Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 24 lis 2008, 23:23

ojej,wspolczuje ci...na pocieszenie dam ci to :)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /baby3.gif
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 25 lis 2008, 00:20

sam strasznie mi cie szkoda, ale tak nie bedzie zawsze, juz nie dlugo wszystko zle sie skonczy, a jak poczujesz ruchy malenstwa, wszystko inne przestanie byc wazne.
wiec nos do gory. :-D

ja wlasnie wyrzucilam moja malutka z tatusiem na emergency, bo momimo antybiotyku od 5 dni ma dzis wysoka temperature.
boje sie o te moje dzieciaczki takie sa chorowite od zeszlego roku.
wczesniej nie mialam z nimi problemow, a teraz bieganie do lekarzy, ktorzy wogole nie sluchaja co masz do powiedzenia, co cie martwi, co jest z ta zasrana sluzba zdrowia. :?:
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 25 lis 2008, 13:23

ale dzisiaj mialam strasznie krwawy sen: ze wciaz uciekalam albo chowalam sie w jakims wielkim domu przed jakims zlem,ktory ni stad ni zowad czail sie gdzies i atakowal. Bylam w jakiejs grupie i wszyscy uciekalismy,bylo krwawo i czulam potworny strach...
wczoraj znowu wieczorem ogladalam filmiki o porodzie...czy to moze miec wplyw? A moze jeden szczegolnie,ktory zaczal sie pieknie a byl o aborcji(czego nie wiedzialam)i byly takie starszne obrazy pocwiartowanych dzieci(az nie chce opisywac) zaczelam strasznie ryczec i maz mi to szybko wylaczyl i zakazal ogladania!

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 6_2_58.gif
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 25 lis 2008, 13:58

londyjka to co ogladalas napewno moze miec wplyw, aczkolwiek slyszalam od wielu brzuchatek ze sny w ciazy ma sie conajmniej dziwne.
ja ci moge ze swojej strony powiedziec ze moje sny dziwaczne mnie dlugo przesladowaly, moj maz sie do tego tak przyzwyczail ze codziennie sie wypytywal czy snilam o czyms.
jeden ktory pamietam to to ze moje przyszle dziecko bylo owlosione jak malpa i mozesz wierzyc lub nie ze kiedy urodzila sie toria totalnie sie przestraszylam bo miala taka buzke jaka mi sie wysnila...............no bez malpich wlosow. :roll:

ja bylam uzalezniona wrecz od programow o rodzeniu, po czym ryczalam przez reszte dnia i nie moglam zasnac, bo mnie obrazy przesladowaly.

moze zacznij ogladac komedie dla odmiany :-)
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 25 lis 2008, 14:41

Londyjka pisze:zaczelam strasznie ryczec i maz mi to szybko wylaczyl i zakazal ogladania!
dobrze zrobil twoj maz
nie ogladaj takich rzeczy slonko bo przezywasz to a potem masz takie sny :roll:

slyszalam - tak apropo snow ze jak sie przysni twoja dzidzia jak wyglada to ze naprawde tak wygladac bedzie jak sie urodzi (nie chodzi mi o koszmary ktore zdarzaja sie w ciazy tez)
u mnei tak bylo...okolo 5..czy 7 miesiaca przysnil mi sie taki slodki chlopczyk z wielkimi oczkami ..
mialam jego ryjek non stop w glowie po tym snie...
i jak sie urodzil to byl identyczny jak w tym snie :-)
az niewierzylam ze to prawda :-)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 25 lis 2008, 15:12

Ojej ale super,ze wam sie dzieciaczki przysnily. ja to lepiej,zeby niektore sny nie byly prorocze :roll: np tez niedawno mialam dziwny sen: wyjelam dzieciaczka z brzucha i byl to chlopiec ale taki niedobry,zly,ze schowalam go z powrotem(a to dopiero) za drugim to samo,potem wyciagnelam dziewczynke i byla cudowna ale powiedzial lekarz,ze za wczesnie wyjelam i musze ja wlozyc z powrotem,bo jeszcze nie czas no i ona mi tam juz umarla,bo pepowina juz byla odcieta. Jezu jak ja wtedy pamietam w tym snie wylam,tak plakalam,ze jak sie obudzilam to wlaczylam lampke,zeby snu nie kontynuowac... wiem,dziwne ma sie te sny i mam nadzieje,ze to nic nie znaczy................................ :?: :roll:

ps musze zaczac ogladac komedie i mniej sie denerwowac,bo osttanio tez zrobilam sie STARSZNIE nerwowa...

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 25 lis 2008, 18:24

a ja leze w domu...antybiotyk i zwolnienie do konca tygodnia...chociaz forum nadrobie:D
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 lis 2008, 20:15

londyjka... ty sie tak nie wkrecaj i nie szalej z tymi filmikami...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... da5514.gif

a jak juz chcesz cos poogladac , to polecam madagaskar 2 ! :p :p
- odrazu zapomnisz o tych wszystkich zlych snach ! 8-)

sylwiach...biedactwo...przykro mi ,ze tez sie musisz meczyc... jak ja ! :x
pomysl ,ze to tylko pare dni... a mi nie przejdzie tak szybko ! :badgrin:

nadrabiaj zaleglosci na forum i pisz nam cos w watku !
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... erbaty.gif

bluebeleczka, co z twoja coreczka !??? :(

...ja mam sie dzisiaj troche lepiej... ;)
nie moge jesc, bo mi sie zle robi ... wiec scisla i konieczna dieta dla Sam!!! :badgrin:
... jade na zupce meza , herbatkach i sucharach...
i dzisiaj dalam rade ,bo jeszcze nie zwymiotowalam :oops: ...

..a na kolacje juz tak mnie ochota naszla na cos slodkiego.... :-)
ze musialam upiec ciasto z cukinia i orzechami !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... op_014.gif
i se zjadlam dwa male kawaleczki !
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... thii/5.gif

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 25 lis 2008, 20:27

Samanthii, dobrze,ze ci sie polepszylo troche.....zawsze to cos..no a ja szukam mieszkania..pisze sobie z moja "kolezanka"no i od stycznia jak cos znajde zaczynam nowe zycie 8-) 8-) .....moj nadal obecny facet nie dostal dluzej umowy...no i wie,ze ja tak czy tak zostane w holandii ;) ..takze nie wyjde na zimna suke 8-) ;) ....nawet sie ciesze,ze to bedzie juz niedlugo koniec..w koncu poszlam po rozum do glowy,ze tez mam uczucia itp....

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 26 lis 2008, 15:28

anne21, jakie zmiany prosze prosze:D
Sam ty obzartuchu ciagle nam tu piszesz o jakis pysznosciach...az jak zglodnialam:D
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”