przypadkiem do uszu nie wszedł bo tego się panicznie boję jak już wspominałam wcześniej :?

ah i jeszcze nie mogę znieść jazdy w autobusie z babami które nie myślą o niczym innym tylko jakby tu zająć miejsce :evil:

tak mały off top ale to określa najlepiej jakie są te baby ;)

Klasyfikacja babć w autobusach (i innych środkach komunikacji publicznej):
* Babcie łowcy krzeseł - gdy autobus się zatrzyma i otworzy drzwi, ty nawet nie zdążysz sobie tego uświadomić, a ona już siedzi.
* Babcie akrobatki - widząc wolne krzesło po drugiej stronie autobusu w cudowny sposób odzyskują mobilność, wrzucają laskę pod pachę i biegną do krzesła, co sił w nogach.
* Borostwory - ogromne babcie w futrzanych płaszczach zajmujące z reguły 1,5 - 2 miejsc siedzących.
* Babcie wilki - atakują wataha, ich szczekanie rozlega się na cały autobus i wygryzają każdego z ich siedzeń.
* Babcie lokomotywy - jak siedzisz w autobusie, staja nad Tobą i zaczynają sapać. Niektóre sapią tak intensywnie, ze czujesz, co jadła kilka godzin temu...
* Babcie ankieterki - na kilka przystanków przed ich docelowym przepytują ludzi, kto kiedy wysiada i starają się odpowiednio ustawić wszystkich przejściu.
* Babcia "Last Minute": nie wstanie przed swoim przystankiem, ale siedzi twardo do samego końca i podrywa dupsko i przebija się do wyjścia jak kula armatnia dopiero wtedy, gdy ludzie zaczynają (na jej przystanku) wsiadać do transportera.
* Babcia "Predator": najbardziej obrzydliwy, wredny typ. Pokonuje nieraz spore dystanse do przystanku, ale już w busie czy tramwaju nie jest w stanie przejść tych 6 metrów do wolnego miejsca, tylko staje nad kimś młodszym i terroryzuje go. :)
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
senna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: senna » 28 lis 2008, 16:41

Oprocz tego ze chetnie jem teraz flaczki....ktorych sama nie gotuje tylko mamusia
(kiedys ich nie tknelam)
to musze powiedziec ze jest u mnie tak samo jak u ladykate,

i tak wogole mam straszna sympatje do niej....mimo ze dziolchy na oczy nie widzialam.
Kto nie ma odwagi do marzen, nie bedzie mial sily do walki.

Posiadaczka wspanialych nowych CYCIOW--> dr. Brzuchanski

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 28 lis 2008, 19:23

senna, miło :-) a powiem ze ja też jakos Cie polubiłam od początku i musisz byc naprawde spoko bo rzadko jest ze ja kogos nieznanego darze sympatją (a zazwyczaj sie nie myle co do ludzi ;) )

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”