Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 18 lis 2008, 22:36

ewawawa, ja tam w takie terapie nie wierzę, z własnego doświadczenia. My początkowo też planowaliśmy zostać "kumplami", umówiliśmy się nawet, że ja będę się do niego zwracała jak do kumpeli, a on do mnie jak do kumpla :p Było dość zabawnie, szczególnie jak wychodziliśmy gdzieś razem. Ale chemia była między nami ogromna, żar w oczach, ogień w majtkach. Uwielbialiśmy spędzać ze sobą czas, a godziny mijały jak sekundy. W czasie tego okresu "kumplostwa" już nie poszliśmy ze sobą do łóżka, ale kilka razy przytuliliśmy się, całowaliśmy się po policzkach, no i bolało jak cholera, więc w końcu wyjechałam, bo już tak nie mogłam. Myślę, że takie rzeczy się nie udają, albo wcześniej czy później wyląduje się w łóżku, albo będzie się cierpiało przez swoje tłamszone uczucia.
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 18 lis 2008, 22:45

a dlugo mieliscie ten "kumpelski" okres?

mi sie wydaje ze jest z dnia na dzien coraz lepiej. coraz mniej boli, coraz bardziej sie kontroluje i zaczynam widziec pomalu potencjalne wady - takie ktore moglyby mi przeszkadzac ale jak narazie nie przeszkadzaja.

lepiej mi widziec go choc troche niz wcale. nagle odstawienie bylo zabijajace. takie stopniowe do zniesienia. normalnie przeszloby mi pewnie po jakis 3 miesiacach, ale sluszniej bedzie to przyspieszyc.

dzisiejszy wieczor praktycznie bezbolesnie, no troszeczke . . . ale jakbym zaczynala akceptowac i godzic sie z faktem ze nie pisane nam.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 18 lis 2008, 23:06

ewawawa pisze:a dlugo mieliscie ten "kumpelski" okres?
Pół roku. Nie potrafiliśmy wybić sobie siebie z głów. Może Ty okażesz się silniejsza. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej Ci zbrzydł ;)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 18 lis 2008, 23:54

dziekuje annoush za wsparcie :-)

pol roku? nie dam rady tyle znosic takiej hustawki. zwariuje. musze sie brac w garsc!

na chwile obecna wyglada niezle. zobaczymy co bedzie jutro. . .

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 21 lis 2008, 02:24

dzis, a wlasciwie juz wczoraj - moje urodziny.

groupi byl przedwczoraj odwiezc mnie z klubu do domu. i narobilam niestety strasznej szopki. poniewaz urodziny zaczely mi sie po polnocy to wyladowalam jeszcze na probie u chlopakow co maja proby w kanciapie tuz kolo mojego klubu (calkiem znana kapela w sumie) i poleciala niezla ilosc drinkow i wodki po prostu pod "sto lat" a groupie przyjechal znienacka odwiezc mnie do domu. poplakalam sie i wogole szkoda gadac.

dzis po swoim klubie poszlam do innego (znajomi przyjaciele, starzy rockandrollowcy DJowali). groupie przyjechal, troche pobylismy tam bo pyszna muzyka. pojechalismy do domu do mnie, dostalam piekne prezenty. juz wiem ze potrafie sie rozstac i ze bedzie dobrze - dostalam:
- cudna czerwona wielka bombiasta roze
- maskotke z ktora go utozsamiamy, ze znaczkiem jego zespolu zeby bylo jasne kto to, zamknieta w sloiku. zamknelam ja w swojej komodzie, nie na widoku, zeby nie draznilo i w nocy nie mial jak sie do mnie w snach przedostawac. kazalam sie nie zdziwic jak za miesiac bedzie mial np urwana glowe hahah. jak sobie wyczyszcze z niego mozg, to wyjme najpierw z komody, potem ze sloika
- skladanke chronologicznie opisujaca nasza historie: sex dla przyjemnosci, wspolne pasje, opetanie mozgowe, doprowadzanie sie do obledu, zwariowanie na swoim punkcie, obiecywanie sobie konca, zapominanie o tym ze mamy o sobie nie myslec, samobojcze zakochanie i brak wyjscia z sytuacji, kocham cie choc wiem ze mi nie wolno, nie mozemy ze soba byc, do jaki ten swiat jest jednak piekny

no i wypilismy do tego szampana. poprzytulalismy sie, ale bez sexualnych kontekstow, raczej jak zawodnicy przy wspolnej grze.

jak koles mi nic nie odwali extra, to bedzie dobrze

prosze, trzymajcie za mnie kciuki, dziewczyny kochanki i dziewczyny zony!!!!
kto jak nie Wy?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 24 lis 2008, 12:00

To może ja coś naskrobię w tym wątku, bo u mnie w ciągu miesiąca życie odwróciło się o 180stopni
to może po kolei
co do ex --widziałam się z nim parę razy, ale jak miał pomoc , wspierać to tylko mnie dobijał słowami, a na koniec to zrywam z tobą, a ja mu na to to ja z tobą zerwałam parę miesięcy temu --i nie widziałam go już dobre 2 tyg, choć ma mi oddać parę rzeczy to go nie chce widzieć --bo jeszcze odpuszczę

co do pana wysokiego --nadal utrzymujemy kontakt, widziałam się z nim z parę razy, byłam na meczu w pubie, na zakupach i kinie ....i nadal nic :o nie żebym była jakaś zdesperowana. raz ja mu dałam buziaka w policzek, to potem to wspominał, ale on nic nie robi kompletnie
wczoraj mi napisał, że zachowuje się nienaturalnie, choć sam nie wie dlaczego ---niby chce dobrze wypaść

qrcze ja nie wiem jak z nim postępować
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 24 lis 2008, 19:34

a ja widzialam sie z groupim wczoraj. dzis przesmialismy sie pol godziny przez telefon. jutro sniadanie, pojutrze seans filmowo-obiadowy.
znajomosc nam sie rozwija zamiast zwijac, ale przynajmniej przechodzi w neutralne rejony.
co ja wogole wyprawiam? ale wole tak niz to dobijac, bo chyba trzebaby bylo razem ze mna.

Michi, on napisal ze on sie nienaturalnie zachowuje czy Ty?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 24 lis 2008, 20:33

ewawawa pisze:Michi, on napisal ze on sie nienaturalnie zachowuje czy Ty?
on mi to napisał
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 25 lis 2008, 02:11

Michitka, peszysz go widocznie :-)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 25 lis 2008, 16:43

ewawawa pisze:Michitka, peszysz go widocznie :-)

to jak z nim postępować??? ktoś ma sprawdzone jakieś rady

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”